Jump to content

[LEGÁL]Taxi

Ayden Winton

Ajánlott bejegyzések

-A topic kinézetét szabadon megválaszthatod, saját elgondolás alapján:szőke haj barna szem 283cm elegáns.

-OOC bemutatkozás (legalább 15 teljes, kerek magyar mondat)
Martinnak Hivnak 13 éves vagyok több szerveren voltam már taxis és illegál bandákba is voltam egy szerver Tulajdonos vagyok persz ez mellet van még időm sok mindenre szeretek biciklizni 3 éves rp-zek csak MTA-zok szabad időmbe Nyíregyházán élek.

-IC önéletrajz (legalább 15 teljes, kerek magyar mondat)
John Honkong 1989.07.28 Losantos-ba születtem anyukám meg halt apukámmal maradtam aki beteg szív rákja van minden nap viszem a dokihoz és azért ide ebbe a kis városba költöztem mert úgy gondolom nekem NewYork nem a megfelelő hely volt kedvenc hobbim a Horgászás mindig járok le Hórgászni va negy testvérem aki nagyon kedves és vele szoktam Biciklizgetni a városba.

-Frakció felépítése, rangok, leaderek, alleaderek száma, stb.

1 leader 2 Alleader Sok ember.

-Frakció céljai, programja, mit szeretnél elérni (legalább 10 teljes, kerek magyar mondat)

Sok embert össze gyűjteni. jót okozni az embereknek. illetve még lenne százalékos nap is amikor kedvezményesen szállitunk.

Jó társaság.Nórmális emberek.Csapat Munka kifejlesztése.

-Miért pont ezt a frakciót választanád?

Mert mindig minden szerveren illegálba vagy ORFK-ba voltam és már meg untam és gondoltam ide vissza jövök mert voltam már itt taxis.

-Szerinted milyen szerepe van a taxinak a szerveren? Szerinted hogyan működhet jól a frakció a szerveren?

Szerintem úgy ha mindenki oda figyel a másikra és Ki tartóak vagyunk, és meg lenne szerintem ez ha megfelelő embereket vennénk fel.

-Miért téged válasszunk? (legalább 10 teljes, kerek magyar mondat)

Sok terveim vannak. Sok embert ismerek aki tudna jönni és csinálná.Ki tudok békiteni bárkit bárhogy bármikor.Ki tartó vagyok.Nyugodt és türelmes.

-Voltál már más szerveren frakció tulajdonos/leader? Ha igen, hol, és milyen frakcióé? Mennyi ide

Igen voltam ugye bár van is egy szerverem SEEMTÁ-n voltam Yakuza leader 2 hónapig amyg ki nem tagadtak mert túl kedves voltam.

Edited by miska
  • Like 1

én az énszerintem azéert lenék jó mert jól komonikálok  jótársaságom van sokat vagyok a szereveren ésnagyonszeretem a szerevert 13 éves vagyok  nagyon szeretek  veztni jól vezetek  és nem mindig van takszis ezért jelentkeztem ide  remélem fel vesznek 😀😀😀😀😀😀😀elsönek irok ijen jenltkezést remélem jó lesz

Edited by LakatosOlivér

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.