Luis Troyano Létrehozva: Március 30, 2020 Megosztás Létrehozva: Március 30, 2020 IG-nevem:Raffael Oszkar Én egy 15 éves srác vagyok. Szakközép iskolába járok Kereskedelmi szakon vagyok. 2004.okt.8.án születtem Hódmezővásárhelyen. Békés megyébe éltem 10 faluban Gádoroson. 11 évesen elköltöztünk Hódmezővásárhely-re a szülővárosomba Focizok és box-olok és edzek is. Szabad időmben MTA-zok leginkább. A vezetői képességem a szakmámhoz mérve kiváló és így meg akarok próbálkozni az MTA-ban is. így nagyábol ennyit érdemes tudni rólam köszönöm hogy el olvasták Frakció leendő neve, kiket hoznál? Frakcio név:The Bloods Attila Ruzsa Toth Bence Frakció Felépitése: Elöszöris egy találkozást kell megbeszélni a lehendő taggal. Majd a meg beszélt helyen egy kisebb-nagyobb megbeszélést ejtünk Majd a bent lévő taggokal megbeszéljük hogy beveszük-e a Frakcióba Majd be avatjuk a terveinkbe RANGOK: A Frakció feje/Raffael Oszkár a leadernek járo rang Jobbkéz/Ruzsa Attila Ballkéz/Toth Bence Drogkereskedö/Jövöbeli tagg Fegyverkereskedö/Jövöbeli tagg Pénzbeszedö/Jövöbeli Tagg Fuvarozó/Nem beavatot tagg Mióta RP-ZEL: KB Négy hónapja 2019 Decemberében kezdtem el játszani IC önélet RAJZ: 23-éves fekete férfi kis korában az anyukája és az apukája auto balesetben meghaltak igy az akkor 12 éves Oszkár-nak a saját lábára kelet állnia Nem akart Gyermek otthonba menni ezért 18-éves koráig. Mikor elérte felnőtt kort egyre inkább belement illegális dolgokba elkezdet drogozni fegyvert árulni és embereket rabolni De a háta mögött ott volt a bandája akitől a drogot szerezte és a fegyvereket 20 éves korában fordulópontot vet az élete elköltözöt Los Santos ba és az újonnan szerzet barátaival Ruzsa Attilával és Toth Bencével elköveték az első gyilkosságaikat Szilagyi Tamás ellen és utána csak jöttek a nagyobb dolgok bolt rablás Nagy menyiségbe drog árúsitás-ba kezdtek elteltek az évek 23 éves lett és az élete nem változot azota se csak nagyobb dolgokra vágyik Céljaim a Frakcióval: Egy nagyobb bandát alapitani amivel az egész város tisztába van hogy kikök. Nagyobb mennyiségben fegyverel és drogal kerskedni. A Csapat munkát teljes egészében be akarjuk mutatni a városban. Emberek tiszteletét elnyerni a bandataggo-kal. Egy jol fizetö munkat fel épiteni a taggok-nak. Nagyobb befolyásokat elérni a Városban. A Bandárol ne legyen tudomása senkienk csak a banda taggok-nak. Egy fajta félem keltés a Városban. Megbizhatoság magas szintre emelése. Árulok kiktatása közulunk. A különálló bandáktól távoltartása magunktól. Igényelt Jármüvek: 2 darab Audi A8-ast igényelnék Miért Téged Válaszunk? Tapasztalaid a leaderség terén?: Azért válaszanak engem mert egy uj lehetöség nyilna a szerveren és a szakmámhoz kapcsolodóan a csapatmunka egyben a vezetés mindig is jól ment. Ennek érdekében sok munkát fektetnék bele. Napi aktivitásom igen magas 4-5 óra napi szinten Egyedi Skinek: Nem igényelünk egyedi skineket a feltünés miatt Köszönöm hogy elolvasták a pályazatom remélem elnyertem a tetszésüket Téma létrehózó: Raffael Oszkar 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dias Turner Hozzászólva: Március 31, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 31, 2020 (módosított) Formázni jobban is lehetet volna, de legyen az a legkisebb próbléma. Ezentúl hemzseg alapvető helyesírási hibáktól, a megfogalmazás néhény helyen értelmetlen. Nem hinném, hogy elég jó ötlet lenne megpályázni egy illegális frakciót olyan személynek akit nem régiben többször is AJ-be raktak elég súlyos szabály szegések miatt. Illetve szerveren is nem egyszer találkoztam veled és nonrpsen, illetve IRL érzés nélkül cselekedtél... (példa legyan a mai nap @DanyAndrews) Én nem hinném, hogy elég rátermett leader lenne aki rp szituációból kilép. Én ezt NEM TÁMOGATOM! Szerintem várj vele és rpzz jobban, netán később próbalkozz újra egy pályázattal... Edited Március 31, 2020 by Dias Turner 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Március 31, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 31, 2020 Formázás 0, rengetek a helyesírási hiba az elképzelés zavaros, banda történet nincs, ic történet nem realisztikus, saját lábára kellett állnia, mert nem akart gyermek otthonba menni? Szerintem ezt gondold át jobban, így nem TÁMOGATOM 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Április 5, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 5, 2020 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések