Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Ralph Sanfierro Műhely

Ralph Atkinson

Ajánlott bejegyzések

OOC rész

György Olvérnek hívnak.15 éves vagyok,Bánokszentgyörgyön lakom.Nagykanizsára járok iskolába Közlekedés gépész szakon(Autószerelő.).Imádom az autókat a felépítése ami igazából számomra izgalamas.Régebben nagyon szerettem motorozni most már csak szeretnék.A barátaimmal sokat jártunk motorozni főleg terepen.A legutoljára elestem a sárba és szétzúzódtak a térdeim ezáltal nem nagyon tudok még menni se.Ebből következik hogy sportolni sem sportolok és a motoromat nagyon mélyre elraktam ameddig teljesen fel nem épülök.A mostani hobbim a szerelés és a számítógépezés.Mivel nem nagyon mozoghatok ezért a számítógép jelenleg előnyt élvez.A mostani legfőbb célom,hogy felépüljek teljesen.Régebben csak GTA-val játszottam illetve SAMP-al. 

Miután ki alakult a vírushelyzet és be zárták a sulikat az eggyik osztálytársam irt rám hogy töltsem le a játékot.Nagyon megtetszett de eleinte csak és kizárólag Gazdag RP-ken játszottam.Mondanom sem kell elég hmar meguntam a játékot ,hogy mindig meg tudok venni mindent korlátlanul és nem tudtam mit kezdeni a pénzemmel.Ezt követően inkább filmeket, sorozatokat és videókat nézegettem.

Ismét rám irt az osztálytársam, mÉgpedig azzal az indokkal, hogy ne haggyam abba egyetlen szerver után,és ismét mutatott egy szervert na azmár izgalmas volt (v2 volt az) hisz egyből beléptünk egy frakcióba ami nem volt más mint a katasztrófa védelem.Én nagyon élveztem főleg úgy, hogy közben Al-leader lettem csak aztán Úgy voltam vele,hogy miért ne próbáljunk ki egy másik szervert.

Így aztán ezt követően ide kerültünk és itt nagyon megfogott a szerver ahogy megvan csinálva ,hogy itt maradtunk.Úgy gondolom magamról minden fontosat leirtam.

Ic rész

Ralph Atkinson vagyok, 25 éves egyedülálló férfi vagyok,A szüleim sajnos elhunytak.A testvéremmel élek egy fedél alatt néha vitázunk de utána mindig ki is békülünk.Mind a ketten autószerelő szakon végeztünk a San Fierrio autószerelő iskolában. Nagyon sokat tanultunk kitűnő bizonyítvánnyal mendtünk haza.Nagyon szerettük illetve becsültük a szüleinket, édesapám autószerelőként dolgozott ,édesanyánk pedig titkárnő ként.15 éves voltam mikor édesapám elhunyt és ez az ok miatt amikor elvégesztem az iskolát sajnos egyből elkellett mennem dolgozni és nem volt választási lehetőségem.Most már van egy kissebb fajta vagyonom lett de ez most nem is lényeg. Azért szeretnék saját műhelyt,mert megígértem édesapámnak ,hogy ha ő nem is láthatja bebízonyítom,hogy én képes vagyok rá illetve nagyon szeretném ezt a szakmát csinálni.

Iskoláim:-Los Santos Általános iskola

-San Fierrio szakképző iskola

-San Fierro Emelőgép használata 

-San Fierro Technikoum

Frakció

Lényege

Lenne San Fierrióban egy műhely ahol az egész környéket ellátnánk vontatással illetve szereléssel.Ha valakinek nagyon fontos illetve sűrgős dolga lenne neki adnánk egy bérautót amit bérbe vehet.Az lenne a lényeg hogy ez a szervíz éjjel nappal tudna szolgáltatást nyújtani és nem kéne a vontatásra sem várni hosszú időket.Illetve még lenne egy olyan kocsi amivel ha valamelyik telepen dolgozónak nem lenne autója azt odaadnánk céges kocsinak.

Posztok

Kezdés:

1.Betanuló

2.Próbaidős szerelő

Betanult Szerelő

1.Szerelő

2.Vontatós

3.Bér Autó Bérbe Adója

Irányító

1.Telephely vezető

2.Igazgató(Al-leader)

3.Fő igazgató(leader)

Tulajdonos

Vezérigazgató(Fő-leader)

Menete

1.Tagfelvétel:

Meghirdetjük ic-én kersztül hogy tagfelvételt tart a műhely oda jönnek az emberek és elsősorban kellene ts de ha netalántán akkor meg ooc-én keresztül megoldanánk hogy mindenkinek lehessen ugyanannyi lehetősége

2.Megbeszélés:

Minden héten egy Pénteken este 19:00-kor lenne egy megbeszélés minden taggal ,hogy mindenkinek megfelel-e vagy esetleg elmondja mi a problémája és kitalálunk egy megoldást a problémára

3.Rank Upok

Aktivitástól, teljesítéstől függene,hogy ki milyen pozíciót foglalna el a telepen

Célja

Az lenne a célom,hogy valaki ne azért lépjen be a frakcióba , hogy pénzt szerezhessen(az is lehet a cél, de nem az a fontos) hanem hogy érezze magát jól és legyen egy nagyon jó kiépített szerelő hálózat San Fierrió környékén

Telephely

San Fierro szerelőtelep(Ami már meg van csinálva

Miért pont engem válasszatok?

-Van 2 év tapasztalatom rp szerveren

-Napi5-6 órát bőven fennt tudok lenni

-van vezetőkésségem

-a szerver szabályzatát betartom,betartatoma frakció tgjaival(már amennyire ez lehetséges)

-nem megyek át másik szerverre()hisz ez nagyon tetszik)

Amire szügség lenne

-5 darab vontató

-3 darab volkswagen r32(ez lenne a bérautó)

-1 darab Bmw 750(ez lenne a céges kocsi szükség esetén)

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.