River Mitchell Létrehozva: Április 25, 2020 Megosztás Létrehozva: Április 25, 2020 Panasztevő játékos IC neve: -válasz helye- Panaszra tett adminisztrátor neve: -Rocky - Panasz oka: -Azért rakot jailba mert ütközéskor nem rp-ztem de volt rp és képel is zudom bizonyitani.De erre ő kilépett.- Bizonyíték (videó, kép, log): https://pastebin.com/Fz5DPGWn-- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rocky Hozzászólva: Április 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 25, 2020 Nem küldtél logot nekem, és azt hitted hogy nézlek és az OOC chatbe írtad ,pedig nem néztelek ha küldtél volna PM-et akkor kivettelek volna téged . És nem azért léptem le mert mennem kellett, szóval elnézést. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
River Mitchell Hozzászólva: Április 25, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Április 25, 2020 jó de msot feleslegesen van 60perc jailom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Április 28, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 28, 2020 Sziasztok, én fogom bírálni a PK-t ! Mivel Rocky-nak menni kellett, és ezért lépett ki dutyból, így nem tudott mit kezdeni így a panasz jogtalan. Jailodat már leülted, így nem tudunk ez ellen már mit kezdeni. Zárom, helyezem ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések