Vjacseszlav Ivankov Létrehozva: Április 6, 2020 Megosztás Létrehozva: Április 6, 2020 Sziasztok, Samu Attila vagyok, 16 éves, Békéscsabán születtem és azóta is itt élek. Elvégeztem az általános iskolát, és a város egyik legjobb gimnáziumába járok. Eredményesen végzem a dolgom, mint ahogy eddig is tettem. Az RP-t tekintve kb. 4 éve találkoztam vele először, de akkor még csak szórakozni jöttem fel haverokkal az MTA-ra. Azután folyamatosan néztem MTA-s videókat ahol RP-ztek a srácok. Két évvel ezelőtt, fél évet játszottam RP szerveren, ahol szintén illegális tevékenységeket folytattam, ám az bezárt. Akkor abba is hagytam csalódottságom miatt. Az utóbbi időben amikor bejött a GTA V-be is a Role Play akkor keltette fel a figyelmemet. Mivel nincs meg a GTA 5 PC-re nekem, ezért gondoltam feljövök nosztalgiázni San Andreasra. Újra a régi lendülettel játszom, és hívtam még barátokat is, velük akarunk egy nagy maffiát a szerverre. Játékban eltöltött percem több mint 5000 perc. 1965. július 8-án csöppentem a világra, boldog ártatlan gyermekként. Átlagos polgári család voltunk, apámat Vlagyimir Ivankovnak hívták, becsületes ember volt, egy nemzetközi konzervszállító cégnél dolgozott. Anyámat Kholodov Nastyanak hívták, ő egy egyszerű ember volt, csak az itthoni munkákat végezte. Apámat előléptették a munkahelyén és kezdett egyre több pénzt keresni, ami miatt az önbizalma is nagyobb lett. Anyámmal már nem volt a régi a kapcsolatuk, kezdett felülkerekedni felette az apám. Édesanyám mindezt megelégelte és az egyik reggel csapot-papot otthagyva elköltözött tőlünk és soha nem hallottunk felőle többé. Ez az emlék még mindig élénken ég bennem, hiszen innentől 360 fokos fordulatot vett az életünk. Ezen a reggelen apám a szokásos kávénk mellett úgy döntött, hogy egy teljesen más életbe kezdünk. Elkezdtünk a sötét fekete tengeren hajózni. Ebben a nehéz időszakban legjobb barátom Igor Mikhailov kísért át. Ő katonának állt, élt, halt a hazájáért. Két fia volt Sergei Mikhailov és Alexej Mikhailov akik az én keresztfiaim. Nagyon közeli kapcsolatot ápoltam mindig is az egész családdal. Életem legszomorúbb napjaként tekintek arra a napra, amikor értesítettek engem legjobb barátom haláláról. Körülménye ismeretlen, annyit lehet tudni, hogy a német-orosz háborúban hősi halált halt. Anyjuk nem bírta lelkileg feldolgozni ezt a traumát, belebolondult. Gyógyszereket szedett, nyugtatózta magát. Közös döntésre jutva fogadott fiaimmal, egy modern elmegyógyintézetbe zárattuk és lemondtunk róla. Nagyon nehéz időszakon vagyunk túl, közben fiaim legközelebbi bizalmasaim lettek. Mindent tudnak a maffia életéről, értékeiről, ellenségeiről. Telt múlt az idő, apámból megbecsült ember lett az alvilágiak közül, tisztelte mindenki. Hatalmas maffiát hozott létre, nekem pedig példaként szolgált. Ennek az életnek megvolt a kellő hátránya is. Voltak ellenségei apámnak, akiktől nekem is tartanom kellett. Jó pár évvel később most itt vagyok én 55 évesen, s édesapám halottan hever mellettem. Végrendeletében, mindazt amit világi pályafutása alatt megteremtett, rám ruházta. Ám sok ember akarta megkaparintani ezen értékeket. Ezért jobbnak véltem a fogadott fiaimmal új vizekre evezni. Los Santost tűztük ki célul az új maffia megalapítására. Így létrehoztuk a Solntsevskaya Bratva maffiát. Az orosz maffia története az oroszországi császári időszakra vezethető vissza, amely az 1720-as években kezdődött banditizmus és tolvajlás formájában. Idővel kialakult a tolvajok világa, amikor ezek a bűnözők csoportosultak és elkészítették saját magatartási kódexüket, amely szigorú lojalitásra és a kormány elleni ellenállásra épült. 