Alexander Kramarov Létrehozva: Április 2, 2020 Megosztás Létrehozva: Április 2, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? Kovács Norbert Hány éves vagy? 15 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? -Én főként este tudok fent lenni olyankor 4-5 órát általába de van hogy többet is. 3-4 órát szinte mindig (és én általábaeste vagyok fent amikor már admin vagy szerelő nem nagyon ezért biztos sokat tudnák dolgozni benne))- Jelenlegi játszott perceid száma: 12343 Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - sajnos többször is- Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? -még nem voltam - Miért ezt a frakciót választanád? - mert kevés a szerelő - Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? Nem mert elég gyenge a gépemes meg mikim sincs. Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Norbi-nak hívnak 2005-ben születtem és Székelyhidon élek. Van egy kutyám és egy macskám akiket nagyon szeretek . Napközbe segitek a szüleimnek ezért általába este van időm gépezni. . Ilyenkor általába gépezek régebben több játékkal is játszottam ( Cs.16, warface, NFSpeed és a GTA töb része is). Amióta viszont megismertem az Mta-t azóta nagyon megtetszett és szinte ha csak időm engedi ezzel játszok. ez az első ilyen rp szero amint játszok de nagyon megtetszett és szeretném kiprobálni milyen egy frakcio tagja lenni és ez afrakció tetszik a legjobban ezért szeretnék ide jelentkezni. - IC Rész Jelentkező neve: Norbert Connor Jelentkező születési helye, ideje: - LAs Venturas 1989.06.21 - Jelentkező anyjának leánykori neve: -Bruse Rose - Jelentkező apjának neve: - Leonard Connor - Előző munkahelye(i): - Favágo - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) -Én jóbban szeretek csapatba dolgozni mint egyedűl. Csabatban dolgozva minden egyszerűbb persze akkor ha mindenki rendesen kiveszi a részét a csapatmunkából.Csabadban dolgozva szinesebb és élvezetesebb a munka m,mert egymásnak segíteni tudnak a csapat tagjai. Ezek mellett fontos szerintem az is hogy meg kell adni a tiszteletet a csapatban egymásnak. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - A nevem Norbert Connor 1989-ben születtem a Las Venturas-i kórházban.Édesapám egy autószerelö volt. Innen az autok szeretete mert kiskoromban sokszor elvitt a munkahelyére. Ez mellett a két báttyám autószerelőként dolgoznak. . Apám nem szerette volna hogy én is szerelő legyek. Ezért az érettségi után elköltöztem Los Santos-ba. Kezdetben albérletbe laktam és alkalmi munkákból éltem. Közben leraktam a jogosítványt és most vézem egy szerelői tanfolyamot sajnos szerelőként nem találtam munkát. Ezért elmentem az favégo ként dolgozni és azóta ott dolgozok. Nehezen sikerült anyi pénzt összeszednem hogy vegyek egy autót magamnak amit otthon a garázsomba szoktam néha szerelgetni. Most láttam hogy a Los Santos-i autómentő vállalt munkatársakat keres és ugy gondoltam meg próbálom hátha felvesznek és adnak egy esélyt.- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rocky Hozzászólva: Április 2, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 2, 2020 Rossz helyre nyitottad Zárom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések