Jump to content

PK (KR3MX)

Emidio Giuseppe

Ajánlott bejegyzések

Panasztevő játékos IC neve: Mackenzie Feeney

Panaszra tett játékos IC neve: Lesley Knife, Bruce Williams, Jacob Gilbert, Matteo Christian, Luke Barlow

Panasz oka:

Úgy kezdődött, hogy elraboltuk a Lesley Knife-t Karim Cousins-al minden jól ment és utánna Karimot félre hívta a Jacob Gilbert, hogy megvenné a kocsiját

Karim igent mondott és elhívott minket MC-hez utánna beszélgettünk és megkérdezte a Jacob Gilbert kinél van illegál és  én mondtam neki nálam! 

(hirtelen odajöttek a haverjai) És ő elővették  a Colt45-t és fejbe lőtt az eggyik. Utánna kivártam a 10percet és megvártak ott a korháznál és ottis megöltek mentős elött!

Bizonyíték (videó, kép, log):

YD2QiVk.pngGpCfw9i.pngGyXlNu2.pngj6xdro4.png

Edited by KR3MX

• Tulajdonos

Bíráló admin részére log-ok:

[00:09] Lesley Knife megölte Jacob Gilbert játékost. (Fegyver: Colt 45)

[00:09] Jacob Gilbert megölte Mackenzie Feeney játékost. (Fegyver: Colt 45)

[00:09] Jacob Gilbert animba tette Karim Cousins játékost. (Colt 45)

[00:20] Jacob Gilbert animba tette Mackenzie Feeney játékost. (Spraycan)

[00:23] Jacob Gilbert megölte Mackenzie Feeney játékost. (Fegyver: Fist)

Mivel nem válaszoltak a panaszt elkövető személyek ezért lenne egy pár kérdésem @sanyi184-hoz!

1. Honnan raboltátok el Lesley Knife-ot? Mi volt a helyszín illetve a körülménye a rablásnak? 

2. "beszélgettünk és megkérdezte a Jacob Gilbert kinél van illegál és  én mondtam neki nálam! " - ezt tőled idéztem, itt az lenne a kérdésem, hogyha Jacob Gilbert ugye azért ment oda hozzátok mivel, kocsit akart venni akkor miért kérdezett rá arra, hogy kinél van illegál? Illetve milyen illegálra gondolt most itt fegyver?

3. Ha raboltátok a Lesley Knife-ot akkor gondolom a kocsiban ült, ő kiszállt amikor megjöttek a többiek? És lelőtte a haverját Jacob Gilbertet? Vagy ez talán csak véletelen volt? Vagy lehet, hogy Jacob Gilbertnek semmi köze nem volt Lesley-hez? És akik odajöttek azok valszeg Lesleyvel voltak és MGztek? Majd mivel Jacob meghalt ezért megfogta és miután leéledt megölt téged?

Erre a pár kérdésre próbálj válaszolni Mackenzie Feeney. 

Abba biztos vagyok, hogy miután leéledtél Jacob Gilbert NONosan járt el, szóval az egy fix DM.

1. Honnan raboltátok el Lesley Knife-ot? Mi volt a helyszín illetve a körülménye a rablásnak?   : Egy elhagyatott utcán (Jefferson-ban) találta Karim

2. "beszélgettünk és megkérdezte a Jacob Gilbert kinél van illegál és  én mondtam neki nálam! " - ezt tőled idéztem, itt az lenne a kérdésem, hogyha Jacob Gilbert ugye azért ment oda hozzátok mivel, kocsit akart venni akkor miért kérdezett rá arra, hogy kinél van illegál? Illetve milyen illegálra gondolt most itt fegyver? : Igen Karim-hoz odament és meg akarta venni a kocsiját, és odahívott minket MC-hez hogy várjuk meg a haverját mert közösen akarták megvenni a kocsit. Igen szerintem fegyver de mi est megkérdezte már lőtt is fejbe..

-

3. Ha raboltátok a Lesley Knife-ot akkor gondolom a kocsiban ült, ő kiszállt amikor megjöttek a többiek? És lelőtte a haverját Jacob Gilbertet? Vagy ez talán csak véletelen volt? Vagy lehet, hogy Jacob Gilbertnek semmi köze nem volt Lesley-hez? És akik odajöttek azok valszeg Lesleyvel voltak és MGztek? Majd mivel Jacob meghalt ezért megfogta és miután leéledt megölt téged? : Nem, a rablás már sikeres volt utánna volt ez a story, hogy meg akarta venni Jacob Gilbert a kocsiját Karimnak. Nem a haverját lőtte le Jacob Gilbert hanem engem meg Karimot. De volt közük egymáshoz mert amikor Jacob Gilbert "szólt" (semmi rádió se semmi) a haverjainak akkor ott volt a Lesley Knife meg Jacob Gilbert (meg akiket írtam.) Nem Jacob Gilbert nem halt meg hanem én és amikor újra éledtem akkor akkor meg ölt.

(ennyi kb röviden tömören szólj ha nem értesz valamit) Köszönöm!

Értem lassan kezd összeállni a szituáció, szóval:

Először elraboltátok Lesley-t, megtörtént a rablás elvettétek ami kellett majd ott hagytátok valahol. Majd valahol találkoztatok Jacob Gilberttel aki mondta, hogy menjetek MC és ott legyen egy autó biznisz. Majd semmi rádiózás alapján elő került újra Lesley Knife illetve Bruce Williams, Matteo Christian, Luke Barlow. Majd igazából amikor megjelent mindenki akkor volt talán egy-kettő szó váltás de semmi olyan nem történt ami felhatalmazná őket arra, hogy elővegyék a fegyvert és azt használják. Majd a MC-nél meghalt:

[00:09] Lesley Knife megölte Jacob Gilbert játékost. (Fegyver: Colt 45)

[00:09] Jacob Gilbert megölte Mackenzie Feeney játékost. (Fegyver: Colt 45)

[00:09] Jacob Gilbert animba tette Karim Cousins játékost. (Colt 45)

Majd ezt követően akkor Jacob Gilbert ment és miután újra éledtél megölt.

Várom a válaszodat, hogy sikerült-e rájönnöm arra, hogy akkor most pontosan mi történt.

Edited by KR3MX
  • Like 1

A sors úgy hozta, hogy tudtam beszélni TSen Jacob Gilberttel!

Szóval a döntést megtudom hozni úgy, hogy mind a kettő félt meghallgattam.

Következő az ítéletem:

Lesley Knife: 120 perc AdminJail. Indok: Súlyos DM + MG

Jacob Gilbert: 150 perc AdminJail. Indok: Súlyos DM + MG

Bruce Williams: 45 perc AdminJail. Indok: MG[Jacob TSen mondta, hogy ő is ott volt és a haverja. Elmondása szerint "éppen arra kocsikáztak"]

Osztom és zárom!

• Like 1

• KR3MX locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.