1917, a bolsevik forradalom után a tolvajok világa virágzásnak indult. Vlagyimir Lenin megpróbálta megállítani és megsemmisíteni őket, de kudarcot vallott. A bűnözők Joseph Sztálin ideje alatt maradtak fenn. Sztálin ideje alatt több millió embert küldtek szovjet munkatáborokba, ahol hírhedt bűnözők is akadtak. Itt a bűnügyi elit gyakran bonyolult tetoválásokkal és szimbólumokkal varratta tele magát, így kialakult a maffián belül egy fajta kommunikációs rendszer a tetoválások használatával. Az 1970-es években az illegális kisvállalkozások, szervezetek országszerte megjelentek. Ezt a kormány figyelmen kívül hagyta, így szabadon virágozhatott a feketepiac. Ezután az 1980-as években Mihail Gorbacsov lazított a magánvállalkozások korlátozásain, amely lehetővé tette számukra, hogy legálisan nőjenek. Így szinte akadálytalanul alakulhattak ki a mai orosz maffia alapjai. A Szovjetunió 1991-es felbomlása után kezdett el az orosz maffiaszervezet növekedni és nemzetközivé válni. Tagjai 1992 és 2000 között megjelentek Európa több országában, majd más kontinenseken is, például Amerikában. 1992-ben megjelent a Solntsevskaya Bratva, röviden Solntsevo nevű orosz maffia Los Santosban. Ennek alapító tagjai én, Vjacseszlav Ivankov és még két társam, Sergei Mikhailov és Alexej Mikhailov vagyunk. Mivel ebben az időben alakult ki a szabad piacgazdaság, így viszonylag könnyen lehettünk a városi kikötő tulajdonosai. Itt álcázva „alvilági” munkálkodásunkat, nyitottunk egy horgászboltot. Első számú feladatunk, amiért ide jöttünk Los Santosba az volt, hogy közismertté tegyük az orosz maffiát ebben a városban is. Továbbá, hogy népszerűsítsük magunkat és minél több maffia tagot tudhassunk a szervezet hatáskörébe. Kis idő múltán hírhedté váltunk a városban és minden ember fejében a legrosszabb rémálomként jelentünk meg. Behálóztuk egész Los Santos-t és jobban beleástuk magunkat a feketepiaci kereskedelembe. El kezdtünk foglalkozni fegyverkereskedelemmel, drogkereskedelemmel, prostitúcióval, pénzmosással, emberrablással, ATM-rablásokkal és még sok más illegális dologgal. Miután városszerte széleskörű ismertségre tettünk szert és beindult az „alvilági” kereskedelmünk is, felvásároltuk a kisebb bandák üzleti befolyását. Ezáltal sok kisebb bűnöző nincstelen lett. Nekik eleinte legális munkát ajánlottunk a horgászüzletben, melyet többen el is fogadtak, majd a megbízhatóbb tagokat bevontuk az illegális maffia szervezetbe is. Hatalmas tekintélyünknek, megbízhatóságunknak és határozottságunknak köszönhetően bármilyen lázadáskor, zendüléskor vagy áruláskor emberi életet nem kímélve lépünk fel és veszünk elégtételt. Társaimnak és nekem is szemet szúrt, hogy egy rivális maffia szervezet bukkant fel a városban és elcsábították tőlünk a feketepiaci vevőket, ezért közös célul Los Santosból való kiiktatásukat tűztük ki. Alapvetően az egész frakció hierarchikus rendszerrel működne. Ez úgy nézne ki, hogy a ranglétra tetején a három alapító tag lenne: én Vjacseszlav Ivankov és két társam, akikre nevelt fiaimként tekintek, Sergei Mikhailov és Alexej Mikhailov. Mivel én az előző generáció nemzedéke vagyok több tapasztalattal rendelkezem, bölcsebb vagyok, úgymond én vagyok a maffia esze. Aztán a ranglétrán lefelé haladva még lenne több rang is, ezt a következőkben részletezni is fogom. A rangrendszert részben a valódi orosz maffia alapján állítottuk össze. Viszont részben szükség volt a különféle változtatásokra, átírásokra, sőt még új rangokat is kitaláltunk, hogy megfelelően illeszkedjen az IC történet struktúrájába. Ezek a rangok a következők: Pakhan (Leader) Magyarul „keresztapát” jelent. Ő a maffia feje, tapasztalt, bölcs, nagy tekintélynek örvendő idősebb ember. Általában csak az alatta lévő legmegbízhatóbb emberekkel beszél. A frakció esetében ez a személy én lennék, Vjacseszlav Ivankov. Sovietnik (Al-leader) Magyarul „tanácsadót” jelent. Ő a Pakhan „jobb keze”, összegyűjti a pénzt, illetve biztosítja, hogy a szervezetnek ne legyenek gondjai a rendvédelemmel. A frakció esetében ez két ember lenne, Sergei Mikhailov és Alexej Mikhailov, ők a tanácsadóim. Boyevik Magyarul „akciósokat” vagy „harcosokat” jelent. Ő a ranglétrán felette állóknak dolgozik, de már több mindenben benne van a keze az alvilági kereskedelemben. Viszont még így sincs akkora befolyása a maffián belül, mint a nagyobb ranggal rendelkezőknek. Molokosos Magyarul „zöldfülűt” jelent. Ő az a tag, aki még éppen most csöppent bele a szervezet illegális részébe. Nem tud sok mindent a maffia valódi működéséről, még csak a felszínét kapargatja a sötét, vérrel teli „kereskedelemnek”. Rybak Magyarul „halászt” jelent. Ő a maffiának a legális részében foglal helyet. Semmit nem tud a szervezet illegális részéről, általában azért kerül felvételre, mert jó a kiállása és esetleg a vezetőségnek később terve van vele. A frakción belül ő/ők a horgászboltban dolgoznának, pecáznának. A jelentkezőktől elvárjuk, hogy rendelkezzen TeamSpeak 3-mal, alap RP tudással és hatalmas lelkesedéssel. Az első opció egy megszokott tagfelvételi módszer lenne, meghirdetnénk az újonnan nyílt pecaboltunkba az állásokat. Második opció egy újdonság lenne a szerveren, mégpedig horgászversenyt rendeznénk, amely közben a szimpatikus embereknek állandó horgászállást ajánlanánk fel. A maffia legális része egy horgászboltot takarna, amely teljesen törvényesen és jogszerűen működne. Ezt az IC történetben említett kikötőben nyitnánk meg. Az előbb leírt módon vennénk fel ide az embereket, akik nekünk horgásznának. Fizetség gyanánt megtarthatják a kifogott halakat (ha beindul a frakció, elképzelhető, hogy lesz rendes fizetésük is), viszont a „szemetet”, ami a fegyveralkatrészeket jelenti, le kell adniuk a vezetőség valamely tagjának, hogy elszállíthassa azokat a „megfelelő helyre”. Annak érdekében, hogy biztosan leadják az alkatrészeket és semmit se titkoljanak el a vezetőség elől, írni fogunk egy frakció szabályzatot, amit az újonnan felvett tagok mindegyikének kézbesíteni fogunk és ismertetni fogjuk velük az alapvető szabályokat. Amennyiben nem adják le nekünk a „szemet”, nem tartunk igényt rájuk legális részben sem. Aki már huzamosabb ideje nekünk dolgozik, megfelelő mennyiségű alkatrészt adott át nekünk és becsületesen, aktívan végzi a munkáját, az kerülne beavatásra. Maga a folyamat úgy zajlana, hogy először egy civilt küldenénk a pecahelyre, aki megtudakolná az adott személytől, hogy milyen mértékben érdeklődik az illegális dolgok iránt és hogy szeretne-e szerves tagja lenni az alvilági életnek. Ha megfelelő mértékben érdeklődik a téma iránt, akkor (miután persze a civil elment onnan) a vezetőség, vagyis mi oda mennénk hozzá maszkban éppen akkor, amikor horgászik és egy fekete zsákot húznánk a fejére, valamint megkötöznénk és beraknánk az autónk csomagtartójába rablás címszóval. Elvinnénk a beavatásra szánt helyre, majd lelepleznénk magunkat, hogy a pecabolt tulajdonosai vagyunk, majd közölnénk vele, hogy a bolt mögött egy illegális tevékenység is folyik és hogy ennek ő is része mostantól. Ezután egy beavatási szertatáson venne részt, amely egy TS3 meghallgatás lenne majd egy tetováló géppel rávarrnánk a karjára a maffia nevét és el kéne mondania egy esküszöveget utánunk, mely a maffiához tartozó lojalitásról szólna. A beavatás után ő is az illegális szervezet legalsó lépcsőfokáról indulna. A legális részben említett horgászok átadnák nekünk a fegyveralkatrészeket, amikből mi éles lőfegyvert szerelnénk össze (craftolnánk) és értékesítenénk azokat. Ez lenne az első számú bevételi forrásunk, de foglalkoznánk még más illegális termékek feketepiacra dobásával is. A rangrendszerben nagyrészt leírtam, hogy ki mivel foglalkozna. Az illegálban dolgozóknak, ha kérik, jobb áron tudunk fegyvert biztosítani, amit egészen addig használhatnak, amíg vissza nem élnek a bizalmunkkal. A maffia ezen részébe csak beavatással lehet bekerülni. Szerintem azért lennék jó vezetője a frakciónak mert, amikor RP-zek akkor azt veszem észre, hogy figyelnek arra amit mondok és hallgatnak rám. A szerveren is egy határozott, nagy tekintélyű karaktert játszok. Lelkes vagyok RP-zés terén, nem régen kezdtem el újra huzamosabban játszani, szóval attól nem kell tartani, hogy itt hagyom a frakciót. Ezen kívül van két Al-Leaderem is Sergei Mikhailov és Alexej Mikhailov akik OOC is nagyon jó cimboráim, szóval ha egy két napra esetleg elutaznék, akkor sem