Matteo De Castello Létrehozva: Február 4, 2019 Megosztás Létrehozva: Február 4, 2019 (módosított) OrszágosMentőSzolgálatOutOfCharacterBemutatkozás:Sziasztok!Riczu Gergő Józsefnek hívnak.Jelenleg 13 éves vagyok. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élek,egy kis faluban. Nagyon szeretek Focizni,Kosárlabdázni,Ping-Pongozni.Órákon aktív vagyok. Jelenleg 4-5 tanuló vagyok.A sport a gyengeségem. Szeretek számítógépezni,azon belül is MultiTheftAuto-val játszani.De ezen kívűl még rendszeresen szerkesztek képeket,videókat vágok.Szeretek az osu! nevű játékkal is játszani.Szabadidőmben YouTube nevű oldalon lógok.Az MTA-t 4 éve ismertem meg.Szeretek FUN szervereken játszani,de ezen kívűl szeretek Adminkodni,Mappolgatni,és a legelterjedtebb a RolePlay-al játszani.2 éve tolom komolyan az RP-t.Frakciókat sok helyen vezettem.Miért ezt a frakciót pályázom meg?Mert sok tapasztalatom van ezzel a frakcióval,illettve szeretném vezetni ezen a szerveren a frakciót,milyen is itt a civileknek az RP tudása,illettve szeretném fejleszteni az emberek RolePlay tapasztalatát.Naponta hány órát tudnék foglalkozni a frakcióval?Naponta általában hétköznap,iskolaidőben 3-4 órát.Szünetekben,vagy hétvégén 5-7 órát.Ha esetleg lebetegedek,akkor 1-2 órát,de viszont szólni fogok a vezetőségnek,ilettve a frakciótársaknak.Miért tartom magam alkalmasnak e frakció vezetéséhez?Nagyon szeretem az egészségügyet.Nagyon szeretem a mentős RP-ket.2 éve RPzek és rengeteg tapasztalatom van e frakció vezetése íránt.Mi az Országos Mentő Szolgálat fő feladata?Röviden fogalmazva az Életmentés,és a betegszállítás.Milyen járművek lennének,milyet szeretnék?Szeretnék 5 darab fehér Mercedes Sprintert OMSZ Rendszámmal. Szeretnék 10 darab Rohamkocsit ROKKO Rendszámmal Szeretnék 3 darab Audi RS6-rORVOS rendszámmal, Mentőorvosi paintjobbal. Szeretnék,2 darab Medicoptert MEDICOP rendszámmal, Narancssárga festéssel. Szeretnék 3 Hajót VE rendszámmal Szeretnék 5 motort MOTO rendszámmal.Milyen rangok lennének?OOC/Kirúgásra vár [1] Gyakornok [2]-Próbaidős Ápoló [3] -Ápoló [4] -MentőgépKocsiVezető [5] -MentőÁpoló [6] -MentőSzakÁpoló [7]-MentőTiszt [8] -MentőOrvos [9] -Oxiológus [10] -Baleseti-Sebész [11] -FőOrvos [12] -Igazgató-Helyettes [13] ((Al-Leader))-Igazgató [14] ((Leader))-FőIgazgató [15] ((FőLeader))Milyen egységeket tervezek?- SzárazFöldi egység | Feladata: Baleseteknél,haldoklás esetén LosSantos környékén való kivonulás OMSZ rendszámú jármű ROKKO rendszámű jármű MOTO rendszámű motor. -Légi Egység | Feladata: Nagyobb baleseteknél való kivonulás,ami nem tartozik LosSantoshoz. MEDICOP rendszámű helikopter. -Motoros Egység | Feladata: Kisebb helyekre való bevonulás (pl; sikátor)RádióKódokSzolgálatba Lépés Menete: /r George Russel FőIgazgató 10-8 19:28 10-20 Bázis, Erőt Egészséget!Szolgálat Leadása: /r George Russel FőIgazgató 10-10 19:29-21:32 10-20 Bázis, További Szép Estét/Napot/Reggelt! Eset Elfogadása: /r ROKKO-01 Elfogadja az 1-es számű hívást. Tagok: George Russel FőIgazgató, Emma L Ryle ÁpolóVisszaérkezés a bázisra,az esetről: /r ROKKO-01 Sikeresen ellátta a beteget,ezért visszatér a Bázisra. Tagok:George Russel FőIgazgató, Emma L Ryle Ápoló 10-2510-1 | Rádiócsend 10-2 |Nem riasztható EsetKocsi 10-3 |Hadják figyelmen kívűl az előző üzenetet. 10-4 | Vettem/Értettem 10-7| Nem elérhető 10-8| Szolgálatba állás jelentése 10-9| Szolgálaton kívűl 10-10| Szolgálat leadási jelentése 10-11| Jelentést! 10-20| Jelenlegi Pozíció 10-25 | Elérhető/Riasztható esetkocsi 10-35| Halottaskocsi 10-45 | Sebesültet visz a kórházbaIn CharachterÖnéletrajz:George Russelnek hívnak. 1998-ban születtem egy téli napon.Anyukám, Emma D Cortez , A LosSantosi Taxi Állomás Vezetője volt.Apukám,Jake Russel, bolti eladóként dolgozott,egy vegyesboltban. Apukámat egy rablás során lelőtték,mikor én 6 éves voltam. Akkor anyukámmal elköltöztünk egy kis családi házba. 2004-ben elkezdtem a LosSantosi Általános Iskolát kisebb-nagyobb sikerekkel.8. évfolyam után,a Gimnáziumban tanultam tovább Informatikus szakmán.Rá 5 évre,2017-ben leballagtam. Akkor 18 éves voltam.Most anyukámnak segítek az új állásában mint piacárus. Születési Neve: George Russel Születési Helye/Ideje: 1998.02.04.03:21,LosSantosMedicalCenter.Anyja Leánykori neve: Emma Cortez. Anyja neve: Emma D Cortez Apja neve: Jake Russel Bejelentett lakcím: LosSantos Rose Street 15.Egyéb megjegyzésem:Köszönöm hogy végigolvastad a lapomat,ide is pacsi Remélem megérdemlek egy Támogatást!Elfogadok építójellegű kritikát! Edited Február 4, 2019 by George_Russel Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Február 8, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Február 8, 2019 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! 2019.02.11-én 18:00 órakor, vagy 2019.02.12-én 18:00 órakor várjuk TS-en meghallgatásra! A két időpont közt szabadon választhat, amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben jelezze. Megjegyzés: meglátjuk még TS-en, hogy mit hozol össze. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések