Trevor Smitt Létrehozva: Március 22, 2020 Megosztás Létrehozva: Március 22, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? - Attila - Hány éves vagy? - 16 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 3 4 óra - Jelenlegi játszott perceid száma: - 14501 - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - admin jailom van egy jó pár {viszont már régiek } - Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - szerelő voltam - Miért ezt a frakciót választanád? - szeretem ezt a közöséget - Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - igen - Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Attilának hivnak 16 éves vagyok Romániában élek egy kisebb faluban,mostanság a szabadidőmben gép előt vagyok.Jelenleg 10 osztályos vagyok szakiskolás tanuló - IC Rész Jelentkező neve: - Marwin Canwey- Jelentkező születési helye, ideje: - Los Santos 1997.11.21- Jelentkező anyjának leánykori neve: - Elizabet Cornet - Jelentkező apjának neve: - Luis Emilson - Előző munkahelye(i): - Szerelő- Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - A csapatmunka a munka egyik alapja csapatmunka nélkül nincs közöség és kapcsolat sem. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Marwin Canwey vagyok 1997 11 21 születem apám korán meghalt ezért hamar munkába kelet hogy álljak.15 évesen már a szomszédban dolgoztam egy kisebb autószerelő műhelyben , minden nap iskola után dolgozni jártam.Most már úgy érzem hogy képes vagyok újra enél a nagy vállalatnál dolgozni - Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? -igen- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések