Rhys William Létrehozva: Március 21, 2020 Megosztás Létrehozva: Március 21, 2020 Hello! Árpád-nak hivnak 15 éves vagyok, szeretek biciklizni sport ként űzöm. Tolna megyében élek és Finom műszerésznek tanulók röviden ennyi. Nemrég léptem fel a szervere mint új játékos, viszont más szerveren betöltöttem sokszor a Leader poziciót aminek meg is van az eredménye mivel nagyon jól rp-zek és elégé otthon vagyok már ebben a dologban, szeretnék sokáig ezen a szerveren lenni mivel nagyon megtetszet az elején is és jót várok tőle. Ezen a szerveren még nem voltam ajailben és nem is szeretnék ott lenni mivel elégé betartom a szabályokat, más szervereken nem voltam olyan sok ajailben maximum más miatt voltam bent. Ezen a szerveren még soha és más szervereken sem. Aminak az a feladata hogy felügyelje a szerveren történő dolgokat pl ki szabálytalankodik. És piti ügyek elintézése mint pl autó fix nyomos indokkal persze, és egyéb dolgok. Egy nap 10 órát minimum a szerveren lennék ha ez a kérdés. A csapatmunka elég jó dolog, mivel tudunk a másiknak segiteni esetleg megválaszolni neki pár dolgot amit ő nem tud vagy a másik fél neked. Elég jó együtt dolgozni más emberekel és ez akkor teljesithető ha a másik fél is úgy irányul felém. Nem mondom hogy pont engem, de egyrészt azért is mivel sok de nagyok sok helyen voltam már admin sadmin és főadmin is voltam már, pl finemta admin 3-at értem el Toxic néven. És az externál gamingen is igaz hogy az elégé nonos hely de meg lehet ott is élni. Mivel a civil élet kissé unalmas és legál vagy illegál is már a számomra mivel folymatosan más szervereken bent voltam mindig egy-egy bandába vagy legális szervezetbe, adminnak jó lenni mert tudok segiteni másoknak és keresni a hibát illetve a szerver közöséget helyre rázni. Pozitív tulajdonságok.: Tudok csapatban dolgozni, Megértő vagyok, Türelmes vagyok, Segitőkész vagyok. Negatív tulajdonságok.: Utálom ha valaki káromkodik ( persze ha nem póénból ), Nem szeretem a szabályt szegő embereket, Nem tolerálóm a nagyobb rangúnak a vissza beszélését, Nem szeretem ha valaki flegma velem szemben.. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Március 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 21, 2020 Kedves jelentkező! Jelentkezési lapja nem nyerte el a vezetőség tetszését, ezért jelen jelentkezését elutasítjuk. Mai napon kaptál egy ban-t szerintem egyértelmű... Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések