Lucky D Sarah Létrehozva: Március 17, 2020 Megosztás Létrehozva: Március 17, 2020 Adminisztrátor Jelentkezés! Magamról: <Rozmán Kleon Hiadornak hívnak szabad időmben egyéb más elfoglaltságot csinálok gépezés helyet Székesfehérváron élek,szeretek csapatmunkában dolgozni én egy kedves őszinte és barátságos embernek tartom magamat. 3-4 órát szoktam naponta gép előtt tölteni> Adminisztrátor Feladata: Segíteni a játékosok játékélményét és kisebb nagyobb konfliktusok megoldása Érme két oldala: Az egyik oldal az egyik játékos és a másik oldal a másik játékos. hol voltam eddig adminisztrátor ?: FlyMTA,External,NeedGaming. Miért pont engem válasszatok ?: Mivel úgy gondolom hogy eléggé sok tapasztalatom van az adminisztrátor életben és segíteni szeretnék a nagyobb adminoknak és egyben a játékosoknak Mi a véleményem a csapatmunkáról ? Jó hogy ha van mivel ha nem lenne akkor az emberek nem tudnánk össze dolgozni és nem tudnánk dolgozni mivel az emberek folyton össze veszénnek egy dolgon de mivel van ezért megvan beszélve ki mit csinál és ha valakinek nem tetszik valami akkor közösen meg kell beszéni Mi lenne az Admin nevem ?: Kleon Milyen Admin pozíciót szeretnék elérni a szerveren ?: FőAdmin. 3 pozitív tulajdonság magamról: Kedves,segítőkész,barátságos 3 negatív tulajdonság: Szigorú,nem szeretem ha provokálnak,Nem szeretem a rasszizmust. 8RP szabályzat: DM=Ok nélküli ölés. MG=OOC információ felhasználása IC-re RK=Halál utáni bosszú. HK=Helikopterrel való ölés DB=Járművel való ölés AK=Admin Kill SK=SpawnKill ForceRP=Erőltettet RP Admin Parancsok: Fly,Vanish,Jail,Unjail,Kick,ban,gethere,goto,gotocar,getcar,gotohouse,stats,sethp,sethunger,setarmor,asegit,unban,a,as,asay,vá. Végszó: Köszönöm hogy végig olvastad további szép napot! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
kamion Hozzászólva: Március 17, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 17, 2020 Sajnálom, de szerintem ez ide kevés. Sőt, a lapnak semmi tartalma nincsen! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pascual Mano Hozzászólva: Március 18, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 18, 2020 (módosított) Én is azt mondom mint Kavion. Főadmin? Max Adminsegéd. Nagyon rövid a lap.. Bővíts rajta, egy próbát megér.. Amúgy sincs főadmin. Magadról legalább 5 mondat. Jó hosszú, SZÉP magyar mondatok. Szerveren való eredményeid. Aktivitási idő Ezek legyenek meg... Sok sikert. Edited Március 18, 2020 by Mayson William//BroLi Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Március 24, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 24, 2020 Kedves jelentkező! Jelentkezési lapja nem nyerte el a vezetőség tetszését, ezért jelen jelentkezését elutasítjuk. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések