Jump to content

Mentőszolgálat - Frakciópályázat

Ryan Crusader

Ajánlott bejegyzések

Fájl:Insignia Hungary OMSZ v1.svg – Wikipédia

Együtt az egészségért!

OOC Részleg:

Rólam:

Marcell-nak hívnak  16 éves vagyok és Pécsen élek. 4,5 éve Rp-zek. Vízilabdát sportolok 1 éve. Hobbim A motorozás. Nagyon sokat szoktam a Számítógép előtt ülni aminek nagyon nem örülök.. Néha-Néha szoktam Videózni is. Az a célom hogy egy jó(jobb) Motort össze tudjak rakni.. Félre téve az MTA-t Szoktam játszani több más Játékokkal is. Amíg nem ismertem az MTA-t az előtt Sa:Mp-n játszottam. Kb 1 éve Kezdtem el a Lua nyelvet tanulni ez lenne a másik célom hogy meg tanuljam teljesen. Ezzel az lenne a célom hogy tudjak üzemelni egy Saját szervert.. Már összesen Kb 11-12-13 Cross Motor Futamom volt 4. 5. helyen végeztem majd nem mindegyik futamomon amire büszke vagyok.. A Szabadidőmbe legtöbbször a számítógép előtt szoktam ülni sajnos.. De mostanság elég sokszor szoktam el menni futni és Motorozni.. Motorozni eddig is sokszor voltam de mivel hogy jön a jó idő egyre többet fogok.. Tanulni nem szeretek egyáltalán egyszer se szeretem. Az MTA-ra úgy találtam rá hogy egyik Barátom el kezdet róla beszélni majd meg néztem én is hogy mitől jobb a SA:MP-től.. Egyböl megtetszett mivel itt az Mta-ba voltak már Modolt járművek/Skinek..  . Az MTA által rengeteg jó barátot szereztem amit nem sajnálok. De mi előtt meg ismertem a See-t az előtt elég sok FUN szereveren játszottam persze közbe-közbe Roleplay szerveren is játszottam. De mivel többet voltam FUN szervereken ezért és ráadásul egy időszakban nem is játszottam RP szervereken.. E miatt elég nehéz volt be illeszkedni. Azóta is mióta megismertem elég sok jó barátot nap mint nap feljövünk játszunk szórakozunk. Persze nem csak a játék létezik a Tanulásra is időt kell fordítani meg a Hobbira is.

A frakcióval való terveim:

Egy remek illetve egy RP-s kis csapatott szeretnék létrehozni. Van tapasztalatom a szerveren mint Leader. Én mint volt leader egy frappáns RP dús frakciót szeretnék létrehozni. Igen régebben említettem, hogy a frakciót nem 2 hónapra tervezem mint most sem. De akkor rengeteg dolog jött közbe ezért hagytam abba a játékot. Visszatérve a lényegre. A Szerveren egy olyan Mentőszolgálatot szeretnék létrehozni amelyben a tagok nem csak pénzért járnak.  Mihelyst a frakció egy alap és normális ember mennyiséget összegyűjtene több újítást is bevezetnék. Meetingek rendszerint zajlanának le.  Sokszor csinálnánk nagyobb és hosszabb RP-ket is ezzel bővítenénk az RP színvonalat a frakción belül. Lenne a többi legális szerv között egy "belső ellenőrzés" 3 hetente ezzel úgyszint növelnénk az RP színvonalat a frakción belül.   

Rangok:

Tanulói egységek:

1.  Orvostanhallgató

2. Próbaidős Ápoló 

MGK egységek

1.  Ápoló

2. Mentőápoló

3. Mentőszakápoló

ROKO egységek:

1. Főápoló

2.  Mentőtiszt

3. Mentőorvos

4. Mentőszakorvos

MOK egységek

1. Főorvos

2. Osztályvezető-Főorvos

SMOK egységek:

1. Igazgató-Helyettes (AL-Leader)

2. Igazgató (Leader) - Dixon D Crusader

3. Vezérigazgató (Főleader) - Ryan Crusader

Referencia:

Itt a szerveren is voltam már Frakció Tulajdonos nem másban mint az Önkormányzatban. Majd szerencsém lehetett SeeMTA V2-n egy hosszabb Al-leader-i posztot elvállalni az NNI-nél. Régebben HL-n is voltam Leader a Rendőrségnél. Több más szerveren is voltam Frakció Tulajdonos. 

Frakció Programok:

Első sorban. A frakciónak minden héten Szombaton vagy Vasárnap 16:00 órakor Lenne egy megbeszélés amit követne egy Belső Egészségügyi ellenőrzés. Lennének nyílt napok ahol az emberek kipróbálhatnák a szolgálati járműveket. A Mentőszolgálat minden legális szervhez 3 hetente menne egy Egészségügyi vizsgálatra.  A Mentőszolgálat 0-24-ben biztosítaná az Egész városban az esetkocsikat.  Az ilyen programokkal színesítenénk az RP szituációkat. Illetve lennének képzések is.

Miért pont engem válasszatok ?: 

Meg van a kellő tudásom a frakcióhoz illetve egy frakció elvezetéséhez.  Sokan mondták már nekem hogy van egy különféle stílusom a frakciók elvezetéséhez. Aktív vagyok és érett vagyok egy frakció elvezetésére és már 4,5 éve rp-zek. 

Frakció szerepe a szerveren: 

A Mentőszolgálat-nak 0-24-ben készen kell állnia a betegek fogadására.  A Mentőszolgálat nem a pénz keresésről híres hanem az RP színvonalról. Szóval a Mentőszolgálat összes tagjának fontos a teljes körű RP ismeret. A Frakció szerepe a szerveren IC: Az Egészség fent tartása, Betegek ellátása/fogadása, Belső illetve külső Egészségügyi ellenőrzések lebonyolítása. 

Amire szükségünk van:

15 DB Mercedes Sprinter esetkocsi 

4 DB Audi RS6 

2 DB Mentő helikopter

1 DB Vontató

Ellátási díjak:

425radar.png

Fájl:Insignia Hungary OMSZ v1.svg – Wikipédia

Együtt az egészségért!

IC Részleg:

Önéletrajz:

128bandicam_2020_04_13_13.jpg

Végszó:

Köszönöm, hogy végig olvastad. 

Edited by Ryan Crusader
  • Like 2

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.