Jump to content

rendőrség[koma]

Jacob Hunter

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

Panasztevő játékos IC neve:

Pete Carol 

Panaszra tett játékos IC neve

ORFK frakció 

Panasz oka:

El raboltunk egy gyereket a barátjaitól váltság díjat követeltünk erre a rendőrök oda jöttek mert ki hívta a gyerek barátja és a rendőrök fell szólítás nékűl elkezdtek lőni amikkor túszunk volt 2-is

Bizonyíték (videó, kép, log):

log: https://www.upload.ee/files/11323481/console.log.html

• Koma changed the title to rendőrség[koma]

Elméletieg oda hívták csak azt nem értem hogy mert mikkor meg jött a "pénzes gyerek" akkor máris rá fogtuk a fegyvert.

Nekem azt mondták hogy a olajtelepen ki hívta már de ezt nem hiszem el mert a rendőr más irányból jött mint a "pénzes" meg 1-2 perce később.

A másik hogy Kr3mx azt mondta hogy fell szólítás nékűl nem lőhet a rendőr és a logba semmilyen fell szólítás nem látszik így nem hiszem hogy fell szólítottak minket.

Sziasztok. 

Az első kiérkező egység tagja voltam, emiatt írok ide.

Amikor kiértünk a helyszínre akkor kint voltál egy sráccal a ház előtt, nem láttunk túl sokat szimplán annyit hogy egy AK-47 van a hátadon emiatt rögtön hívtuk az erősítést, illetve elővettük az éles fegyvert a leírtak szerint.

[2020-03-23 20:21:23] [Output] :  ***Steven Cravis elővett egy fegyvert (MP5)

[2020-03-23 20:21:34] [Output] : George Cartwright mondja (rádióba): A-009 10-20 Noth Rock 11-99 C3

[2020-03-23 20:21:36] [Output] :  ***George Cartwright elővett egy fegyvert (MP5)

[2020-03-23 20:21:41] [Output] : George Cartwright mondja (rádióba): FEgyveres embereke

Megkerültük a kunyhót Georgal hogy felmérjük kint a terepet, akkor a túszok bent voltak már az épületben és nem láthattuk, illetve amikor megkérkeztünk egyáltalán nem adtad tudatunkra ezt, pl hogy ne merjünk közelíteni stb.

Ekkor megláttunk újra téged kb 10 méteres távolságból be is nyomtam egy bindet felszólítás képpen.

[2020-03-23 20:23:16] [Output] : Steven Cravis kiáltja: Felszólítom hogy azonnal dobjon el mindent a kezéből és feküdjön a földre!!

[2020-03-23 20:23:16] [Output] : Steven Cravis kiáltja: Felszólítom hogy azonnal dobjon el mindent a kezéből és feküdjön a földre!! 

Nem volt rá válasz a részedről, annak ellenére hogy eléggé közel voltunk hozzád ahhoz hogy láthassad a felszólítást.

Akkor láttam azt hogy elindultál pontosan szemben Georgel egy Desert Eagle-el a kezedben futva. Erre azt gondoltuk hogy ránk akarsz lőni és logikusan tüzet nyitottunk rád mivel már 5 méteres távolságban voltál. Ennek az eredménye az lett hogy fejbe lőttelek téged.

[2020-03-23 20:23:33] [Output] : *[20:23] Steven Cravis megölte Pete Carol játékost. (Fegyver: MP5) (Fejbelövés)

Ezek után gondolkodtunk azon hogy lehetséges-e hogy túsz van-e a helyszínen de semmilyen egyéb választ vagy felszólítást nem kaptunk, emiatt megpróbáltam újra hátha valami választ adnak a társaid.

[2020-03-23 20:23:36] [Output] : Steven Cravis kiáltja: Felszólítom hogy azonnal dobjon el mindent a kezéből és feküdjön a földre!!

Vártunk egy fél percet és erre se jött válasz miközben már a kunyhó mellett voltunk körülbelül 5 méteres távolságra. Egy fél perc letelte után elkezdett Lara kifutni George felé coltal a kezében és ekkora George megint lőtt és animba lőtte.

[2020-03-23 20:23:57] [Output] : *[20:23] George Cartwright animba tette Lara Weyron játékost. (MP5)

Ezek után se volt semmi válasz a túszról, annyi történt hogy Grader Thomson elkezdett lőni és mi viszonoztuk a tüzet. Ekkor az animban lévő Larat lelőttem mivel pont Thomson mögött tartózkodott.

[2020-03-23 20:24:15] [Output] : *[20:24] Steven Cravis megölte Lara Weyron játékost. (Fegyver: MP5) (Fejbelövés)

Grader Thomson megölte a harc közben Georget. Pár másodpercel rá pedig animba lőttem.

[2020-03-23 20:24:18] [Output] : *[20:24] Grader Thomson megölte George Cartwright játékost. (Fegyver: Colt 45) (Fejbelövés)

[2020-03-23 20:24:23] [Output] : *[20:24] Steven Cravis animba tette Grader Thomson játékost. (MP5)

Ekkor megláttam hogy még két személy van bent a kunyhóban és újra felszólítottam őket válaszadásra.

[2020-03-23 20:24:32] [Output] : Steven Cravis kiáltja: Felszólítom hogy azonnal dobjon el mindent a kezéből és feküdjön a földre!!

Természetesen semmi válasz nem érkezett tőlük, emiatt bementem és újra felszólítást alkalmaztam.

[2020-03-23 20:24:42] [Output] : Steven Cravis kiáltja: Felszólítom hogy azonnal dobjon el mindent a kezéből és feküdjön a földre!!

Ebben a pillanatban közölték velem hogy őket elrabolták.

[2020-03-23 20:24:48] [Output] : Michael Weyron mondja: Minket rabolta

Ekkor értettem meg hogy teljesen mi volt a lényeg, ilyenkor már több egység is kiérkezett a helyszínre és te írtál is KREMX-nek az RP-vel kapcsolatban.

Az volt a gondod hogy PG volt a rendőrség részéről elsőre, ez elmondom neked hogy nem PG lenne hanem maximum NON RP. Azonban mivel vagy 5 felszólításra semmi válasz nem érekezett se tőled se társaidtól a túszok kapcsán mint például hogy túszokat ejtettünk és hátráljanak vagy ne merjenek megközelíteni minket stb. Emiatt nem tudtuk ezt Georgal és egy szimpla lövöldözésként reagáltuk le az esetet. Később KREMX meghallgatta a dolgokat és részedről nem tudott semmilyen választ kapni hogy mikor közölted a rendőrséggel vagy a kiérkező egységekkel hogy túszaid vannak emiatt ajánlotta a PK-t. A két srácot akit pedig elraboltatok az állításaik szerint még az elején hívták a rendőrséget mielőtt még elraboltátok volna őket tehát az nem volt NON.

Véleményem: A rendőrség erről a részről nem hinném hogy hibás lenne mivel semmilyen válasz nem érekezett a túszejtők részéről többszörös felszólításra. A PK-d kapcsa azzal hogy nem volt egyetlen felszólítás sem csak lövöldözés nem igaz. Szerintem mi teljesen a nagykönyv szerint jártunk el és NON RP-t vagy szabálysértést nem követtünk el, de várom Koma válaszát az ügy kapcsán.

• Koma locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.