Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Illegál szervezeteknek fegyvertárolója

Dias Turner

Ajánlott bejegyzések

Épp @Ryder Shakur ötletéhez kerestem rá modolást és akkor bukkantam rá erre.

Lényege egy polc amihez elviekven mindenki hozzáfér, ezek lehetnének FK HQ lezárt részein. De inkább beszeljenek a képek és a videók.

https://gamemodding.com/en/gta-san-andreas/cleo-scripts/50545-shkaf-s-oruzhiem.html

• Köszi 1

Egy kicsit átgondolva, hogy milyen problémák lehetnek ebből kifolyólag, hogy egy egész frakicó belenyúlhat, ezért egy olyat, hogy  egy panelban írná, hogy ki mit vettki és mennyit/ki mit rakott bele és mennyit, meg egy olyat, hogyha belerak valaki valamilyen dolgot akkor azt is írná a panelban, hogy azt ki rakta bele. Ezzel szerintem sok problémát el lehetne kerülni.

• Köszi 1

7 órája , Ryder Shakur said:

Egy kicsit átgondolva, hogy milyen problémák lehetnek ebből kifolyólag, hogy egy egész frakicó belenyúlhat...

Ez igaz, de az már a frakción múlik, hogy milyen a moderációjuk és a tagok becsületén. Persze ez jó ötlet, hogy kiirja egy panelba, hogy ki mikor mennyit vett ki avagy rakott be. Köszi a kiegészítést!

• Like 1

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.