Rain Williams Létrehozva: Március 26, 2020 Megosztás Létrehozva: Március 26, 2020 A téma címe a következőképp nézzen ki: IG neved - Moderátor neve aki bannolt TeamSpeak neved: > Rain Williams\\Balázsஜ < A ban időpontja: > 2020.03.25. < A ban időtartama: > 5nap < Moderátor neve, aki bannolt: > Nem tudom valószínűleg AS lett < A ban oka: > "OOC szidás{Nem kezded el szidni a pd-st mert neked menned kell}" < Miért szeretnéd az unbant?: > Egy nem szidtam a gyereket amúgy! Hozzá tenném csak meg emeltem a hangot! Másrészt nekem egy család tagom volt a korházba és srác nem értete mi a téma így én ordítottam vele és csak ennyi volt! És ha már Admin vagy, Moderátor TGF-en megkérdezik hogy "mi az érme két oldala" tök fasza tudják rá a választ de ezt soha se kérdezik meg a másik féltől az oda basz és még hozzá tenném hogy az 5 napos ban az sok egy szimpla ordítással!És ha lehetne máskor a másik felet is kérdezék meg hogy ez volt e! < Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Március 27, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Március 27, 2020 Itt is remek stílusod van, a figyelmeztetést osztom, az UB kérelmed pedig elutasítom. Tanuld meg káromkodás nélkül kifejezni magad, nem a kocsmában vagy. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések