Pjotr Motka Létrehozva: Március 13, 2020 Megosztás Létrehozva: Március 13, 2020 (módosított) OOC önéletrajz: Sziasztok! Az én nevem Csüdör Szilveszter. 16 éves fiú vagyok. Erdélyben élek, a hobbym a traktorok! Mezőgépésznek tanulok innmár több mint egy fél éve! Naponta kb 4-5 órát szoktam fent lenni a szerveren ebből tudnék 4 órát a frakira forditani!Naggyából egy fél éve játszom ezen a szerveren (25.000+ perc) (400+ óra) Látom, hogy a szerveren nincs OMSZ Leader és ez elött ott dolgoztam, és ezért szeretném megpróbálni ezt az egészet, mivel sok embert látok, hogy a kocsiban illetve az utak szélén törött lábbal és animba vannak! Ha valaki hívna akkor mi már mennénk is! IC önéletrajz Nevem: Jennifer Blueberry Kor: 23 Születési hely: Los Santosi korház Végzetség: Doktor Email: Jenifer@gmail.com Telefon szám: 8073256 Jennifer Blueberry, 1996 július 8.-án láttam meg a napvilágot a Los Santosi korházban. Édesanyám neve: Lucy Blueberry, Édesapám neve: Daniel Blueberry. Már tudták a szüleim, hogy sikeres ember leszek! Amikor felcseperedtem annyira, hogy iskolás voltam, mindenki szeretett az iskolában. Majd elmentem dolgozni! Egy kamionnal kezdődött az egész! Nagyon sokáig dolgoztam olajfinomító-ként és, már unalmas volt. Így úgy döntöttem, hogy más munka után nézek, és meglátam azt a munkát, nagyon megtetszett a munka! Frakció felépítése, Rankok, Leaderek, AlLeaderek száma stb! Rankok: Tanuló:Mindenki ezen a rangon kezdene.Itt eldöntheti mi szeretne lenni. Gépkocsi vezető,vagy ápoló. Gépkocsi vezető:Aki a mentőt vezeti. Ha nem szeretné a mentőt vezetni ,akkor lenne továbbképzés ápolónak. Természetesen őkis kapnak kiképzést,hogy vészhelyzet esetén eltudják látni a sérültet. Ápoló:Az ápolónak is lenne mentője,de leginkább egy egységben lenne a gépkocsi vezetővel.Ha kevesebb az egység akkor álna őis be mentőautóval. Mentőápoló:Ez gépkocsivezető,és ápoló képzést is kapott! Igy szükség esetén mehet mentővel, vagy mehet korházba ügyeletesnek. Légiegység:Erre a rangra a Gépkocsivezető,és mentőápoló jelentkezhet. A helikoptert akkor használhatnák ha távol lenne az eset. Főorvos:Ő képzené tovább a tanulókat ápolóvá,és a gépkocsivezetőket mentőápoló-nak. (innentől iényléssel járna Audi RS6/Rohammentő) Egység vezető:Ő mondaná meg, hogy milyen egységre van szükség. Ő osztaná be az embereket egységekbe. Telephely vezető:Természetesen a tagoknak van civil járművük. Ezeket mondaná meg hova álljanak meg,és a szolgálati autók állapotát,és parkolását ellenőrizné. Természetesen ő is mehet hívásokra,és tud ellátni sérülteket. Önkéntes:Ő is kapna egy rövid kiképzést emberellátásból,és gépkocsi vezetésből. A fizetése egyezik a tanulóval. Igazgató helyettes:Ő pótolja az igazgatót,ha nincs a városban. Ő is beáll egységként ha kevés egység van. Igazgató:Ő intézi a papírügyeket,(pl casco,stb)illetve ő is beáll ha szükség. Frakció programja, mit szeretnél elérni: A frakcióval az lenne a célom,hogy egy aktiv szervezetet hozzak létre, ahol az emberek tudnak/megtanulnak RP-zni. Az esetek többségében az lenne a lényeg ,hogy majdnem 0-24-be riasztható legyen legalább 2 egység. Természetesen lennének OMSZ-es bemutatok a kocsikról és , hogy milyen egy nap az OMSZ-ben. Ezzel azt szeretném elérni , hogy az emberek szivesen jelentkezzenek a frakcióba. Miért pont ezt a frakciót választanád? Azért szeretném ezt a frakciót, mert ez a kedvencem. Ehez van a legtöbb türelmem, illetve ez volt az első munkám! Szerinted milyen szerepe van az OMSZ-nek a szerveren? Az OMSZ egy életmentő legális szervezet, aki a bajbajutottakon segít. Ha nincs OMSZ nincs ki a betegeket kezelje, legyen itt szó: Lábtörés (nyilt,zárt), Fejsérülés(betört koponya,felhasadt fejbőr), Lött sebek ellátása, Műtétek, és sorolhatnám! Szükségünk lenne: 10 Fehér Mercedes Sprinter: https://www.gtainside.com/en/sanandreas/cars/140519-mercedes-sprinter-2019-magyar-rend-rs-g/ 10 Sárga (roham mentő) Mercedes Sprinter: https://www.gtainside.com/en/sanandreas/cars/138972-mercedes-sprinter-magyar-ment-aut-v3/ 3 Fehér Audi RS6: Maradhat ami volt az előzőknél 3 Sárga Audi RS6: Maradhat ami volt az előzőknél 2 Mevrick helikopter: Maradhat ami volt az előzőknél Miért téged válasszunk? Mert úgy érzem ,hogy mivel sokat voltam OMSZ-es és mivel 1 éve RP-zek elbirnám vezetni a frakciót. Aktiv vagyok,és megbizható. Lehet lenne szügségem segitségre de mindenki volt kezdő! Terveim a frakcióval?: Megpróbálok minél aktivabb tagokat keresni hogy erre a frakcióval végre lehessen azt mondani, hogy tényleg végzik a dolgukat. A hangsuly az aktiv embereken van,ezzel olyan embereket vennék fel akik tudnak szabadidejükben a játékkal foglalkozni,ezzel egy aktiv közösséget alkotni. Fontos hogy egy aktiv és jó közösség legyen. Nyilván a frakció hangsuly nem a gazdaságról fog szólni hanem az RP-ről. Több mint 4 órát is