Jump to content

Rhys William Admin jelentkezési lapja.

Rhys William

Ajánlott bejegyzések

• Hello! Árpád-nak hivnak 15 éves vagyok, szeretek biciklizni sport ként űzöm. Tolna megyében élek és Finom műszerésznek tanulók röviden ennyi.
  • Nemrég léptem fel a szervere mint új játékos, viszont más szerveren betöltöttem sokszor a Leader poziciót aminek meg is van az eredménye mivel nagyon jól rp-zek és elégé otthon vagyok már ebben a dologban, szeretnék sokáig ezen a szerveren lenni mivel nagyon megtetszet az elején is és jót várok tőle. 
  • Ezen a szerveren még nem voltam ajailben és nem is szeretnék ott lenni mivel elégé betartom a szabályokat, más szervereken nem voltam olyan sok ajailben maximum más miatt voltam bent.
  • Ezen a szerveren még soha és más szervereken sem.
  • Aminak az a feladata hogy felügyelje a szerveren történő dolgokat pl ki szabálytalankodik. És piti ügyek elintézése mint pl autó fix nyomos indokkal persze, és egyéb dolgok.
  • Egy nap 10 órát minimum a szerveren lennék ha ez a kérdés.
  • A csapatmunka elég jó dolog, mivel tudunk a másiknak segiteni esetleg megválaszolni neki pár dolgot amit ő nem tud vagy a másik fél neked. Elég jó együtt dolgozni más emberekel és ez akkor teljesithető ha a másik fél is úgy irányul felém.
  • Nem mondom hogy pont engem, de egyrészt azért is mivel sok de nagyok sok helyen voltam már admin sadmin és főadmin is voltam már, pl finemta admin 3-at értem el Toxic néven. És az externál gamingen is igaz hogy az elégé nonos hely de meg lehet ott is élni.
  • Mivel a civil élet kissé unalmas és legál vagy illegál is már a számomra mivel folymatosan más szervereken bent voltam mindig egy-egy bandába vagy legális szervezetbe, adminnak jó lenni mert tudok segiteni másoknak és keresni a hibát illetve a szerver közöséget helyre rázni.
  • Pozitív tulajdonságok.: Tudok csapatban dolgozni, Megértő vagyok, Türelmes vagyok, Segitőkész vagyok.
  • Negatív tulajdonságok.: Utálom ha valaki káromkodik ( persze ha nem póénból ), Nem szeretem a szabályt szegő embereket, Nem tolerálóm a nagyobb rangúnak a vissza beszélését, Nem szeretem ha valaki flegma velem szemben..
  •  

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.