Steven Justin Létrehozva: Április 24, 2020 Megosztás Létrehozva: Április 24, 2020 (módosított) Rólam: Szép napot,Vér lászló a becsületes nevem, 15 életévemben vagyok jelenleg.Kint élek külföldön ezen belül Németországban 8 éve tartózkodom itt.Jelenleg az iskolát is németorzságban végzem,10 osztályba járok.Középiskolában tanulok a 10.ossztályban.Nyelveket tanulok ezen belül sorolnám a Nemet,Francia és Angol nyelvtanulást.Nem mondhatom magamról,hogy a legjobb tanuló vagyok de ami tőlem kitelik az megteszem ez érdekében.Szabad időmet legtöbbrészt az MTA ra forditom ezen belül a NextGaming re.Régóta szerettem volna már kiprobálni ebben a közösségben az adminkodást,de itt van a lehetőség és én ezen szerertnék fogni!Hobbymnak sorolnám a bicózást,de nagyon szeretek motorozni is! Sikeresen beiratkoztam németül a motorjogsira és hála a jó istennek..gyorsan de biztosan haladok is vele és a sok tanulás meg is hozzta gyümölcsét és hiba mentesen le tettem a vizsgát! Személy szerint jófejnek tartom magam,de ha bunkózik valaki akkor énis bunkózók amit személy szerint tök jogosnak tartok! Játékban: Lassan 4 éve élek az MTA köreiben.Ez időben nagyon sok szervert kipróbáltam. Első nagyobb eredmányem a SeeMTA szerverein értem el és itt NextGaming-en. A legmagasabb Admin pozícióm FőAdmin volt. Egyébb szervereken. Sok szerveren próbáltam ki az illegális és legális frakciókat nagyon sokban Alleader/Leader posztban volt. Mind kettő fajtát nagyon szeretem. Jail: Volt pár de azért mivel akkor kezdtem bele nagyrészben. Azóta megtanúltam a szabályokat és több ilyen dolog nem fog velem történni. (LINK-->) https://gyazo.com/0740cbf28306716f9bcf2feaa953f8d6 Bann: Volt de kaptam unbant és ennek örülök a legjobban hogy továbbra is itt tölthetem a szabad időm. Admin/AS feladata: A játékosok folyamatos segítése és tanítása. Sok olyan példával találkoztam már hogy egy admin vissza élt a rangjával de szerencsére nem ez a fajta vagyok. Minimális ügyek, minél több segítségadás. Kisebb PM-ekre való válaszolás és az adminok való segítség mivel nekik más dolguk van legtöbbször. Aktivitási idő: Egy elég aktív játékos vagyok napi 4-5-6 órát simán eltöltök a játékban. Csapatmunka: A csapatmunka az én szemebe az hogy a StaffTeam tartson össze bármilyen viszonyba is vannak a tagok. A csapatmunka szelleme számora sokat jelent. Fontos a szememben a csapatban a tisztelet,illetve az elkötelezettség. Miért pont engem válasszatok: Ebbe nagyon nem szólok bele mivel ti válaztatok és rajtatok múlik. Mivel nagyon szeretek a játékosknak segíteni és az adminok dolgát meg könnyebíteni. Miért jelentkeztél: Mivel a szerveren kezdtem el a nagyobb RP-ket és szeretem a szerveren az időmet eltölteni. És a játékosok segítése jelenti nekem a legtöbbet. És mivel nem tud leterhelni a sok pm és mindegyikre gyorsan, átfontoltan fogok tudni válaszolni. Pozitív/negatív: Pozitív: -Gyors írás -Helyes írás több nyelven -Barátságos Negatív: -Káromkodás (Ezen már dolgozok hogy higgadtan kezeljem a dolgokat.) -Szigorú -Őszinte (Néha túlságosan is.) -Nagyképű (Nem mindenkivel szemben.) Edited Április 24, 2020 by Koreszka 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Április 24, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 24, 2020 (módosított) Nem lett rossz lap, de a jailjaidról és a banjaidról csatolj képet, és van olyan hely ahova még írhattál volna... sok sikert a továbbiakba. Edited Április 24, 2020 by Ryko Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jacob Hunter Hozzászólva: Április 24, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 24, 2020 Néhány helyen rövid lett de ettől függetlenül TÁMOGATOM Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pascual Mano Hozzászólva: Április 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 25, 2020 Sok a jail, súlyos indokokkal. Ahogy leírtad, volt egy bannod is. Ettől eltekintve, egy esélyt megérdemelsz, sok sikert a továbbiakban. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dias Turner Hozzászólva: Április 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 25, 2020 Jól megfogalmaztad és jól megirtad. De igen, itt is azt mondom mint nálunk az a sok OOC stilús miatti AJ nem kedvező egy AS-nek. Még jó, hogy nem mostani ettől függetlenül az ott van. De, sok sikert kívánok! Én ezt a jelentkezést TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Justin Hozzászólva: Április 25, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Április 25, 2020 Köszönöm annak akik támoagtják! Remélem egy esélyt meg érdemelek mivel azóta megváltoztam. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Április 27, 2020 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Április 27, 2020 Én támogatom, mivel beszélgettünk már TS-en illetve discordon is, illetve frakció társam is voltál és tényleg egy értelmes, normális srác vagy, aki képes lenne erre a feladatra. Szerkesztést nem vitted túlzásba, mondjuk annyira nem is számit, talán egy picit rövid lett, meg a jailek illetve bann azért az befolyásolhatja, de azoktól eltekintve tényleg jó lett. Támogatom, hajrá! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Április 28, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 28, 2020 Kedves Jelentkező ! Sajnálattal kell közöljük, hogy a vezetőségnek nem tetszett a lapja, ezért elutasításra került ! (Jailodnak a súlyossága erős, így ezzel várunk egy kicsit várunk, legközelebb próbáld meg újra.) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések