Jacob Hunter Létrehozva: Március 22, 2020 Megosztás Létrehozva: Március 22, 2020 (módosított) Panasztevő játékos IC neve: Pete Carol Panaszra tett adminisztrátor neve: Kr3mx Panasz oka: Rp meg szakítás Bizonyíték (videó, kép, log): [2020-03-22 15:30:06] [Output] : HIRDETÉS: tusz ejtetünk a Jefferson Hotelbe 3 perce van ki jönni a rendőrségnek ((Pete Carol)) https://kepkuldes.com/image/38KQnF [2020-03-22 15:36:58] [Output] : KR3MX hozzád teleportált. [2020-03-22 15:37:00] [Output] : [AdminJail]: KR3MX bebörtönözte Lara Weyron játékost 300 percre. Ui.: a log nem a enyém hanem Lara-é mert én már nem tudtam vissza nézni a logot. Edited Március 22, 2020 by Vlad Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KR3MX Hozzászólva: Március 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 22, 2020 Sziasztok, Igazából a képen látható console logban minden látható. A lényeg, hogy túszejtés volt éppen miközben ők ezt kihirdették, és előtte Lara kb 1 órája jelentette nekem, hogy ő kiszeretne lépni a frakiból, ezért nem volt ott velünk a PDs RP-n. Viszont mivel én már nem egyszer láttam Lara-t, hogy Petekkel ganggel, nekem egyértelmű volt a dolog, hogy Lara mint barát gondolta beáll túsznak. És úgye ha ráérek akkor már AJ-be ült volna Lara hiszen frakciójumpolt. Én nem mondtam meg Peteknek, hogy ők nem ejthetnek túszt, de az biztos volt, hogy Lara azért nem fog túsznak beállni mert kiakar lépni a frakiból, mert úgye az szereptévesztés is lenne. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Március 23, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Március 23, 2020 Alapból nem a haverotokat ejtitek túszul @Pete Carol... Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jacob Hunter Hozzászólva: Március 23, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Március 23, 2020 (módosított) Dániel azt mondta hogy IC ügy ha a túsz barátunk. Arról meg nem is beszélve hogy Kr3mx miközbe túsz ejtés volt akkor Lara Weyronal úgy beszélt a rádióba mint egy... Szerintem nem így kéne beszélni egy frakcióleaderel azzal aki fell akar mondani. Edited Március 23, 2020 by Pete Carol Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KR3MX Hozzászólva: Március 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 23, 2020 IC ügy, hogy hogyan beszélek valakivel rádión... Volt okom miért beszéltem vele úgy, de az lényegtelen is. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Március 24, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Március 24, 2020 On 2020. 03. 23. at 17:16, Pete Carol said: Dániel azt mondta hogy IC ügy ha a túsz barátunk. Arról meg nem is beszélve hogy Kr3mx miközbe túsz ejtés volt akkor Lara Weyronal úgy beszélt a rádióba mint egy... Szerintem nem így kéne beszélni egy frakcióleaderel azzal aki fell akar mondani. Valóban IC ügy, hogy kit ejtesz túszul, de ezt kicsit félreértelmezted. Attól, hogy OOC a barátod, IC lehet ellenséged. Ha viszont már IC is barátod, az kicsit NonRP, IRL sem ejted túszul a barátodat. Főleg ha mellé még rendőr is, és még nem lépett ki, de folyamatban volt az ügy. Ettől függetlenül KR3MX leírhatta volna OOC chatbe a dolgokat, és felesleges lenne a PK, de mint írta, nem volt ideje. A panasz jogtalan. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések