kamionos Létrehozva: Április 6, 2020 Megosztás Létrehozva: Április 6, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? Kohr Ádám Hány éves vagy? 24 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? Főként este tudnék lenni 2-3órát. Teljesen a frakcióra szánom, nem hiába jelentkezek ide. Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? Hát ez elég régre visszavezethető, kb 2009óra RP-zek. Már voltam szó szerint minden. Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? Mindig is a rendőrség áltt a legközelebb a szívemhez akármilyen frakcióban is voltam. Minden szerver más, de miután megtanultam a járást, parancsokat, embereket azutáűn már teljesen áttudtam magam adni a frakciónak. Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? Természetesen. Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Kohr Ádám vagyok, 24éves Miskolci. Kamionsofőrként dolgozom, ebböl adódóan írtam az esti időszakot mert az a leg jellemzőbb. Elég sok szerveren megfordultam már. Amikor játszok, szeretem magam átadni az RP-nek. Főként nagy csoportokba szeretek játszani, nem szeretem az egyéni játékot. Szeretem a csapatmunkát igénylő "bevetéseket".Társasági embernek tartom magam. Hirtelen ennyi, de szerintem jobb, ha mindenki megismer. Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? 0 (Nem tudom hol lehet megnézni, kerestem UCP-n.) Hány bannod van(képpel bizonyítva)? 0 (Nem tudom hol lehet megnézni, kerestem UCP-n.) IC Rész Jelentkező neve: Kohr Adam Jelentkező születési helye, ideje: 1996.07.09. San fierro Jelentkező anyjának leánykori neve: Isabelle Newhawk Jelentkező apjának neve: Raymound Kohr Előző munkahelye(i): Úttisztító Rendelkezel jogosítvánnyal? Igen Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Mindig is preferáltam, számomra az egyéni munka egy kínzám ezért is hagytam ott az úttisztítókat. Mindig jobb, eredményesebb csapatban dolgozni. Ott vagyunk egymásnak ha kell. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Kohr Adam vagyok, 24 éves San fierro-i születésű. 2008 körül költöztünk ide, Los Sansotba. Mután végeztem az érettségi vizsgámmal, továbbképzésre mentem a Las Venturas-i rendőrakadémiára amit majdhogynem kitűnő eredményekkel végeztem. Főbb erősségeim a taktikai terv elkészítése, levezénylése, a lövés és a túsztárgyalás. Miután 2019 év végén elvégeztem az akadémiát, úttisztítónak álltam a gyors és nagy pénzbevétel érdekében. Ez sikerült is és elértem a céljaimat elég hamar. Most, hogy végre kihúztam magamat és a családomat a csávából, arra koncentrálhatok amit mindig is csinálni akartam. Hosszas tanakodás után önök mellett döntöttem, mert úgy hírlik, hogy önök a leg összetartóbb és családiasabb közösség egész San Andreas megyében. Kedves, csapatcentrikus és maximalista embernek tartom magam. Elitélem a bármi féle korrupciót, árulást. Jelenleg albérletben élek és 1 autóm van. Hirtelen ennyit tudok magamról írni, dehát ugye a puding próbája az evés. Remélem felkeltettem az érdeklődésüket. Tisztelettel: Kohr Adam Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Hozzászólva: Április 6, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 6, 2020 (módosított) Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elfogadjuk. ((Megjegyzés: Várunk Teamspeak meghallgatásra az alábbi időpontok valamelyikén: 2020.04.07 16.00 vagy 2020.04.08 16.00.)) Megbeszélve új időpont: 2020.04.07 19:00 [KR3MX] Edited Április 6, 2020 by KR3MX Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések