Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Kavion Payne jelentkezési lapja

kamion

Ajánlott bejegyzések

Pár mondat magamról:
Jelenleg 16 éves vagyok és novemberben töltöm be a 17-et. A szerveren legtöbben csak Kamionként ismernek. Veszprém megyében élek egy kisvárosban. Szakácsnak tanulok már második éve és nagyon szeretem ezt a szakmát. Szabadidőmben főként fejlesztem a tudásomat mint pl. képszerkesztés (photoshop), videóvágás és nem utolsó sorban főzés/sütés. Elég régóta foglalkozom a RolePlay világával. Még annó talán 5-6 éve kezdtem el, akkor még SAMP-on.  Jobban tetszett az MTA, mivel itt jobban bele tudtam élni magam a szerepbe. Sosem a vagyonra törekedtem, hanem arra, hogy minnél inkább egy realisztikus karaktert hozzak létre.

Eredményeim a szerveren:

Nem szeretek felvágni a dolgaimmal és épp ezért nem is fogok. Csak annyit szeretnék leírni amire büszke is vagyok, hogy már lassan 3 hete a Boulevard Mafia Crips frakciót vezetem. Van egy pár autóm meg pénzem, de az szerintem nem fontos a szerepjátékban.

Miért pont engem:

Én azt gondolom magamról, hogy egy nagyon kitartó ember vagyok. Sosem hagyom félben a munkámat. Vagy készen vagyok, vagy el sem kezdem. Elég sok tapasztalatom van különféle szerverekről ebben a témában, mint adminsegéd. Igazából én sem vagyok különleges csak a dolgaimat maximális kitartással tudom végezni.

Csapatmunka:
A csapatmunka mint szó jelentése: összjáték, együttműködés, kooperáció. Véleményem szerintem egy csapatban elengedhetetlen, hogy segítsünk egymásnak ahol tudunk, mert mindig szükség lesz egy "jobbkezünkre", aki segít ahol tud. Ha nem vagyok partnerek ebben az egészben akkor bele se kezdjük én szerintem.

Miért jelentkeztél adminsegédnek:
Azért ide jelentkeztem mivel már elég jól megismertem a közösséget és bevallom nagyon tetszik maga szerver és egyben a közösség is. Mindig is egy olyan szerveren szerettem volna tevékenykedni ahol megbecsülik a munkámat. Itt szerintem ezzel nem lenne gond.

Pozitív tulajdonságok:
⦁    Maximálisan terhelhető
⦁    Maximalista
⦁    Kitartó

Negatv tulajdonságok:

⦁    Hirtelen haragú
⦁    Haragtartó
⦁    Kritikus

UCP:(amik tévesek azokat piros nyíllal jelöltem)
https://imgur.com/a/8w2f9mB

Edited by kamion

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.