fent lennék a szerveren naponta és azt az időt a frakcióval tölteném. Gyakorlatilag nincs nagyon semmi kérésem. Ami jelenleg van a Mentőségnek bázis az tökéletes. Tagfelvétel menete?: A tagfelvétel minden része IC fog zajlani. Ki lesz hirdetve a felvétel, majd az adott illető oda megy a bázisra amikor már a hirdetés miatt a leaderek ott fogják várni őt. Először be hivjuk az irodába , majd kikérdezzük hogy miért szeretne csatlakozni hozzánk és mennyit tudna nálunk tölteni? Ha ez meg volt pár kérdést kérdezünk tőle, és ha nagyjából megfelel a követelményeknek és minden rendben akkor felvesszük és indulhat is a munka. A tagfelvétel követelményei nem olyan nehezek. Ne legyen az elmult hétben sok jailed. A kor nem számit. A játszott órához kell sem kell nagyon sok. És tudj rpzni!! (Igazából azért lenne csak IC a TGF mivel nagyon szűkösen tudom megoldani a TS-t mivel a mikrofonom nem működik telyes mértékben, max a a mostani TS meghalgatásra tudom megoldani, ha elfogadják!) Végszó: Köszönöm,hogy végigolvasta/olvastad. Voltál már más szerveren frakció tulajdonos/leader? Ha igen, hol, és milyen frakcióé? Mennyi ideig? Hát egy Externál szerveren voltam orosz maffia leader és ennyi! Edited Március 14, 2020 by Murok Átszineztem és formáztam! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jelger Dam Hozzászólva: Március 13, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 13, 2020 Jó lap lett TÁMOGATOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Salvatore De Piero Hozzászólva: Március 13, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 13, 2020 Szerintem némi formázást bele vihettél volna. Én kevésnek is látom, szerintem ráférne némi változtatás. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jacob Hunter Hozzászólva: Március 14, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 14, 2020 Szerintem egy kicsit formát adhatsz hozzá de támogatom 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pascual Mano Hozzászólva: Március 14, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 14, 2020 Nincs annyira megformázva, középre rakhattad volna.. Nem nagyon látszódnak a mondatok, nem kell ilyen erős színekkel kiemelni, ha mégis kiemeled, kérlek, fehér színűre rakd át a betűket. Kicsit kevés. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pjotr Motka Hozzászólva: Március 14, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Március 14, 2020 1 perce, Mayson William//BroLi said: Nincs annyira megformázva, középre rakhattad volna.. Nem nagyon látszódnak a mondatok, nem kell ilyen erős színekkel kiemelni, ha mégis kiemeled, kérlek, fehér színűre rakd át a betűket. Kicsit kevés. Megnéztem és más jelentkezésnél sincs több írva, mégis elfogadták! Pl nézd meg a Wexon-ét. Formázva illetve javítva lesz! Köszi Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pascual Mano Hozzászólva: Március 14, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 14, 2020 Just now, Murok said: Megnéztem és más jelentkezésnél sincs több írva, mégis elfogadták! Pl nézd meg a Wexon-ét. Formázva illetve javítva lesz! Köszi Rendben, nem azt mondtam, hogy semmi sem volt írva. Éppen formázd át, és szerintem tök jó lesz. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pjotr Motka Hozzászólva: Március 14, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Március 14, 2020 17 órája , Salvatore De Piero said: Szerintem némi formázást bele vihettél volna. Én kevésnek is látom, szerintem ráférne némi változtatás. Nézd meg egy másik jelentkezést amit elfogadtak pl a Wexon-ét nála sincs több dolog leírva! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Lucy Hamilton Hozzászólva: Március 14, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 14, 2020 Szerintem nem lett rsz és jó lenne ha megint lenne OMSZ a szerveren ezért TÁMOGATOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Március 14, 2020 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Március 14, 2020 Egy kicsit valóban rövid meg a formázás sincs annyira túl tolva, de amúgy ha tényleg sokat fent leszel a szerón, akkor támogatom, mert jól jönne az, hogy a mentők aktívak. Támogatom. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
James S Henrick Hozzászólva: Március 14, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 14, 2020 Jó lenne TÁMOGATOM 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pascual Mano Hozzászólva: Március 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 15, 2020 Na, így már tetszik, nem rossz. Remélem vezetni is fogod tudni, nem mint Wexon. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Március 24, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Március 24, 2020 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, jött egy jobb pályázat. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések