Martinez Létrehozva: Március 14, 2020 Megosztás Létrehozva: Március 14, 2020 Sziasztok! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de velem már többször volt az, hogy megkértem egy barátomat vagy bárkit, hogy jöjjön értem autóval vagy ilyesmi, csak nem tudtam elmagyarázni, vagy leírni, hogy pontosan hol vagyok, mert pont nem egy mappon látható helyen voltam. Nos, erre nekem az az ötletem, hogy legyen egy olyan funkció telefonáláskor vagy üzenet küldésekor, hogy el tudd küldeni a koordinátájat annak a helynek, ahol pont tartózkodsz, így az illető, aki jönne érted, gyorsabban és pontosabban ide talál. Nem tudom ez mennyire megvalósítható, de szerintem megkönnyítene egypár fuvarozást. Ennyit szerettem volna, ha esetleg tetszik az ötlet és támogatod akkor like-old a posztot. Köszönöm szépen. 5 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Március 14, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 14, 2020 Nekem is volt már többször is vele gondom, és jó ötletnek találom. TÁMOGATOM! 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jacob Hunter Hozzászólva: Március 14, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 14, 2020 Szerintem jó ötlet lenne és hasznos TÁMOGATOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pascual Mano Hozzászólva: Március 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 15, 2020 Nem sok esélye van, hogy bekerüljön a szerverbe, vagy hogy elnyerje a vezetőségnek a tetszését, de apszolút nem rossz ötlet. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Alexander Kramarov Hozzászólva: Március 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 15, 2020 Támogatom Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Március 16, 2020 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Március 16, 2020 Ez nagyon jo otlet,nekem is volt sokszor gond hogy nem tudtam hova kelett menni haverert ugyhogy TAMOGATOM Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Luke Barlow Hozzászólva: Április 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 7, 2020 bocsánat nem láttam ezt az ötletet és én is ezt találtam ki de szerintem nagyon jó ötlet TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Április 8, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Április 8, 2020 On 2020. 03. 15. at 10:10, Mayson William said: Nem sok esélye van, hogy bekerüljön a szerverbe, vagy hogy elnyerje a vezetőségnek a tetszését, de apszolút nem rossz ötlet. Már gondoltunk rá korábban is. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Luke Barlow Hozzászólva: Április 8, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 8, 2020 szerintem ha ez sikerülne eléggé egyedi lenne a szerver Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Bejelentkezés