Alexander Kramarov Létrehozva: Április 24, 2020 Megosztás Létrehozva: Április 24, 2020 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? -Kovács Norbert - Hány éves vagy? - 15 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - Napi 4 órát tudnék fent lenni és a frakciora 2 órát tudnék szánni - Jelenlegi játszott perceid száma 16645 Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! Kitiltások Admin neve: Indok: Lejár: Állapot: Nincs bannod Inaktív Admin jailjeid Admin neve: Indok: Perc: Időpont: RickeY NON-RP,RP tagadás,PG,OOC stÃlus és IC-OOC keveré (KezdÅ‘) 30 2020-01-02 Mark kis szintüt nem rabolsz, DM kisérlet 60 2020-01-13 Vlad NonRP-s hirdetés 60 2020-03-06 KrisT Nonrp-s hÃrdetés 90 2020-03-16 Daniel Non RP[Nem hinném hogy IRL is ezt csinálnád egy úttisztÃtóval] 30 2020-03-21 Rocky IC-OOC Keverés 30 2020-03-23 Ryko PG, NON RP 120 2020-04-11 Ryko NON RP 120 2020-04-13 Thomas DB[Képpel bizonyÃtva] 60 2020-04-13 Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - Sajnos nem voltam - Miért ezt a frakciót választanád? - Mert nagyon szeretem ezt a közöséget - Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - Sajnos nm- Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Becsületes nevem Kovács Norbert 15 éves vagyok szeretek sportolni.A kedvenc sportom görkorizás.De mikor van szabad idom akkor a számitogép elöt szoktam tölteni. de legtöbszor görkorizni szoktam csak ugye most karantén van sajnos. - IC Rész Jelentkező neve: - Norbert Connor - Jelentkező születési helye, ideje: - Los Santos Korháza 1989.06.21 - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Mason Roses - Jelentkező apjának neve: - Williem Connor- Előző munkahelye(i): - Olajfinomito - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Nekem az a vélemenyem, a csapat munkárol. Ha csapatban dolgozunk akkor sokkal könyebben müködik minden persze hogyha mindenki ki veszi a részét a munkában meg persze jók kell legyenek a csapat tagok is. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) -Norbert Connor a nevem Los Santos-i Korházban születtem 1989-ben.Édesapám is auto szerelö volt.Nekem is tanítot egyet smást meg amiket láttam hogy csinál és engem is elkezdet érdekelni a munka és mivel édesapám szerelö volt gondoltam meg probálkozom én is vele ki szeretném probálni.Édesapám ezzel kereste a kenyeret a családunk nak.Most nekem is van othon a garaszamba egy motorom és azt szogtam szeregetni. - Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? -Sajnos nem de meg lesz.- Edited Április 29, 2020 by Norbert Connor Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Április 30, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 30, 2020 Kedves Jelentkező ! Sajnálattal kell hogy közöljük, a lapja nem nyerte el tetszésünket, ezért elutasításra került. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések