Dias Turner Létrehozva: Március 31, 2020 Megosztás Létrehozva: Március 31, 2020 Panasztevő játékos Dias Turner Panaszra tett játékos Tom Leeng Indok Többszöri DB kísérlet Bizonyíték Megjegyzés Mint a képen is tisztán látszik Tom Leeng mit se törődve velünk áthajtott rajtunk, és ezt még 2 alkalommal meg ismételte... Ezt @DanyAndrews és @Diego Larts is tudja bizonyítani, mint szemtanú illetve "áldozat". 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Március 31, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 31, 2020 (módosított) Ez teljesen így volt, többszőr csinálta ezt. Üdv: Diego Larts. Edited Március 31, 2020 by Diego Larts 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Március 31, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 31, 2020 (módosított) Én ehhez annyit tennék hozzá, hogy a bandák old school kocsikkal járkálnak, de ő a skinből ítélve látszik, hogy bandába tartozik, és ahogy a képből is látszik, hogy nem old school kocsival volt. Edited Március 31, 2020 by Ryder Shakur 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dias Turner Hozzászólva: Március 31, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Március 31, 2020 6 perce, Ryder Shakur said: Én ehhez annyit tennék hozzá, hogy a bandák old school kocsikkal járkálnak, de ő a skinből ítélve látszik, hogy bandába tartozik, és ahogy a képből is látszik, hogy nem old school kocsival volt. Ezzel nem is lenne nagyba, de ha jól tudom a Mara az OS orrientált. Szóvel nem értem én sem hogy mire fel mászkál tuning bmw-vel.... Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Március 31, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 31, 2020 1 perce, Dias Turner said: Ezzel nem is lenne nagyba, de ha jól tudom a Mara az OS orrientált. Szóvel nem értem én sem hogy mire fel mászkál tuning bmw-vel.... m5 stb.. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Április 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 3, 2020 Sziasztok! A Pk-t én fogom bírálni! Várom Tom Leeng hozzászólását 24 órán belül ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Április 4, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 4, 2020 Válasz nem érkezett, így kénytelen vagyok Tom Leeng nélkül elbírálni a PK-t. Tom Leeng 60 perc jailben részesítem, "DB kísérlet" indokkal. Zárom/Helyezhető Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések