Laci Létrehozva: Március 30, 2020 Megosztás Létrehozva: Március 30, 2020 (módosított) The BlackGunners Alapítók: Thaug Steve Alxeander Cooper OOC információk István: Gyálon élek Budapest mellett. Ebben az évben felvételiztem, és ha minden sikerülni fog, akkor jövőre egy BKSZC szakiskolában fogok tanulni. Szabad időmben sokat szoktam játszani, a szerveren naponta 3-4 órát szoktam aktív lenni. Ezen kívül más játékokkal is szoktam játszani, mint a Rainbow Six Siege. Lászlót nagyjából 5 éve ismerem, és azért barátkozom vele, mert megbízható és segítőkész barát. Nagyon könnyen tudok barátkozni emberekkel. Nagyjából 3 éve kezdtem el RP-zni, egy másik MTA szerveren. Nagyon szeretek RP-zni bármilyen szerveren. A NextGaming-en jelenleg 2000 3000 játszott percem van. István UCP-je: https://drive.google.com/file/d/13TWSCDWVhCteWghY68VnKPno66zHOlXg/view?usp=sharing László: 14 éves vagyok, Gyálon élek (Dél-Pest mellett). A Szenczi Molnár Albert Református Általános Iskolában tanulok, és nagy valószínűséggel a jövő tanévet a BMSZC Trefort Ágoston Két Tanítási Nyelvű Informatikai Szakgimnáziumban fogom kezdeni. Kedvenc hobbijaim a bármilyen módú kerékpározás, valamint az informatika terén is imádok tevékenykedni. 1-es típusú cukorbeteg vagyok, ezért az orvostudomány e részét is sokkal jobban ismerem, mint egy átlag nagykorú gyerek (mivel régen érdekelt kifejezetten e téma). Istvánnal 2015 végén ismerkedtem meg, azóta folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, és általánosságban nincs viszály köztünk, „jóbarátok” vagyunk. Az MTA-n kívül főleg FPS játékokkal szoktam játszani, mint például a Counter-Strike: Global Offensive; Rainbow Six Siege, de gyakran szoktam más kategóriába sorolt játékokkal játszani, mint a League Of Legends; osu!; Euro Truck Simulator 2; OMSI 2; stb. . 1,5-2 éve RP-zek - István javaslatára-, a NextGaming-re március 1-jén regisztráltam, jelenleg 3000 4000 játszott percem van a szerveren. László UCP-je: https://drive.google.com/file/d/1cvulrQfISnBe8W5IiFMTjdNno5eKGr_F/view?usp=sharing IC információk Thaug Steve (István) Az én nevem Thaug Steve, 1990 novemberében születtem a Los Santos-i kórházban. A családom mindig is a fegyver eladásokból élt meg, ezért szeretném tovább vinni az ő munkájukat. Van egy társam is,- Alexander-, vele egy fegyvervásárláson találkoztam. Azóta nagyon jó barátok lettünk és közösen tervezzük folytatni a bizniszt. Alexander Cooper (László) Alexander Cooper a becsületes nevem, 2001. szeptember 13-án születtem, a Los Santos-i kórházcentrumban. A családom eleinte mezőgazdasággal foglalkozott, de később a jobb megélhetés érdekében (valamint a középiskolai tanulmányaim finanszírozása érdekében) az illegális útra tértek, és főleg fegyveralkatrészek forgalmazásával, import/exportálásával foglalkoztak. Mindig is orvosnak tanultam, viszont mikor 18 évesen fegyvert vásároltam főleg önvédelmi célokra, összebarátkoztam az eladóval, annyira, hogy jelenleg egy illegális vállalkozást tervezünk vezetni. A Frakciónk története Egy fegyvervásárláson ismerkedtünk meg, ahol eléggé sok mindent megtudtunk egymásról. Végül annyira egy hangra jutottunk, hogy feltámadt az ötlet: kéne egy fegyverkereskedéssel foglalkozó banda. Úgy voltunk vele, hogy nem kéne halogatni, kezdjük is el. Sokáig csak apróbb adás-vételeket vétettünk, viszont most már szeretnénk nagyobb illegális üzleteket ejteni, amivel mindenki jól jár. Frakció felépítése -2 személy Leader tölt be (Thaug Steve, Alexander Cooper) -1 személy Alleader pozíciót tölt be (Nagy valószínűséggel ismerősök közül) -5-10 tagot szeretnénk felvenni (a szerveren toboroznánk, illetve hívnánk ismerősi körből új játékosokat) TGF: -IC elbeszélgetés -OOC elbeszélgetés Céljaink: - Céltudatos, összetartó közösség - Fegyverekkel való kereskedelem - Kábítószerekkel való kereskedelem - Eredményes, izgalmas RP szituációk produkálása -A frakció tagjai jól érezzék magukat Igényelt frakció járművek - 2 db Audi RS6 C7 - 1 db Audi RS4 - 2 db BMW M5 F10 - 2 db Dodge Ram 3500 Miért lennénk MI alkalmasak erre? -Igyekszünk minél jobb és jobb RP szituációkat produkálni, amiben más szervereken, és azok különböző szervezetein szerzett tudásunkat is bevetjük. -A tagjaink között szorosabb barátságok kiépítésére törekedünk. -Tagtoborzás idején azon leszünk, hogy új játékosokat hívjunk a szerverre. -Korrekten, nem lekezelően bánunk a nálunk „kisebb” rangú tagokkal, az ő véleményüket, észrevételeiket, kifogásaikat figyelembe véve. Tapasztalataink a leaderség terén István: Frakció leader jelenleg még nem voltam, viszont alleader már igen, ekkor sok tapasztalatot szereztem. Laci: Frakció tulaj nagyobb MTA szervereken még nem voltam, viszont 10-20-30 tagos szervereken már igen. Ezeken a szervereken tökéletesen megtanultam (véleményem szerint) a leaderséggel járó ügyeket, dolgokat. Nagyobb MTA szerveren eddig 1-szer voltam frakciótag (mentős), ahol kifejezetten szerették az RP tudásom. Most úgy érzem, a NextGaming-en ez a lehetőséggel további fejlődésre tehetek szert. Skinek (képek a skinekről a .txd; .dff fájlok mellett mellékelve) Mapolás (nem pontosan ilyet, de hasonlót szeretnénk Red Country e helyén) A HQ elképzelt helye A Frakciópályázathoz tartozó összes fájl Köszönjük, hogy végigolvastad! Gyarmati István, Vincze László Edited Április 4, 2020 by Alexander Cooper Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Március 30, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 30, 2020 Nem lett egy kis rossz lap szerintem, egy-két formázás kéne még rá, és a frakció történetét hiányolom belőle. De sok sikert. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dias Turner Hozzászólva: Március 30, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 30, 2020 (módosított) Véleményem szerint elég összeszedett lap lett, ám a "bandatörténetet" hiányolom, azzal szerintem kiegészithetnétek. A skinek és a mappolás is elég frankó lett. Sok sikert kivánok. És várom a közös banda rp-ket! Támogatom! Edited Március 30, 2020 by Dias Turner Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Április 5, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 5, 2020 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések