Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Trevor Daniel--- East Coast Crip

Trevor Daniel

Ajánlott bejegyzések

OOC:

Magamrol:

Márk vagyok 14 éves.

Romániából azonbelül Erdélyből.

1 éve rp-zem RP-ztem. Naponta kb. 1-2 órát szoktam rp-zni 

szeretem a hobbiaimat üzni mint például horgászás,motrozas stb..

Imádom a gtás játékokat.szeretnék informatikus lenni.Ne téveszen meg az életkorom mert ha elfogadjátok a frakciomat akkor nagyonis aktiv leszek és nem leszek egy kis p0cs.

AZ EAST COAST                           CRIPPEKRŐL

Az East Coast Crippek 1972-ben alakultak ki. Az egyik legkegyetlenebb banda, ellenségüket mint például a BLOOD-osokat ha elkapnak egyet belölük akkor levágják az ujjait azutan a lábát és uttána a feje következik.Sok ma ismert rapper is részese ennek a bandának mint például: Blueface,Snoop Dog,stb.....A ma ismert Cripesek száma több mint fél millio lélekszám.Leginkább L.A-ben (Los Angelesben) vannak.A Crips bandát Stanley Tookie Williams és Raymond Wasinghton alapították. Tookiet 2005 ben meggyilkolták 4-szeres gyilkosságert és Raymondot egy bandaháború kellös közepén lelőték. U.I. ezt én irtam a Wikipédián uttánanéztem rolluk  és leirtam amit megjegyeztem.

A jelűnk :Képtalálatok a következőre: crip sign.

OOC A BANDA 

RÉSZLETEIRŐL: 

A frakcio leendö neve East Coast Crip

Én egyedül alakitanám de lehet hogy beszálna egyik haverom, és itt és IC tartanák TGF-et

A bandában a rangok :

1-LITTLE GUNMAN (minél nagyobb a szám annál magasabb a rangja)

2-THE UNSTOPABLE

3-SIDE CRIP

4-LIFE INVADER

5-HALF MASTER

6-FAMOUS CRIP

Leader-CRIPPER

TÖBBI INFÓ 
           AMIT MÉG NEM                                IRTAM:     

IC Önéletrajz: -Trevor Daniel vagyok és sokat járok gyúrni.Szeretnék egy bandát alakitani/belekerülni .Nem félek semmitől és senkitől. Utálom a zsarukat meg a csalokat.

nagyon utálom hogyha átvernek ezért már volt pár gyilkossági esetem.Imádom a rapet. Mindenem a bünözés.Joba vagyok néhány olyan emberrel aki sokat tudd ártani másoknak.Los Angelesi vagyok.Gyerek koromban az utca nevelt fel.Megtanultam használni és pontosan löni a fegyverel.Apám meghalt egy bandaháboruban és ezért nem vettek fel engemett a Killer Inc.-be.Anyám pedig 15 éves koromban elhagyott és az utca nevelt fel.

---játszott percek:1040.

---Kép az UCP-ről nem tudtam lementeni sajnos nem tudom miert szarakodik a gépem de ha kell discordon képmegosztással megmutatom de nincsen se jail se  banom nincs.

Azért válaszatok engem mert én nagyon sokat akarok tenni azért hogy még jobb legyen a szerver(nem azt mondom hogy most nem jo söt most nagyon jo)és napi több orát is fent leszek meg ha valami van mondjuk valami nem realisztikus dolgott észreveszek akkor egyből szolok adminnak és probálom az RP-t fullosan betartani.

A céljaim a frakcioval kapcsolatban az hogy ezt a BLOOD meg A CRIP-esek közötti harcott fojtatni itt is mert lattam hogy BLOOD-osok már vannak és megprobálnám ezt az Rp hangulatot egy újab szintre emelni evel a frakcioval meg ugye szeretnék segiteni azoknak akik irtak egy frakciot de nem vették fel öket és én ha mindent jol csinalnak akkor felvenni öket hogy legyen nekik is egy esélyuk itt nálatok a bün terén.

Sajnos sok tapasztalatom a leaderség terén nincsen de ezt probálom fejleszteni.

Jármüvek amelyeket igényelnénk:  -Lada 2107 még 2 de majd 5

-BMW 750 3 de majd kell 4

-Blade(normal gta san andreasos ha lehet de ha nem a modolt is jo) még 1 de majd 6

-És ha berakjátok egy update alkalmával akkor:Mercedes S 600  3kell belölle

A skineken Még gondolkozok.

a mappolásrol anyit hogy mivel szarakodik a gépem ezért majd ic megmutatom egy adminnak/tulajnak a helyet

HA BE AKARSZ 

KERŰLNI AKKOR 

IRJ PRIVÁTBAN 

ennyi lenne remélem a legjobbakat sok munka volt vele ugyhogy bye PEACE.

Edited by foxthelucky

• Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.