Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Rain Bobbie Jelentkezése AS-be

CSOCSO

Ajánlott bejegyzések

Magamról:

Sziasztok!Csongor vagyok 15 éves hamarosan töltöm a 16. életévem.Erdélyben élek azon belül egy kisebb faluban ahol mindeki Magyar.

Kedvenc hobbyaim a motorozás és a tesépités.

Versenyszerűen üzöm a motorozás és hamarosan készülök Enduro versenyre ha be töltöm a 18. életévem,a testépitést nem rég kezdtem el már van testformám stb.

És szeretek a Barátaimmal és a családómmal sok időt tölteni és kikapcsolódni velük.

Egyetlen lány testvérem van akivel nem nagyon jövök ki mert 6 év az életkorkülömbség.

Szeretek útazni sokat szoktam nyaralni a családommal.De nekem az is nyarlás hogy nyáron felülünk a motora és egyet elmegyünk sütögetni.

A GTA I kezdtem úgymond GTA-életem és szere ki próbáltam az egészet még a GTA- Romaniát is amiért nem vagyok nagyon oda de tetszet az is

GTA V is jászotam de nem fog meg annyira mint a GTA San Andreas .

kb.3 éve játszok külömböző RP szerveren.

Amelyik szerveren játszók most pl-nak NextGaming szoktam invitálni a barátaimat is.

röviden ennyit rólam.

Játékban elért eredményeim

Rain Bobbie az ic nevem.Amikor rá találtam a szervere nagyon teteszet hogy nem teljes a kidolgozása de szigorú és alaposan fejlődik.

Ezen a szerveren olyan dolgokat is elértem amit nem is gondoltam volna hogy 1 szinten kaszinóból 150.000 dolláral jöjjek ki és egy jó kocsit is tudtam szerezni.

Előre 5 szinten hamar belevágtam úgymond IC-maffiába mert sok illegális dologgal kereskedtem és nagyon megszettem magam.Később rá jöttem nem könnyű és nem nekem való

nagytéttelel kereskedni .Ezután láttam hogy ic tagfelvételt tart a rendőrség és gondoltam megpróbálkozóm vele és elsőre sikerült aminek nagyon örültem .

Most jelenleg a rendőrségnél Őrmester rangot töltök be amire büszke vagyok és egy Corvete c7 tulaja lehetek

UCP-vel kapcsolatos dolgok.

https://imgur.com/a/D3DQmFY

Bannal nem rendelkezem remélem nem is fogok.

Adminisztrátor, és Adminisztrátor-segéd feladata

Az Adminisztrátor  és Adminisztrátor-segéd feladata nem más mint a játékosok segitése és úgymond tanitása is és a meghatározót szabályzat betartatása a játékosokkal.

Bugg vagy esetleg szerverhiba alól kisegitésse is a dolga és a frakcióba levő emberek segitése is mert ők is játékosok.

és ők által észrevett bugg vagy szerverhiba jelentése a fejlesztőnek vagy a tulajnak.

Aktivitási idő

Hát mivel a rendőrségbe is benne vagyok nagyon aktiv vagyok naponta olyan 2-4 órákat vagyok fent vagy többet naptól függ de átlagot irtam jelenleg.

Csapatmunka

A csapatmunka számomra a munkát végző személyek kooperációja a munka gyorsabb, hatékonyabb, vagy egyszerűbb úton való elvégzése. A jó együttműködés sokkal hatékonyabb munkát és közös érdemet eredményez, mellesleg összekovácsolja, szocializálja a résztvevőket.

Miért pont engem válasszanak?

Hát őszintétt megmondva nem várom el hogy engem válaszatok mindenkép de azért is pl találkoztam olyan szerverrel hogy a főadminja kb 9-10 éves lehetett és mikor segitségűl

hivtam nem tudta amit kellet tudjon kiváncsiságból rá kérdeztem az RP- szabályokra a fontosakot nem tudta én segitettem neki és ezért akarok én jelentkezni mert tisztába vagyok 

az RP-vel.Amit akarok azt megtudom tanulni tisztába vagyok nagyából szerintem a parancsókkal.Aktiv is vagyok és betartóm nagyából mármint a fontos szabályokat.

Pozitív és negatív tulajdonságok.

<[Pozitív]>

Jó fej

Segitőkész

Megbizható

Tisztába vagyok a parancsokkal

Ismerem az Rp-szabályokat

<[Negatív]>

Hamar lóbanok fel dolgokan 

nem szeretem aki hazúdik

csúnya beszéd

szeretem az igazam

agressziv de nem örökké és Szigorú

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2020.03.19.-én 18:00-kor vagy  2020.03.20.-én 15:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező.

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.