Pjotr Motka Létrehozva: Április 27, 2020 Megosztás Létrehozva: Április 27, 2020 Panasztevő játékos IC neve: Payton Mcgregor Panaszra tett játékos IC neve Michael Weyron Panasz oka: Kb 1 hónapja adtam cserértünk autókat. Adtam én egy Ferrari scuderia-t (2prime egyedi rendszám variáns stb stb) ő cserébe adott egy camaro zl1-et (2 versenyes volt) és abban állapodtunk meg, hogy még részletre ad 650k-t... azt állította hogy napi 120kt tud adni. Nem sikerült neki odahívtam a ryko admint és 3man közös megegyezésre juttunk mi szerint napi 50k-t ad! Ez ment 1 kerek napig. Megkaptam az első 50k-t később megint elhanyagolta, megint admin ügy lett belőle. Most kb 1 hete meglépett (nem láttam fent a szerón és nem is jelentkezett sehól sem) összesen még 250kmal jön a Michael Weyron! szeretném meg kapni mivel nagyon fájt nekem az a ferka! Bizonyíték (videó, kép, log): Kép/video nagyon sok kellett volna de van 2 emberem akik láttak a cserét és ott a ryko admin is! ő intézte az ügyeket ha nem adott pénzt! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Április 28, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 28, 2020 (módosított) Sziasztok! Ez igazából jogos és így volt mert a Michael Weyron tartozik neki és még több játékosnak is mint pl: @Marwin Canwey-nek is ha jól tudom 400.000$-os összeggel. Egy ideje nem jár fel a szerverre nem tudom miért... Viszont én csak bizonyítani tudom az esetet az ügyet egy nagyobb adminnak kéne intéznie mert én pl.: a pénzedet nem tudom vissza adni amivel még tartozik. Edited Április 28, 2020 by Ryko 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Április 28, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 28, 2020 Sziasztok , én fogom bírálni a PK-t ! Marwin Canwey-nek várom az ő történetét is ! Michael Weyron az-az Steven Carol válaszát pedig várom 24 órán belül ! 2 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Április 30, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 30, 2020 Mivel nem érkezett válasz, ezért kénytelen vagyok az ő válasza nélkül bírálni. A panasz jogos. Michael Weyron-t az-az Steven Carol-t örökös kitiltásban részesítem a szerverről mégpedig ilyen indokkal: 19.999$ feletti átverés. Keressetek meg a szerveren egy admin által a pénz miatt ! Zárom, helyezem ! 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések