MNRP Létrehozva: Április 13, 2020 Megosztás Létrehozva: Április 13, 2020 (módosított) Panasztevő játékos IC neve: Ashley Jhonson Panaszra tett játékos IC neve Mike Jonson Panasz oka: Kicsomizott Bizonyíték (videó, kép, log): ***Mike Jonson belenézett egy Lada 2107 csomagtartójába. A jármű beindításához nyomd hosszan a [SPACE] + [J] billentyűt! A biztonsági öv becsatolásához nyomd meg az [F5] billentyűt! A rádiót az [R] billentyűvel tudod előhozni! ***Mike Jonson kivesz egy tárgyat a jármű csomagtartójából. (Micro Uzi Válltámasz) ***Mike Jonson kivesz egy tárgyat a jármű csomagtartójából. (Marihuána mag) Edited Április 13, 2020 by Mark Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marco Cravis Hozzászólva: Április 13, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 13, 2020 Sziasztok, a PK-t én fogom bírálni, várom Mike válaszát 24 órán belül! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marco Cravis Hozzászólva: Április 14, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 14, 2020 Nos, mivel nem érkezett válasz ezért kénytelen vagyok Mike nélkül zárni a PK-t! Mike-t 45 perces AJ-ben részesítem NON RP-s csomagtartózás indokkal! Ezzel zárom, helyezem! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések