Dias Turner Létrehozva: Április 20, 2020 Megosztás Létrehozva: Április 20, 2020 Épp @Ryder Shakur ötletéhez kerestem rá modolást és akkor bukkantam rá erre. Lényege egy polc amihez elviekven mindenki hozzáfér, ezek lehetnének FK HQ lezárt részein. De inkább beszeljenek a képek és a videók. https://gamemodding.com/en/gta-san-andreas/cleo-scripts/50545-shkaf-s-oruzhiem.html 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Április 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 20, 2020 Nagyon jó ötlet pótlás, én úgygondolom. Támogatom 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Április 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 21, 2020 Egy kicsit átgondolva, hogy milyen problémák lehetnek ebből kifolyólag, hogy egy egész frakicó belenyúlhat, ezért egy olyat, hogy egy panelban írná, hogy ki mit vettki és mennyit/ki mit rakott bele és mennyit, meg egy olyat, hogyha belerak valaki valamilyen dolgot akkor azt is írná a panelban, hogy azt ki rakta bele. Ezzel szerintem sok problémát el lehetne kerülni. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dias Turner Hozzászólva: Április 21, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Április 21, 2020 7 órája , Ryder Shakur said: Egy kicsit átgondolva, hogy milyen problémák lehetnek ebből kifolyólag, hogy egy egész frakicó belenyúlhat... Ez igaz, de az már a frakción múlik, hogy milyen a moderációjuk és a tagok becsületén. Persze ez jó ötlet, hogy kiirja egy panelba, hogy ki mikor mennyit vett ki avagy rakott be. Köszi a kiegészítést! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Április 23, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Április 23, 2020 Ilyen nem lesz, ott a széf. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések