Jump to content

Téves admin

Ajánlott bejegyzések

Kedves Föadminok és nagyob ranguak szeret nélek meg kérni titeket hogy egy eset miat nagyon fel háborodtam a szerveren. És ez egy adminak hála neve:(Saky) admin a mai napon 90perc bant adot nekem azért mert nem tudtam RP-ni madminjailba beszéltehozám inventorim adminjailba rakot de még rá kontra még egy ok volt hogy még közel 30ezer értékben ki fosztotak és még 2x is megöltek jelenleg csak 2gyogyszer van az inventorim van elveték az autómat és a kulcsaimat és még 10ezret kápébol jelen volt egy admin és a helyszint nem tudtam elhagyni mert folyton vissza teleportált és ezel bugot keztem észlelni magamon hogy a testem nem szerete ezt és elbugoltak a test részeim és lett egy szám lám is nem tudtam mit csinálni ezért ki léptem az után miután berakot az admin az adminjailba én nevem:(Charrise Loren) a játék nevem

Erre megint azt tudom írni hogy ide nyisd meg ez a gondot  https://forum.nextgamingrp.com/forum/55-főadmin-szuperadmin-segítségkérés/

A MINTA szerint kell meg írnod ez a bajt és vagy Dániel vagy Péter elbírálja és ha úgy gondolják hogy igaz akkor segítenek 

De egy admin ki javíthat ha nem jól írtam le.

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.