Scott Dante Létrehozva: Április 3, 2020 Megosztás Létrehozva: Április 3, 2020 (módosított) Magamról Sziasztok! Marcinak hívnak, 15 éves vagyok, jelenleg pedig Maglódon élek. Nagyon szeretek sportolni azon belül pedig focizni imádok. Nagyon szeretek kint lenni a szabadban akár kutyátsétáltani, vagy a haverokkal kinézni. Sokat szoktam gépezni mostanában, mivel suli sincsen a vírus miatt, azon belül sokat MTA-zok illetve néha szoktam mással is játszani. Jelenleg Budapesten tanulok karosszérialakatosnak 3-4 es tanuló vagyok, autókkal foglalkozó iskolában, még van hátra 2 évem, és utána ha megvan a szakma szeretnék estin érettségizni. Sok minden áll a fejem előtt és sokszor stresszelek a jövőn de igyekszem mindig a legjobbat kihozni magamból és úgy gondolom ha így folytatom a dolgokat ahogy most van eltudom érni azokat amiket szeretnék. Nagyon szeretem az autókat és a motorokat szinte ezeken nőttem fel, imádok velük menni és foglalkozni, bár sokszor lusta vagyok és már mivel nem tudok sehova menni mert karantén van ezért csak itthon ülök... Magamról a játékban Diego Larts-nak hívnak. 5 éve RP-zem kisebb nagyobb kihagyásokkal. 2 Frakcióban voltam a szerveren azon belűl illegálisba MS-13, és most is jelenleg Crips tag vagyok. 11-es szintű vagyok jelenleg 6023 Percel jeleskedem Eléggé volt időm megismerni a szervert és nagyon megszerettem, Körülbelűl 500.000$-os vagyonom van. A játékbeli eredményeimről ennyi. Hányszor voltál admin jailben? Hányszor voltál banolva? Amint látható volt egy Sulyos NON-rp jailem amit már nem tudom miért kaptam. Meg egy Halálidő. Szerinted mi egy adminisztrátor feladata? Itt most nem csak arról van szó, hogy egy adminnak aktívnak kell lennie és jailezgetni. Ha nem arról leginkább, hogy az egyes szituációkra tudjon döntést hozni, legyen döntés hozó képessége egy adminnak és legyen terhelhető. A játékosok segítése, a szerver normális figyelése, és tudjon konfliktusokat elhárítani. Legyen normális beszédkézsége és íráskészsége is. És eltudja magyarázni egy Játékosnak miért kapnak büntetést. Mi a véleményed a csapatmunkáról? Szerintem nagyon fontos a csapatmunka itt most gondolok arra, jó, hogy ha akár sokan vannak benne és mind csapatban tudnak dolgozni és egymást segíteni normális beszélgetést kialakítani egymás között. Az élet is egy csapatmunka, bárhol, jó, hogy ha támogatnak ha segítenek ha van támasz és valakivel lehet beszélgetni. És nagyon jó ha megtudják oldani a feladatot egymás között. Aktivitási idő. Napi 5 óra minimum de most itt a vírus ez miatt többet tudok lenni Miért pont téged válasszunk? Úgy gondolom szerintem alkalmas lennék-e feladatra. Van tapasztalatom, jó a döntéshozó képességem és tudok reagálni szituációkra, és aktív vagyok. Szeretek csapatban dolgozni, és szeretek segíteni másokon itt lehet bármilyen dologról szó. És volt időm megismerni a szervert. Miért jelentkeztél adminisztrátornak? Nagyon megtetszett a szerver már egy ideje játszok rajta. Úgy gondoltam mivel már azért sokat IC-ztem persze fogok attól függetlenűl IC-re is szánni időt de igazából nagyon szeretnék bekerülni a szervernek a csapatába, és játékosokat segíteni és a társaimat, és figyelni a szervert. Szerintem megfelelnék ennek a feladatnak. Pozitív tulajdonságok -Segítőkész -Jószívű -Tudok dönteni -Tisztelettudó vagyok Negatív tulajdonságok -Szókimondó vagyok -Könnyen feltudnak idegesíteni ha úgy gondolom nekem van igazam -Néha lusta vagyok -Utálom ha hátam mögött beszélnek Köszönöm ha elolvastad, remélem tetszett! Edited Április 4, 2020 by Diego Larts 5 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Thomas S Frederick Hozzászólva: Április 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 3, 2020 Szerintem jó lap lett.Támogatom. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Cheng Juan Hozzászólva: Április 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 3, 2020 jó kis lap lett. Támogatom 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Trevor Smitt Hozzászólva: Április 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 3, 2020 tök jó lap szépen megfogalmaztad. Támogatom 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jelger Dam Hozzászólva: Április 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 3, 2020 Jó lap lett TÁMOGATOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Április 4, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 4, 2020 Kedves jelentkező! Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 2020.04.04.-én 15:00-kor vagy 2020.04.05.-én 15:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com) Megjegyzés: Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések