Tobias2020 Létrehozva: Május 7, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 7, 2020 IC/InGame: Szergej Volkov Bannom időpontja: 2020-04-14 00:28:07 Bannom oka: Buggoltatás Bannom időtartama: 15év Admin neve aki bannolt: Steven Miért szeretnék unbant: Mivel karantén van és meguntam a CS:GO-t így visszajönnék MTA-ra és azért szeretnék unbant hogy a haverommal játszak a szerveren én nem is buggoltattam és igazságtalannak tartom azt hogy nem is én buggoltattam hanem a haverom és utólag mesélte el és én 2hónapja fent sem voltam a szerveren. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Hozzászólva: Május 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 7, 2020 (módosított) Szia, legközelebb kérlek minta szerint töltsed ki az UB kérelmet. Ezzel ellenben megadom az UB-t 300 perc jail fejében. Elfogadod? Edited Május 7, 2020 by Steven Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Hozzászólva: Május 14, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 14, 2020 (módosított) Mivel nem érkezett válasz emiatt az UB-t nem adom meg. Zárom, helyezem. Edited Május 14, 2020 by Steven Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések