Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Dany Andrews jelentkezése adminsegédnek.

Martinez

Ajánlott bejegyzések

• GameAdmin 5

Magamról:

Sziasztok! Martinnak hivnak és Veszprém megyében, azon belül Vaszaron élek. Az általános iskolát is ebben a faluban kezdtem, illetve jártam is ki. Jelenleg a Pápai Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnáziumában tanulok államháztartási ügyintéző szakon. Áprilisban töltöm a 16. életévemet. Nagyon sokat sportoltam, egészen kisgyerekkorom óta focizok, illetve a Pápai Egyesitett Labdarúgó Club tagja is voltam. Magát a videójáték világot is elég fiatalon ismertem meg és azóta foglalkoztatnak illetve elég aktivan játszok is velük. GTA San Andreassal, Need For Speed Carbonnal, Call of Duty 4-el illetve FarCry 1-el kezdtem ezt az egészet körülbellül 8 éves koromban. Magát az RP világot még a GTA V-ben kezdtem de valamiért nem volt az igazi és hát végül az MTA-nál maradtam amit már pár éve felfedeztem a testvéremmel és egy nagyobb kihagyással folytatni kezdtem ezen a szerveren.

Eredményeim a játékon belül:

Dany Andrewsnak hivnak a játékban és jelenleg a 14th Willowfield Crips altulajdonosa vagyok. Ez az első frakcióm, de nagyon sok tervem van még a jövőben, amiket akár a frakció után már el is kezdenék. Egyrészt a bandában is úgy gondolom, hogy jó szerepet töltök ki, sokat segitek ooc, illetve az IG karakterem is elég jól vezetem ebben a szerepben. Legelső lépés az, hogy minél többen legyünk. Még a frakciónk előtt is a kedves barátommal, akivel együtt kezdtük a szervert és még a mai napig is egy bandában vagyunk, sokszor keveredtünk kisebb-nagyobb akciókban és elég sok kis sikeres rablást könyvelhettünk el magunknak. 

Nagyobb dolgok amiket birtoklok a szerveren:

Willowfielden van egy házam, illetve egy garázzsal is rendelkezem, amiben helyet adok egy Dodge Challanger autónak és egy Sanchez motornak. Nos, nem a legnagyobb értékü jármüvek, de nekem megfelel és a frakció elvárásainak is helyt állnak. :) Illegális dolgokkal sincs hiányom, elég sok fegyvert mondhatok magaménak, amiket leginkább saját kezüleg készitettem el.

AdminJailek illetve Bannok:

fa.PNG

Admin/Adminsegéd feladata szerintem:

Szerintem az Admin feladata a játékosok moderálása illetve segitése emellett a folyamatos igazságszolgáltatás például egy adminügy esetén. 

Az adminsegéd feladata szerintem az, hogy egyszerübb, kisebb információkat adjon tovább, illetve kisebb kérdésekre válaszolás, amivel esetleg egy admin munkáját is megtudná könnyebiteni.

Aktivitási idő:

Jelenlegi állás szerint szinte majdnem egész nap aktiv vagyok a szerveren. Délelőtt 10-től egészen délután 8-9-ig biztos, hogy fent vagyok legalább 5-6 órát.

Véleményem a csapatmunkáról:

Mivel jelenlegi frakcióban amiben tartózkodom is fontos a csapatmunka, ezért úgy érzem, hogy nálam ez egyáltalán nem hátrány, illetve tudok és szeretek is csapatban dolgozni akár IRL akár InGame is. 

Miért pont engem válasszatok?

Én úgy érzem, hogy megfelelő lennék ebben a szerepben és biztositani és szolgáltatni tudnám az elvárt dolgokat. Illetve segiteni szeretnék azokon, akiknek bármilyen panaszuk, vagy olyan kérdésük van, ami esetleg erre a szerepre vonatkozik.

Pozitiv és negativ tulajdonságok:

Pozitiv:

• Értelmes
  • Segitőkész
  • Barátságos
  • Kedves
  • Vicces

Negativ:

• Kissé türelmetlen
  • Nem birom, ha valaki értetlenkedik

Köszönöm szépen, ha végig olvastad! Jó játékot mindenkinek! :)

Megjegyzés: Mivel nem magyar billentyüzetem van ezért nincs hosszú i és ü betüm :D

Eléggé hosszú lett, de alaposan és érthetően szerettem volna leirni, amit akarok.

Edited by DanyAndrews
  • Like 2

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2020.04.04.-én 15:00-kor vagy  2020.04.05.-én 15:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező.

• Köszi 1

• Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.