Jump to content

Tom Frederick | Adminisztrátori jelentkezése.

Scott Dante

Ajánlott bejegyzések

Magamról:

Sziasztok! Marcinak hívnak, 15 éves vagyok, jelenleg Maglódon élek Pest Megyében. Nagyon szeretek focizni de sajnos jelenleg le vagyok sérülve a térdem miatt tavaly óta de már gyógyult sokat azért. Hármas tanulmányi átlaggal rendelkezem jelenleg, azért annyira nem szeretek tanulni meg leckét írni sem, de mindent megteszek azért, hogy elvégezzem az iskolát, és, hogy ne bukjak meg. Szabadidőmben kutyát sétáltatok vagy haverokkal vagyok vagy gépezek. Jelenleg vannak kis célok kitűzve az életemben amit megszeretnék valósítani, és ha jó lesz a térdem vissza térni normálisan a sportolásra. Barátságos típus vagyok és csapatban dolgozó, mindenkivel megtalálom az összhangot a jó kommunikáció kialakítását, szóval úgy gondolom alkalmas lennék erre a pozícióra! Körübelűl 5 éve RP-zek kisebb-nagyobb kihagyásokkal.

Magamról a játékban:

Erre a szeverre tavaly léptem fel, voltak kihagyásaim, de igazából IC nem vagyok büszke itt még semmire mivel kell mit tennem itt ezen a szerveren. Volt időm megismerkedni más szerverekkel mint pl: SeeMta azt sokat játszottam és elég jó eredményeim voltak IC de már nem játszok rajta. A másik FlyMTA ott mindenem megvolt IC nagyon milliomos voltam és jelentkeztem ott adminnak is és fel is vettek 2-es adminnál leadtam mivel összevesztem a szuperadminnal sajnos.. idályigi frakciók más szevereken: Szerelő, Rendőr, Mentő, Orosz Maffia, yakuza, Latin Kings, ezekbe voltam más szervereken és voltam Leader is többszőr voltam különböző frakciókban. 

Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre?

528N_vtelen.png

Szerinted mi egy adminisztrátor feladata?

Úgy gondolom egy adminisztrátor feladat a játékosokra való figyelés, segítése. Egy adminnál nagyon fontos ha van jó komunnikáció képessége, tudja a helyzetet kezelni, és a döntés képesség, meg persze tudjon dolgozni csapatba. A szabályok betartása elhagyhatatlan és ezt a játékosoknak is át adni, tudjon megoldani dolgokat/problémákat. Aktivitás és konfliktus elhárítás.
Aktivitási idő?

Alapjáraton napi 3-4 órát tudok teljesíteni vagy többet is attól függ, hogy osztom be az időmet. Most itt a vírus is sajnos most sokkal többet tudnék lenni, de suli közben is tudnám teljesíteni az elvárandó időt és percet.
Mi a véleményed a csapatmunkáról?

A csapatmunka nagyon fontos, hogy egy illető tudjon csapatban dolgozni elhagyhatatlan hiszen ez az élet egyik legfőbb dolga. Tudjon az illető normális beszélgetést kialakítani mindenki között és a társait segíteni ha bármi probléma van. 

• Miért pont téged válasszunk?
  • Úgy gondolom teljesen megfelelnék-e pozíció betöltésére! Szeretek csapatban dolgozni, jó a hozzáálásom és elég sok admin tapasztalatom van, szóval ezzel nem lenne gond.
  • Miért jelentkeztél adminisztrátornak?
  • Először is iszonyatosan megtetszett a szerver és megfelelnék ennek... Tapasztalatom van és úgy gondolom nem lenne velem gond.
  • Pozitív tulajdonságok:
  • -Megbocsájtó
  • -Barátságos
  • -Csapatszellem
  • -Jó szívű
  • Negatív tulajdonságok:
  • -Szókimondó
  • -Lusta
  • -Gyorsan felkapom a vizet ha valaki felidegesít..
  • -Trehány...

Köszönöm, hogy elolvastad, remélem tetszett!

További szép napot! :)

Edited by Tom Frederick

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.