Tulajdonos Peter Létrehozva: Április 25, 2020 Tulajdonos Megosztás Létrehozva: Április 25, 2020 (módosított) Új adminjail típus: tanítós adminjail, a kezdők segítésére: Tanítós adminjailben a játékos percenként kapja a kérdéseket, amire helyesen kell válaszolni. Ha helyen válaszol, -1 perc kerül levonásra a jail idejéből, azonban ha elrontja a választ, +1 perc kerül hozzáadásra a jail idejéhez. Új járműmodell: Cadillac Sedan DeVille "Lolita" from: https://www.instagram.com/garcillac/ Egyéb: Hajók hozzáadva a /glue parancshoz. Hibajavítások /pm használata mostantól csak 10 másodpercenként működik! Ha írtok egy adminnak, vagy adminsegédnek, azt egy PM-ben, röviden tegyétek meg! Edited Április 25, 2020 by Peter Hicks Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Április 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 25, 2020 Ebben az updateban minden nagyon hasznos dolog, AJ, és a regisztráció kori felület. Nekem nagyon tetszik az update 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jelger Dam Hozzászólva: Április 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 25, 2020 Nekem tetszik hogy bejött Lolita! Nagyon jó update lett! És jól jött már ez a jailes szabályok 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Alexander Kramarov Hozzászólva: Április 29, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 29, 2020 Nekem tetszik ez a tanítos AJ de a percet át kéne tenni kérdésekre Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Április 29, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 29, 2020 Szerintem tökéletesen meg van csinálva... 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Bejelentkezés