tűnne el az orosz maffia a szerverről. Amióta ezen a szerveren játszok azóta csak illegális RP-ket folytattam, szerintem már jártas vagyok benne. Napi több órát vagyok fent, és a lelkesedésből nem fogy. Még nem volt szerencsém frakciót vezetni, de hárman úgy gondolom megbirkózunk ezzel a feladattal, mert tele vagyunk ötletekkel, amelyek még több RP lehetőséget nyújtanának a játékosok számára. Már több ember lenne akik csatlakoznának a maffiába, akik nagy része OOC is ismer engem, és ők is egyöntetűen egyet értettek abban, hogy megfelelő lennék a vezetői posztra. A célom az egész frakcióval az, hogy egy jó baráti kört hozzunk létre, amely RP-ben gazdag játékot biztosít a maffiatagok számára. IC célunknak kitűztük azt, hogy megrendítsük a szerveren a stabil német alvilágot, ezzel az ő játékukat is feldobni, és a PD-nek is több akciót biztosítani. Ezen felül egy olyan szervezetet létrehozni, amely szervezetten működik és tele van aktív, produktív emberrel. Autók: 2 db Mercedes-Benz G 65 AMG 2 db BMW E60 M5 1 db Mercedes-Benz C 63 AMG Széf: Lehetőség szerint szeretnénk egy vagy kettőt kérni. Skinek: Egyelőre 4db skin. Letöltési link: https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1MuL_2SNuHqjr3XfHgfyttSUibtPHAWFt Mappolás: A maffia legális részéhez való kisebb mappolás. Letöltési link: https://drive.google.com/file/d/1PTnVXouVHZW4aCt03XZO5JdL0_XP_2c3/view Interiorok #1: 1. képen látható helyre szeretnénk egy olyan interiort ami leginkább egy ház belsejére hasonlít. Ez lenne a maffia illegál részének a központja. 4. képen látható garázsokból mind a 4.-et lefoglalnánk és lehetőség szerint kettőt igényelnénk, majd a későbbiekben pedig megvennénk a többit. 6. képen pedig egy „vészkijáratot” szeretnénk azaz egy liftet, ami az alatta található interiorba vezet ami az 1. képen van. Interiorok #2: Illetve a legális részhez szeretnénk egy interiort lerakni, ami ilyen bolt stílusú illetve ha van rá lehetőség egy NPC-t is ahol csalit lehet vásárolni. Esetleg még egy élelmiszeres NPC is jó lenne. 5 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Április 6, 2020 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Április 6, 2020 Szerintem ez egy nagyon jól összeszedett, minőségi pályázat lett. A szerkesztése külön tetszik, főleg az, hogy letisztult és nem csicsás. Az elképzelés is jó, remélem a megvalósítás is az lesz. Hajrá, támogatom! 2 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Thomas Adolf Hozzászólva: Április 6, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 6, 2020 (módosított) Ez egy jól megformázott, érthető és tetszetős lap lett. Támogatom! Edited Április 6, 2020 by Thomas Adolf 2 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tom Cravis Hozzászólva: Április 6, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 6, 2020 Elég jó lett a lap, látszik, hogy van benne munka. Nagyon jó ötlet ez a horgászos téma a frakciónak. A két DM-es jailedet leszámítva TÁMOGATOM lapot. 2 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Április 6, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 6, 2020 Ez a lap nagyon jól össze írtad minden benne van ami kell, úgy, hogy Támogatom 2 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Április 6, 2020 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Április 6, 2020 Formázás pacek, tartalom ott van, kidolgozás hibátlan, ötletek kreatívak! Ez egy hatalmas TÁMOGATOM 2 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Gilberto Calderon Hozzászólva: Április 6, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 6, 2020 Nincs helyesírási hiba, bika IC történet. Azt hiszem ezt TÁMOGATOM 2 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Április 8, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 8, 2020 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! Megj.: Tegyünk egy próbát egy TS meghallgatáson. Az alábbi időpontokban várunk TS-en: 2020.04.09. 15:00 vagy 2020.04.10. 14:00 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések