Jump to content

Unban kérelem

Lakatos Erik

Ajánlott bejegyzések

IC/InGame neved:

Csontos Diego

A ban időpontja:

2020.4.13

A ban oka:

19.999$ fölötti átverés

A ban időtartama:

2020.4.21

Admin neve, aki bannolt:

Bence

Miért szeretnéd az unbant? 

Azért mert kettő embertől vettem el

24.5k fejenként. És azért mert akarok

Játszani a legjobb mta ás szerveremen. (ja és nem én vagyok csontos Diego csak még kért rá hogy csináljam be. 

Szia!

Az esetre visszatérve, mikor odamentem hozzád, akkor felajánlottam neked 2 lehetőséget. Az egyik az volt, hogy visszaadod a pénzt és kapsz mellé egy nagyobb jailt.

A másik pedig az hogy nem adod vissza, és akkor viszont bant kapsz. Te ez a kettő közül a bant választottad,így arra a következtetésre jutottam, hogy pár nap múlva próbálkozz meg megint.

Kedves Csontos Diego! Ha megkérdezhetem tőled, akkor mit vártál? Hogy nem adod vissza a pénzt és játszhatsz tovább nyugodtan a szerveren szankció nélkül? Elkéne olvasni a szerverszabályzatot, mielőtt bármit is csinálnál a szerveren, és átgondolni, hogy milyen következményei lehetnek a cselekedeteidnek ha megszeged az egyiket is. 

+

Az ilyen stílust nem nagyon preferálom, így a döntésem az, hogy várd le szépen azt az 1 hét bant.

Így az unban lehetőségét nem adom meg!

Zárom és helyezem!

• Haha 1

• Bence. locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.