Turbo Létrehozva: Március 17, 2020 Megosztás Létrehozva: Március 17, 2020 Grove Street Families Bemutatkozás((OOC)): Tiszteletem! Zsombornak hívnak. 14 éves vagyok. A Roleplay-t körülbelül 3-4 éve kezdtem és kisebb/nagyobb szervereken játszottam.Voltak kisebb/nagyobb kihagyásaim de mivel láttam ezt a szervert gondoltam újra elkezdenék RP-zni. A szerveren naponta 3-4 órát tudnék aktív lenni. Amióta elkezdtem RP-zni nagyon sok tapasztalatot szereztem az évek folyamán.. Miért engem válasszatok? Igazából megmondva az őszintét amibe én belekezdek azt komolyan gondolom. Sok tervem lenne ha megkapnám a frakciót és szeretném is őket megvalósítani. Miért tartom magamat alkalmas leadernek? Szerintem kreatív RP-ket tudnék létesíteni a frakciónak és ezáltal a többi frakciónak is. Vannak elvárásaim amik mindig bejöttek és mindig ütősek lettek ezek miatt a frakció..Fontos hogy tisztelettudó legyen a csapatban mindenki a másikkal szemben. Barátságos/csapatjátékos. Miért írtam meg a pályázatot? Nos igazából az előbbi pontban kifejtettem: láttam ezt a szervert és nagyon megtetszettek a fejlesztői videók,szerintem itt jobban kitudnám mutatni hogy mit tudok RP ügyileg hiszen megvannak a megfelelő "kellékek" hozzá hogy kimutathassam az RP tudásom. Tagfelvétel menete: Le spanolsz 1 frakció taggal és beajánl téged hozzánk. Mi kisebb feladatokra kérünk meg téged és egyre nagyobbak/durvábbak lesznek a feladatok majd teljesítened kell mindent. Mik lennének a rangok a frakcióban? 1. Soulja(Az új tagnak ki kell szereznie tiszteletet) 2. Thug(A Tag megkapta a tiszteletét és így megkapta a színeit.((Zöld kendő)) 3.S.S or S.T. ( "Utca harcos aki védi a placcot ) 4. Original Gangster ( Aki tűzbe teszi a kezét a másikért és bármilyen piszkos melót elvállal a csapatért ) 5.Double O.G. (A vezér jobb keze) 6. G-King (Vezér) Mit kell tudni a rólunk? Nos igazából a Grove Families az egyik legrégebbi afroamerikai banda Los Santosban. Leginkább fiatal srácokból áll, zöld kendőről lehet őket felismerni. erősen ellene vannak a drogárusításnak a területükön. Kisebb kategóriás autókkal járják a várost. Területüket falfirkákkal jelölik meg: De területükön nagyon szeretnek kosarazni/chillelni is. És a skinek ezek lennének : Köszönom ha végig olvastad remélem tetszett! <3 :) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
kamion Hozzászólva: Március 17, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 17, 2020 Eléggé rövid, semmitmondó lett a lap. Szerintem bővítsd nem kicsit! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Március 17, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 17, 2020 Egy kicsit kevésnek gondolom, egy banda történetet hiányolom belőle. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Emil Cross Hozzászólva: Március 17, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 17, 2020 Egy kicsit hiányos de elfogadható! Támogatom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Thomas White Hozzászólva: Március 17, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 17, 2020 Kicsit rövid de szerintem jó lett. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Március 19, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Március 19, 2020 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések