Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Sarah Wild Grove Street Families

Turbo

Ajánlott bejegyzések

Grove Street Families
Bemutatkozás((OOC)): Tiszteletem! Zsombornak hívnak. 14 éves vagyok. A Roleplay-t körülbelül 3-4 éve kezdtem és kisebb/nagyobb szervereken játszottam.Voltak kisebb/nagyobb kihagyásaim de mivel láttam ezt a szervert gondoltam újra elkezdenék RP-zni. A szerveren naponta 3-4 órát tudnék aktív lenni. Amióta elkezdtem RP-zni nagyon sok tapasztalatot szereztem az évek folyamán..

Miért engem válasszatok?
Igazából megmondva az őszintét amibe én belekezdek azt komolyan gondolom. Sok tervem lenne ha megkapnám a frakciót és szeretném is őket megvalósítani.

Miért tartom magamat alkalmas leadernek?
Szerintem kreatív RP-ket tudnék létesíteni a frakciónak és ezáltal a többi frakciónak is. Vannak elvárásaim amik mindig bejöttek és mindig ütősek lettek ezek miatt a frakció..Fontos hogy tisztelettudó legyen a csapatban mindenki a másikkal szemben. Barátságos/csapatjátékos.

Miért írtam meg a pályázatot?
Nos igazából az előbbi pontban kifejtettem: láttam ezt a szervert és nagyon megtetszettek a fejlesztői videók,szerintem itt jobban kitudnám mutatni hogy mit tudok RP ügyileg hiszen megvannak a megfelelő "kellékek" hozzá hogy kimutathassam az RP tudásom.

Tagfelvétel menete:
Le spanolsz 1 frakció taggal és beajánl téged hozzánk. Mi kisebb feladatokra kérünk meg téged és egyre nagyobbak/durvábbak lesznek a feladatok majd teljesítened kell mindent.

Mik lennének a rangok a frakcióban?
1. Soulja(Az új tagnak ki kell szereznie tiszteletet)
2. Thug(A Tag megkapta a tiszteletét és így megkapta a színeit.((Zöld kendő))
3.S.S or S.T. ( "Utca harcos aki védi a placcot )
4. Original Gangster ( Aki tűzbe teszi  a kezét a másikért és bármilyen piszkos melót elvállal a csapatért )
5.Double O.G. (A vezér jobb keze)
6. G-King (Vezér)

Mit kell tudni a rólunk?

Nos igazából a Grove Families az egyik legrégebbi afroamerikai banda Los Santosban. Leginkább fiatal srácokból áll, zöld kendőről lehet őket felismerni.
aldxdjo25voqeu1lv5co.jpg
 erősen ellene vannak a drogárusításnak a területükön. Kisebb kategóriás autókkal járják a várost. Területüket falfirkákkal jelölik meg:

ixeq1yrx6zlkxyxcuhyo.jpg

De területükön nagyon szeretnek kosarazni/chillelni is. nhmxr841ea95r2s9dudh.jpg

És a skinek ezek lennének :

du04647kt7bph7k0slk8.png

Köszönom ha végig olvastad remélem tetszett! <3 :)

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.