Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Lee San Adminsegédbe való jelentkezése

Ajánlott bejegyzések

Magamról pár mondtatban

Először is üdvözlök minden kedves olvasót. A Nevem Bartók Ádám, erdély az én szeretett lakhelyem. Egy átlagos 15 éves srác vagyok, átlagos 8.-os diák egy átlagos mindennapi élettel. Persze mint minden embernek, nekem is megvannak a saját hobbijaim, ezek között jelen van a biciklizés, pecázás, sportolás, na és persze nem utolsó sorban a gamer-kedés. A videójátékok világával már kiskoromban megismerkedtem és persze azonnal a szivembe zártam és már akkor tudtam, hogy én ezt nem akarom abbahagyni, minnél több videójátékkal meg akarok ismerkedni. Ezek között ott volt az úgynevezett "MTA" is, amelyet nagyon szerettem, szeretek és még szeretni is fogom remélhetőleg egy nagyon hosszú ideig. Nagyon megfogott az "MTA", mivel már maga a tény, hogy a kisgyermekkori nagy kedvencemet, a "GTA San Andreast" többjátékos módban tudom játszani a barátaimmal, vagy akár idegen emberekkel is. De ami nagyon nagy kedvencem lett, az az úgynevezett "RolePlay" játékmód.

Játékban elért eredményeim

Hát már szerintem egy jó 2 hónapja a PD-frakció tagja vagyok, jelenleg őrmeter rangom van.Sok autóm volt már a szerveren de végül most egy Audi RS6 C7 nél és egy motornál jukadtam ki.

A játékban elég sok kapcsolatom van mint illegál mint legál területen, először is legál területen azért mert ugyebár a rendőrség tagja vagyok.Az illegál kapcsolataimat régebbről köszönhetem, még a rendőr időszakom előtt viszonylag nagy illegálos ember voltam és a fegyverd, drog eladásókból sok jó kapcsolatom született.

Upc-vel kapcsolatos dolgok

Valamiért azt mutatja az UPC-hogy nincs bannon de sajnos volt egy darab.

q9oOQlm.png

Adminisztrátor,Adminisztrátor-segéd feladata

Az adminisztrátor feladata, a szabályok megismertetése, betartatás a játékosokkal, nem utolsó sorban a a játékosok segitése stb.Valami bugg vagy szerverhiba esetén létrejövő ügyeket elsimitani a játékosok további zökkenőmentes időtöltését biztositani.Ha valaki nem tesz eleget a szabályoknak, azt a végső esetben ellátni a helyes szankciókkal.Emellet az AS feladata az adminok terhelésének csökkentése, kissebb válaszokra való felelés.

Aktivitási idő

Egy nap akát 3-6 óra közötti jelenlétet tudok biztositani.

Csapatmunka

Számomra ez a szó egy közösségben való jó résztvétel.A szerepemet megfelelően betöltö igény az összefogás minden esetben stb.Emellet én egy csapatban nagyon fontosnak tartom a kölcsönös tiszteletet, kommunikációt.Nem utolsó sorban mivel a jó eggyüttmüködés sokkal  hatékonyabb eloszló, mindenkinek megfelelő munkát hoz létre fontosnak tartom a csapatmunkát.

Miért pont rám essen a választásotok?

Elég rég óta rp-ézem ahoz hogy szerintem betudjam tölteni ezt a szerepet.Ismerem nagyjából az összes szabályt a játékkal kapcsolatban.Kissebb kérdésekre szivesen választ adnék, segitenék megtanulni szabályokat más kezdő játékosoknak is.

Tulajdonságaim

POZITIV

-Segitőkész-

-Barátságos-

-Humoros-

-Korrekt konfliktus kezelő-

NEGATIV

-Néha komolytalan-

-Néha becsusszan egy káromkodásom-

-Forrófejü-

-Picit türelmetlen-

Edited by Lee San

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.