Mex Wayne Létrehozva: Május 5, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 5, 2020 Segítséget kértem tőled mert itt volt fent a szerón a srác több nap után aki nagy értékben vert ( Mike Alvarez 600k val nyúlt le!) át és annyit se tettél hogy ide hozd és megbeszéljük! Köszi szépen hogy ezt is elbuktam...... Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rocky Hozzászólva: Május 5, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 5, 2020 Jött a PM is meg ügyet intéztem, mert jelenesetben csak én voltam admin fent a szerveren. És mondtam, PM-ben, hogy rakj rá PK-T az úrra, mert akkor vissza tudjuk adni azt a bizonyos összeget. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Mex Wayne Hozzászólva: Május 5, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 5, 2020 Szia, Bence is fent volt és még egy admin de semmi gond 2 adminnak is jeleztem hogy ha tud segítsen.Végig beszéltünk és az utolsó mondatod volt az hogy ügyed van,nyilván ha az elején közlöd akkor megértem és várok! Nem másért csak hogy tudjam bizonyítani az igazam és ebből később ne legyen probléma. és igen raktam pk t az illetőre ezt is elmondtam de egyszerűbb lett volna ott megbeszélni mint majd utána szaladgálni és bizonyítanom az igazam.(ha tudom) Csak ennyit szerettem volna...köszi Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KR3MX Hozzászólva: Május 6, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 6, 2020 Mint hiányában zárom/helyezem a PK-t! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések