Jump to content

pk

Jacob Hunter

Ajánlott bejegyzések

Panasztevő játékos IC neve:

Pete Carol 

Panaszra tett adminisztrátor neve:

Kr3mx

Panasz oka:

Rp meg szakítás 

Bizonyíték (videó, kép, log):

[2020-03-22 15:30:06] [Output] :  HIRDETÉS: tusz ejtetünk a Jefferson Hotelbe 3 perce van ki jönni a rendőrségnek ((Pete Carol))

https://kepkuldes.com/image/38KQnF

[2020-03-22 15:36:58] [Output] :  KR3MX hozzád teleportált.
[2020-03-22 15:37:00] [Output] : [AdminJail]: KR3MX bebörtönözte Lara Weyron játékost 300 percre.

Ui.: a log nem a enyém hanem Lara-é mert én már nem tudtam vissza nézni a logot.

Edited by Vlad

Sziasztok,

Igazából a képen látható console logban minden látható.

A lényeg, hogy túszejtés volt éppen miközben ők ezt kihirdették, és előtte Lara kb 1 órája jelentette nekem, hogy ő kiszeretne lépni a frakiból, ezért nem volt ott velünk a PDs RP-n. Viszont mivel én már nem egyszer láttam Lara-t, hogy Petekkel ganggel, nekem egyértelmű volt a dolog, hogy Lara mint barát gondolta beáll túsznak. És úgye ha ráérek akkor már AJ-be ült volna Lara hiszen frakciójumpolt. Én nem mondtam meg Peteknek, hogy ők nem ejthetnek túszt, de az biztos volt, hogy Lara azért nem fog túsznak beállni mert kiakar lépni a frakiból, mert úgye az szereptévesztés is lenne.

• Like 1

Dániel azt mondta hogy IC ügy ha a túsz barátunk.

Arról meg nem is beszélve hogy Kr3mx miközbe túsz ejtés volt akkor Lara Weyronal úgy beszélt a rádióba mint egy...

Szerintem nem így kéne beszélni egy frakcióleaderel azzal aki fell akar mondani. 

Edited by Pete Carol

• Tulajdonos
On 2020. 03. 23. at 17:16, Pete Carol said:

Dániel azt mondta hogy IC ügy ha a túsz barátunk.

Arról meg nem is beszélve hogy Kr3mx miközbe túsz ejtés volt akkor Lara Weyronal úgy beszélt a rádióba mint egy...

Szerintem nem így kéne beszélni egy frakcióleaderel azzal aki fell akar mondani. 

Valóban IC ügy, hogy kit ejtesz túszul, de ezt kicsit félreértelmezted. Attól, hogy OOC a barátod, IC lehet ellenséged. Ha viszont már IC is barátod, az kicsit NonRP, IRL sem ejted túszul a barátodat. Főleg ha mellé még rendőr is, és még nem lépett ki, de folyamatban volt az ügy.

Ettől függetlenül KR3MX leírhatta volna OOC chatbe a dolgokat, és felesleges lenne a PK, de mint írta, nem volt ideje. A panasz jogtalan.

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.