Ryan Crusader Létrehozva: Április 13, 2020 Megosztás Létrehozva: Április 13, 2020 (módosított) Együtt az egészségért! OOC Részleg: Rólam: Marcell-nak hívnak 16 éves vagyok és Pécsen élek. 4,5 éve Rp-zek. Vízilabdát sportolok 1 éve. Hobbim A motorozás. Nagyon sokat szoktam a Számítógép előtt ülni aminek nagyon nem örülök.. Néha-Néha szoktam Videózni is. Az a célom hogy egy jó(jobb) Motort össze tudjak rakni.. Félre téve az MTA-t Szoktam játszani több más Játékokkal is. Amíg nem ismertem az MTA-t az előtt Sa:Mp-n játszottam. Kb 1 éve Kezdtem el a Lua nyelvet tanulni ez lenne a másik célom hogy meg tanuljam teljesen. Ezzel az lenne a célom hogy tudjak üzemelni egy Saját szervert.. Már összesen Kb 11-12-13 Cross Motor Futamom volt 4. 5. helyen végeztem majd nem mindegyik futamomon amire büszke vagyok.. A Szabadidőmbe legtöbbször a számítógép előtt szoktam ülni sajnos.. De mostanság elég sokszor szoktam el menni futni és Motorozni.. Motorozni eddig is sokszor voltam de mivel hogy jön a jó idő egyre többet fogok.. Tanulni nem szeretek egyáltalán egyszer se szeretem. Az MTA-ra úgy találtam rá hogy egyik Barátom el kezdet róla beszélni majd meg néztem én is hogy mitől jobb a SA:MP-től.. Egyböl megtetszett mivel itt az Mta-ba voltak már Modolt járművek/Skinek.. . Az MTA által rengeteg jó barátot szereztem amit nem sajnálok. De mi előtt meg ismertem a See-t az előtt elég sok FUN szereveren játszottam persze közbe-közbe Roleplay szerveren is játszottam. De mivel többet voltam FUN szervereken ezért és ráadásul egy időszakban nem is játszottam RP szervereken.. E miatt elég nehéz volt be illeszkedni. Azóta is mióta megismertem elég sok jó barátot nap mint nap feljövünk játszunk szórakozunk. Persze nem csak a játék létezik a Tanulásra is időt kell fordítani meg a Hobbira is. A frakcióval való terveim: Egy remek illetve egy RP-s kis csapatott szeretnék létrehozni. Van tapasztalatom a szerveren mint Leader. Én mint volt leader egy frappáns RP dús frakciót szeretnék létrehozni. Igen régebben említettem, hogy a frakciót nem 2 hónapra tervezem mint most sem. De akkor rengeteg dolog jött közbe ezért hagytam abba a játékot. Visszatérve a lényegre. A Szerveren egy olyan Mentőszolgálatot szeretnék létrehozni amelyben a tagok nem csak pénzért járnak. Mihelyst a frakció egy alap és normális ember mennyiséget összegyűjtene több újítást is bevezetnék. Meetingek rendszerint zajlanának le. Sokszor csinálnánk nagyobb és hosszabb RP-ket is ezzel bővítenénk az RP színvonalat a frakción belül. Lenne a többi legális szerv között egy "belső ellenőrzés" 3 hetente ezzel úgyszint növelnénk az RP színvonalat a frakción belül. Rangok: Tanulói egységek: 1. Orvostanhallgató 2. Próbaidős Ápoló MGK egységek 1. Ápoló 2. Mentőápoló 3. Mentőszakápoló ROKO egységek: 1. Főápoló 2. Mentőtiszt 3. Mentőorvos 4. Mentőszakorvos MOK egységek 1. Főorvos 2. Osztályvezető-Főorvos SMOK egységek: 1. Igazgató-Helyettes (AL-Leader) 2. Igazgató (Leader) - Dixon D Crusader 3. Vezérigazgató (Főleader) - Ryan Crusader Referencia: Itt a szerveren is voltam már Frakció Tulajdonos nem másban mint az Önkormányzatban. Majd szerencsém lehetett SeeMTA V2-n egy hosszabb Al-leader-i posztot elvállalni az NNI-nél. Régebben HL-n is voltam Leader a Rendőrségnél. Több más szerveren is voltam Frakció Tulajdonos. Frakció Programok: Első sorban. A frakciónak minden héten Szombaton vagy Vasárnap 16:00 órakor Lenne egy megbeszélés amit követne egy Belső Egészségügyi ellenőrzés. Lennének nyílt napok ahol az emberek kipróbálhatnák a szolgálati járműveket. A Mentőszolgálat minden legális szervhez 3 hetente menne egy Egészségügyi vizsgálatra. A Mentőszolgálat 0-24-ben