Zsepy Létrehozva: Március 26, 2020 Megosztás Létrehozva: Március 26, 2020 Az az ötletem, hogy a hobbi boltba lehessen venni maszkot ilyen 300 dollár ért és akkor hogyha azt felveszed akkor a neved nem lenne kiírva hanem az hogy "Maszkot visel" és a scoreboard on is az lenne kiírva, hogy id alapján ne tudjanak ki keresni! Szerintem ez egy nagyon jó ötlet Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Március 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 26, 2020 Szerintem ez az ötlet annyiba nem lenne jó, hogy a scoreboardon se látnának a neved, így a rendvédelem tudná, hogy valamire készülsz. De nem rossz az elképzelés. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dias Turner Hozzászólva: Március 30, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 30, 2020 Jó elképzelés, de gyakorlatban nem biztos, hogy jó lenne. Mivel nem minden skinek akkora a feje így a mask egy mérethez lenne igazítva. Ezt úgy tudnám elkepzelni, hogy a mask annyival lenne nagyobb, hogy átlagban minden skinre jó legyen és ezt beállítani, mint see-n a /cuccaim -nál. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések