Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Dajon Leez jelentkezése az adminsegédek körébe

Leez Dajon

Ajánlott bejegyzések

-Magamról: Sebők Ricsi a nevem 13 éves vagyok Debrecenben élek.

Szeretek új barátokat szerezni, sportolni illetve szabadidőmben számítógépezek.

9 évesen töltöttem le az első Role Play szervert az MTA-n belül, és elég hamar meg is értettem a szabályokat, így ezzel nem volt gondom.

Nagyon szeretek Rp-zni, a kedvenc PC-s játékom az MTA, és néha szoktam Need For Speed-ezni.

Imádom az autókat, azok közül a kedvenc márkám: BMW, Audi, Mercedes, a sport márkákból: McLaner, Konigsegg.

A szerveren elég gyakran játszok, mivel ez az egyik kedvenc RP szerverem.

Általános iskolába járok, viszont én is a közé a tömeg közé tartozom, aki: utálja az iskolát.

Szeretek PhotoShoppolni, és a Sony Vegas Pro 15 is a kedvenc programjaim közé tartozik.

Minden nap hallgatok zenét, mivel anélkül nagyon unatkoznék.

A kedvenc zene stílusom a Rapp azok között a kedvenceim: 2pac, Eminem, Eazy E, Ice Cube.

-Magamról a játékban: Van egy BMW 750-em aminek majdnem minden nap más-más színe van.

Voltam már Taxi-s amiből kiléptem mivel annyira nem jött be.

Jelenleg törekszem az illegális élet felé, csak így nehéz hogy még nincsenek illegális frakció-k.

Más szerveren voltam már Crips-ben ami mi tagadás, imádtam nagyon. 

Most sok pénzt próbálok gyűjtögetni.

-Hányszor voltam AJ-ben és mennyi időre? : Még nem voltam Adminjail-ben

https://kepkuldes.com/image/WUkCIH

-Hányszor voltam Bannolva? és mennyi időre? : Még nem voltam Bannolva

https://kepkuldes.com/image/WUkCIH

- Szerinted mi az adminisztrátor feladata? : Segítsen másokon, rendben maradjon a szerver,  a szabálytalanoknak adminjail-t esetleges ban-t adjon, Bugg-ról szóljon Fejlesztőnek, Tulajdonosnak.

- Aktivitási idő: Egy nap tudok játszani akár 12 órát is, de ez a körülményeim-től is függ, gondolok pl: a tanulásra.

- Mi a véleményem a csapatmunkáról? : Jó ha egyet értenek egy csapatban, és megértik egymást, segítenek a másikon ha bajban vannak, illetve ez egy kis viták is könnyen be eshetnek de anélkül nincs barátság én úgy gondolom.

- Miért pont téged válasszunk? : Nagyon szeretek embereknek segíteni, látni rajtuk hogy boldogak az én segítség nyújtásom miatt, és úgy gondolom elég hamar válaszolok.

-Miért jelentkeztél adminisztrátornak? : Szeretnék segíteni az embereken, és nem igazán látok AS-eket a szerveren. igaz kisebb mértékben tudok mint egy Admin, de attól függetlenül 

meg próbálok mindent.

- 4 Pozitív tulajdonság: Segítőkész, Barátságos, Jó a memóriám, Igazságos vagyok, Úgy gondolom angolból jó vagyok.

-4 Negatív tulajdonság: Iszonyúan türelmetlen vagyok, kíváncsi,  Szeretem a beteges dolgokat, Sokszor megsértődök.

Edited by Ricsike05

• Tulajdonos

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2019.07.28.-án 18:00-kor vagy  2019.07.29.-én 18:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot.

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.