biztosítaná az Egész városban az esetkocsikat. Az ilyen programokkal színesítenénk az RP szituációkat. Illetve lennének képzések is. Miért pont engem válasszatok ?: Meg van a kellő tudásom a frakcióhoz illetve egy frakció elvezetéséhez. Sokan mondták már nekem hogy van egy különféle stílusom a frakciók elvezetéséhez. Aktív vagyok és érett vagyok egy frakció elvezetésére és már 4,5 éve rp-zek. Frakció szerepe a szerveren: A Mentőszolgálat-nak 0-24-ben készen kell állnia a betegek fogadására. A Mentőszolgálat nem a pénz keresésről híres hanem az RP színvonalról. Szóval a Mentőszolgálat összes tagjának fontos a teljes körű RP ismeret. A Frakció szerepe a szerveren IC: Az Egészség fent tartása, Betegek ellátása/fogadása, Belső illetve külső Egészségügyi ellenőrzések lebonyolítása. Amire szükségünk van: 15 DB Mercedes Sprinter esetkocsi 4 DB Audi RS6 2 DB Mentő helikopter 1 DB Vontató Ellátási díjak: Együtt az egészségért! IC Részleg: Önéletrajz: Végszó: Köszönöm, hogy végig olvastad. Edited Április 13, 2020 by Ryan Crusader 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pascual Mano Hozzászólva: Április 13, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 13, 2020 (módosított) Na ez, egy értelmes, nagyon kidolgozott, szép OMSZ frakipályázat. Remélem TS meghallagás sikerülni fog. -Támogatom- Edited Április 13, 2020 by Mayson William 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryan Crusader Hozzászólva: Április 13, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Április 13, 2020 8 perce, Mayson William said: Na ez, egy értelmes, nagyon kidolgozott, szép OMSZ frakipályázat. Remélem TS meghallagás sikerülni fog. -Támogatom- Szia! Köszönöm a támogatásod! Egyszer már sikerült 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dias Turner Hozzászólva: Április 14, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 14, 2020 Jól megirt és összeszedett pályázat lett, én teljes mértékben TÁMOGATOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryan Crusader Hozzászólva: Április 14, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Április 14, 2020 1 órája, Dias Turner said: Jól megirt és összeszedett pályázat lett, én teljes mértékben TÁMOGATOM! Köszönöm a támogatásod! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Adam Lara//Ádám Hozzászólva: Április 16, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 16, 2020 Hát szerintem evel a lappal berobbantál, nagyon szép lett látszik, hogy dolgoztál vele sok sikert kivánok!TÁMOGATOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryan Crusader Hozzászólva: Április 16, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Április 16, 2020 51 perce, Lee San said: Hát szerintem evel a lappal berobbantál, nagyon szép lett látszik, hogy dolgoztál vele sok sikert kivánok!TÁMOGATOM! Csoker. Háát.. a régebbi lapom is hasonló volt. Ezért mondják nekem , hogy van egy stílusom . Köszi a támogatást!! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Április 16, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 16, 2020 Ha így sikerül vezetned az omsz-t mint amilyen jól megírtad akkor TÁMOGATOM 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryan Crusader Hozzászólva: Április 16, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Április 16, 2020 Köszönöm! Meglesz !! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Április 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 21, 2020 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! Megj.: Tegyünk egy próbát egy TS meghallgatáson. Az alábbi időpontokban várunk TS-en: 2020.04.22. 16:00 vagy 2020.04.23. 14:00 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések