Lesley Knife Létrehozva: Március 31, 2020 Megosztás Létrehozva: Március 31, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? Kristóf Hány éves vagy? 23 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 3-4 Jelenlegi játszott perceid száma: 4953 Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! admin jailben 2-3 Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? nem Miért ezt a frakciót választanád? szeretném ki probálni és még több embert meg ismerni. és egy jó helyen jó emberekkel Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? igen igen Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Kristóf 23éves Targonca vezető vagyok Mercedes-Benznél dolgozom! IC Rész Jelentkező neve: Lesley Knife Jelentkező születési helye, ideje: 1996.09.01 Los-Santos Jelentkező anyjának leánykori neve: MS Elizabett Naolin Jelentkező apjának neve: Lesley Knife Előző munkahelye(i): vízi mentő Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) egy mindenkiért mindenki egyért Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Lesley Knife: 1996.09.01 Los-Santos Édes anyám neve: MS Elizabett Naolin nagyon korán elszegődtem a családomtól munka miatt hogy legyen a családnak ennivaló 14-koromban autó szerelő mellet dolgozgattam és most szeretném ezt folytatni nagyobb cég keretein belül. Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? igen Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Április 13, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 13, 2020 Kedves jelentkező! Sajnálattal közöljük, hogy a jelentkezését elutasítjuk. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések