Jump to content

PK [RYKO]

Ford Daniel

Ajánlott bejegyzések

Panasztevő játékos IC neve:

Ford Daniel

Panaszra tett játékos IC neve

Karim Cuosins, Jack Harry, Michael Ali

Panasz oka:

Spwan Kill,nonrp,Db, Nem lehet miattuk elvezni a játékot!

Bizonyíték (videó, kép, log):

https://imgur.com/a/B0qZWbn

Edited by Ryko
  • Like 2

Teljesen jogos! Én is rajta vagyok képeken ahogy felsegitem a Dani-t utána egyböl le fujtak minket.Minden egyes nap 2 alkalomal belénk kötnek vagy töbször.... Egyszerüen igy nem tudjuk élvezni tölük a játékot. Mikor animba esnek akkor bind-elve rp-zik le a felszedést!

Edited by AttilaTheHun
  • Like 3

1. kép: alapbol mar tk-s volt a kocsi, de tudtommal  baksbool utovel szet lehet verni.

2. kép: volt okunk ra hogy lefujjuk de csak ra tartottuk nem fujtuk megvartuk amig feléledjen dani es elovegyenek egy targyat, amit ok igy is tettek.

5-6. kép:arrul en nem tehetek hogy nekem jottok motoral es le esel rola.

amikor utottem a motorrol az emebert azert mar kaptam AJ-T.

kórháznál pedig: nem mi miattunk haltak meg, es belenk koteottek es azert kaptak az utest.

SZERINTEM EZ SEMMI EZ A PK. MIVEL EZ AZ EN SZEVSZOGEMBOL NEZVE IC-UGY

Sziasztok! Először is, lenne pár kérdésem az ügyhöz kapcsolatosan.

-ha alapból tk-s volt az autó akkor miért vertétek szét, és mi okotok volt rá?

-a második képen az látható hogy az illető animban van, és mi okotok volt őt lefujni? És rátok támadt egyántalán?

-Ja meg mi az a NON RP-s felsegítés? RP nélkül?

-A másik képen látható, hogy szín tisztán elüti és tovább hajt annak mi oka volt? Mert úgy látszik, hogy csak átment rajta és tovább megy mintha semmi sem történt volna.

-A többi kép meg verekedés ide oda fujjátok a sprayt... Ennek mi oka volt, és miért tettétek?

Na Helo!

Szerintem én sosem szoktam OK nélkül belétek kötni. Ford mindig szét üti a kocsim TK-S-RA. De csak akkor mikor épp dolgozok és már elegem van az ilyen emberekből. Mert igen Mi is belétek kötünk de ti mostanában egyre sűrűbben! És még hogy mi miattunk nem lehet élvezni a  játékot! Neee

Ma 4V1be jöttetek ellenem Ford belém kötött! És parancsolgatott hogy Takarodjak el onnan én erre csak annyit mondtam hogy nem miért mennék el nem az ővé a játék! És DM-znek folyton egyedül volt nem rádiozott semmit és még 3-an jöttek és még mi miattunk nem lehet élvezni a játékot! Ti miattatok nem lehet élvezni a játékot mert azt hiszitek hogy amilyen területen vagytok az a tiétek! Tudomásom szerint ez a játék azé aki a szerveren van bele értve Olaj,Uttísztító,és egyéb más helyek. Úgyhogy kérlek szépen titeket ti fejezzétek be!. Én nem fogok legközelebb belétek kötni de nem is szoktam mert ti megcsináljátok magatoknak a bajt! Én ennyit szerettem volna hozzá tenni! Köszönöm a megértést!😉

49 perce, Ryko said:

Sziasztok! Először is, lenne pár kérdésem az ügyhöz kapcsolatosan.

-ha alapból tk-s volt az autó akkor miért vertétek szét, és mi okotok volt rá?

-a második képen az látható hogy az illető animban van, és mi okotok volt őt lefujni? És rátok támadt egyántalán?

-Ja meg mi az a NON RP-s felsegítés? RP nélkül?

-A másik képen látható, hogy szín tisztán elüti és tovább hajt annak mi oka volt? Mert úgy látszik, hogy csak átment rajta és tovább megy mintha semmi sem történt volna.

-A többi kép meg verekedés ide oda fujjátok a sprayt... Ennek mi oka volt, és miért tettétek?

Szia Ryko!

1. Kérdés!

Az a helyzet hogy ők is pont ugyanezt csinálják! Oda érünk egy adott helyre egyből nagy az arcuk! Taka van ezt hajtsák az előző hirdetésben megírtam! De tényleg ők is ugyanezt csinálják! Ők is ugyanúgy bennt vannak!

2. Kérdés

Igen nekünk támadtak! És  a Spray önvédelemre használandó én pedig nem féltem használni!

3. Kérdés

NONRPS felsegítés mikor nem RPznek felsegítéskor vagy esetleg hanyag RP-t hajtanak végbe.

4. Kérdés 

Ha jól megfigyeled aki a Forddal Van azt Hiszem Ruzsa ő ütötte el mivel ott egy satúfék nyoma látszik ami egy motoré nem egy autóé. Több mint valószínű ez történt!

5. Kérdés

Én a Sprayt önvédelemre használtam de amikor nem arra akkor kaptam is a Jailt. Folyamtosan kötekednek! Jó lenne ha befejeznék! És akkor mi is abba hagynánk!😉

Van valami bizonyítékotok, hogy ők is ugyanezt csinálják a te állításod szerint? 

Nem látszik, hogy nektek támadt volna, úgy tudom ti hárman azért sok mindenkit lefújtok ok nélkűl.

Látszik, hogy Ruzsa Attila és Karim Cuosins mind a ketten NON RP-sen segítetik fel az ílletőt.

Igen, motor ütötte el, látszodik igazad van, azaz Ruzsa Attila.

A másik miért ütögetitek baseball ütővel az ílletőt motoron? Vagy miért sprayzitek ha rátok se támadt? Meg még sorolhatnám? Nektek arról semmi bizonyítékotok sincs, hogy ők is ezt csinálják az állításotok szerint. Ráadásúl ahogy látom eléggé nonosan is csináljátok az egészet.

Jack és te mondod hogy mi írjuk hogy ez a mi területünk? Emlékez vissza halas olajos mindig oda jöttök  hogy ez a mi területünk kutyák akkor most  mi van? Meg be bindelitek  felszedést ez oszt rps mondhatom! Meg amikor csak úgy oda jöttök és  mi van kutyák meg minden. Meg amikor lehetett ti jöttetek a sprayel fújni egyből! Meg hogy én verem tkra a kocsitokat? Beszéltem éppen Blake Reidel és mondta hogy vered a kocsim ott olajos. Meg annyi Ryko Attilla le rpzte csak a képen annyi látszódik! Meg szeretnénk élezni a játékot és jó lenne már abba hagyni! Köszönöm előre is ! 

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.