IvanVolesvityski Létrehozva: Március 19, 2020 Megosztás Létrehozva: Március 19, 2020 (módosított) ~ OOC Információk ~ Polgári nevem Krisztián ,Vajdaság egy kicsiny városában láttam meg a napvilágot. Személyemről annyit tudnék mondani,hogy kifejezetten vezetői rátermettséggel rendelkezem,illetve gyakorlatban is bizonyítottam e téren. Körülbelül egy évet dolgoztam egy cégnél,azon belül is szekció vezetői pozícióban,szóval elhivatottságom illetve megfelelő szigort tudok garantálni. 2008-ban kezdtem el az RP fejlesztését ,akkoriban még a SAMP-on. Akkoriban már számos frakcióban voltam leader/alleader pozícióban.Vezettem az "életem" során már illegálistól ,legális szervezetet is ,legfőképpen a katonai RP az ami ránk vall,de itt nem adatik a lehetőség.Mindezek mellett számos RP tapasztalatunk van Maffiázás terén is. Mindezek mellett természetesen voltunk már OMSZ vezetők is ,de ha valaki közülünk nem,Én biztosan voltam! Igaz,abban a világban más néven voltam ismert,de nem árt egy kis változatosság, ezért történt ide már a névváltás. 2010-től adminisztrátori pozíciót töltöttem be ,az akkori legismertebb magyar szerveren,aminek a nevét nem szeretném leírni,de szerintem akik régi motorosok tudják melyikről van szó. Jelenleg a szerverre a régi cimborákkal térünk vissza,RP-zés céljából. Terveink a frakcióval a számos RP szituációk bevitele a játékközösségbe, ami ma már "retrónak" minősíthető.A visszatérő játékosok száma jelenleg még nem fix,de remélhetőleg 5-6 embert vissza lehet,illetve vissza tudok csábítani az RP világába,bár már nem főállásban... Úgy véljük az OMSZ-nek igenis hatalmas szerepen van a szerveren,hisz általuk összeköttetésben vannak a többi szervek . Rengeteg RP lehetőség bújik eme szervezet mögött,csak hát ki kell tapogatni azt. Tőlünk megszokott a precíz pontos ,és hosszan elhúzódó RP,legyen szó bármiről is! Sajnos így mint OOC önéletrajzban nem tudok 15 mondatot leírni ,de amit tudok/tudunk garantálni,hogy általunk az RP adott,amennyiben nincs,RP szituációt generálunk,jó értelemben! ~ Frakció Felépítése ~ Elsősorban kitérnék a szervezetben létrejövő rendfokozatokra,vezetőkre. Összesen 6-8 rendfokozatra lenne szükségünk név szerint pedig.: - Ápoló - - Mentős sofőr - - Orvos - - Műtőorvos - - Főorvos - - Igazgató - - Vezérigazgató - Gépjárműparkunkat nem szeretnénk túlzásba vinni,ezért legeslegalapvetőbb járművekre lenne szükség,ezek pedig a következőek lennének.: - 3 Mentőautó - - 2 Rohamautó - - 1 Személygépjármű,ha lehetőség adódik Audi (remélhetőleg van rá OMSZ-es Paintjob) - - 1 Helikopter - ~ IC Információk ~ ~ Neve ~ - Ivan Volesvityski - ~ Anyja leánykori neve ~ - Zsukovjszki Ljudmila - ~ Születési dátuma,helye ~ - 1982 május 16,Szocsi - ~ Iskolai végzettségek ~ - Szocsi Általános Iskola- - Egészségügyi Középiskola Kurszk- -Főorvosi Egyetem Kurszk- ~ Jelenlegi munkahelye ~ - Önkéntes - ~ Önéletrajz ~ Ivan, Boris Volesvityski 1982 május 16-án látta meg a napvilágot Szocsiban. Apja ,Boris a Szocsiban található mentőállomáson volt főorvos pozícióban. Anyja,Ljudmilla takarítónőként dolgozott a helyi iskolában. Ivan egyke volt ,szóval kiskora óta mindent amit csak szeretett volna ,megkaphatott. Ahogy növekedett,egyre jobban elkezdett érdeklődni az orvostudomány felé ,majd az általános iskola befejezése után,Kurszkban kezdte meg az Egészségügyi középiskolát. Gyógyszerészetet fejezett,majd plusz 4 évet lehúzott még ,hogy kitanulja az orvosi iskola másik alapfokát is ,amely leginkább a betegekkel foglalkozott. Iskolája befejezése után,a főorvosi pályáját is elkezdte Kurszkban. 5 év után sikeresen ledoktorált,ekkor már,főorvosnak mondhatta magát. A diploma után rögtön munkát kapott a kurszki Kórházban. Akkoriban ismerkedett meg egy magyarországi hölggyel,Tímeával akivel összeházasodtak,majd Magyarországra költöztek. Orvosi pályáján sok sikeres műtétet hajtott,mint országos,mint nemzetközi vonalon is. A magyarországi orvostudománynak hatalmas előreugrást jelent e fajta tudással,és rátermettséggel rendelkező ember alkalmazása az OMSZ élére. Kelt.2020.03.20,Budapest. Aláírás.: Edited Március 20, 2020 by IvanVolesvityski 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Grader Thomson Hozzászólva: Március 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 20, 2020 Szépen megfogalmazott, formázása is szuper. Nagy szükség lenne egy ilyen normális OMSZ-re a szerveren. Teljes mértékbe támogatom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KrisT Hozzászólva: Március 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 21, 2020 Hatalmas támogatom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pascual Mano Hozzászólva: Március 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 21, 2020 (módosított) Végre egy értelmes, jó pályázat. Edited Március 21, 2020 by Mayson William//BroLi 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Március 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 21, 2020 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! Megj.: Tegyünk egy próbát egy TS meghallgatáson. Az alábbi időpontokban várunk TS-en: 2020.03.21. 15:30 vagy 2020.03.22. 15:00 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések