Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Setefan D Wolf OMSZ pályázása.

Ajánlott bejegyzések

OOC bemutatkozás.

Sziasztok!Hegyi Márk vagyok,14 éves fiú. Hódmezővásárhely-en élek.Nagyon szeretek vizilabdázni.Hobbim az MTA szervereken játszani és ahol van lehetőség frakció leader is vagyok szívesen.

Gergő-ről.

Sziasztok!Szabó Gergő vagyok,14 éves fiú.Nagyon szeretek gépezni ezen belül az MTA szervereket szeretem bújni.Jelenleg nem sportolok semmit,és most nem is szeretnék.

Rangok:

Gyakorló Ápoló.

Ápoló.

Mentőápoló.

Mentőszakápoló.

Mentőtiszt.

Mentőorvos.

Mentésvezető.

Rezidens.

Orvos.

Szakorvos.

Állomásvezető.

Igazgató-helyettes.

Igazgató.

Vezérigazgató.

Igényelt autók.

-10 db esetkocsi.(sárga)

-10 db MKG (fehér)

-5 db MOK.(RS6)

-Ha lehet akkor 3 Marverick helikopter.

Egy External szerveren voltam a NAV leader ahol a szerver bezártáig voltam leader mindez nyáron volt,amikor sok időm volt de sajnos nem annyi mit nyáron de a frakival tudok foglalkozni.

Azért ezt a frakciót választom hiszen nagyon, én szeretnék a leadere lenni egy ilyen frakciónak.

Azert engem válasszatok mert elég ambíciót képzést és tudást érzek másik leader társammal egy ilyen frakció elvezetésére.

IC (Stefan D Wolf)

Önéletrajz.

Jelenleg egy 24 éves férfi vagyok.Voltam a rendőrség tagja.Az életem mindennapjait Los Santos ban töltöm el.Az általános iskolai éveikre nem emlékszem hiszen nagyon fiatal voltam.Anyit tudok,hogy nem voltam egy nagyon jó gyerek de ez hamar megváltozott.A középiskola nagyon rossz volt hiszen az az osztály ahol én voltam csak én és egy normális lány voltunk akik tanultunk és érdekelt a jövőnk.Abba a lányba nagyon szerelmes lettem így nem hadakoztam meg is mondtam neki.A lány ugyanígy érzett és egy elég jó kapcsolatot ápolunk a mai napig. Főiskolába is eggyüt mentünk.Mindketten ugyanúgy jó tanulók voltunk.Az osztálytálytársaink is nagyon jó felyek voltak és ök is tanultak rendesen . Majd mikor elvégeztük az iskolát a barátnőm ment dolgozni de én úgy gondoltam megpályázom az Országos Mentőszolgálatott.

Édesapám neve: Derek D Wolf 

Édesanyám neve: Lisa F Lorenzo.

Önéletrajz (Johnatan Wolf)

Egy 25 éves férfi vagyok.Álltalános iskolában egy elég csintalan gyerek voltam nagyon nem szerettem tanulni de egy idő után megvilágosodtam hogy tanulni sokkal jobb mint rosszalkodni a többiekkel.Az általános iskola éveimre nem nagyon emlékszem sajnos ezért ennyit tudok erről leírni. Középiskolai emlékem sincs nagyon hiszen amikor ott voltam nagyon sokat tanultam és nem volt sok időm semmire csak is a tanulásra. Főiskola és az egyetem is nagyon nehéz volt ezért azt se nagyon szerettem de most már nagyon örülök,hogy öcsémmel ennyit tanultunk hiszen most van lehetőség,hogy egy város életére szolgáló szervezetünk legyen.Erre nagyon büszke vagyok.

Az Országos Mentőszolgálat két nagy szerepe van a központban a hívások fogadása és annak a hívásnak a sérültjeinek ellátása,és a kórházban az ügyelet tartás ahol a betegek egy megfelelően betanított orvostól kaphatnak segítséget a panaszokra.

Alapítványom célja a betegek megmentése.

Edited by Stefan D Wolf

• Tulajdonos

Rengeteg helyesírási hiba van a lapban, nem is túl összeszedett, véleményem szerint fogtad, és idedobtad. Elviekben bővítetted is, én nagyon örülök, hogy jelentkeztél a rendőrségbe, és ott olvashatunk rólad, de könyörgöm, ha ezt lusta voltál leírni, hogyan vezetnéd az egyik legnehezebb frakciót? ?

Így egyelőre elutasítom

5 órája , Peter Hicks said:

Rengeteg helyesírási hiba van a lapban, nem is túl összeszedett, véleményem szerint fogtad, és idedobtad. Elviekben bővítetted is, én nagyon örülök, hogy jelentkeztél a rendőrségbe, és ott olvashatunk rólad, de könyörgöm, ha ezt lusta voltál leírni, hogyan vezetnéd az egyik legnehezebb frakciót? ?

Így egyelőre elutasítom

Átírtam ha még lenne kedved olvasd át szerintem jobb. :D

Edited by Stefan D Wolf

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.