Zsombi123 Létrehozva: Május 9, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 9, 2020 Magamról: Kovács Zsombornak hívnak,15 éves vagyok,hobbim a foci,és a kosárlabdázás. A focit kb 2-3 éve kezdtem, a kosárlabdát 1-2 éve kezdtem. A kedvenc rapperem : BlueFace,Lil Loaded.A kedvenc tantárgyam a Matek,és a tesi.Szekszárdon lakom.Barna hajú vagyok és barna szemű,Kedvenc filmem nincs, az összeset kedvelem, ugyan így van a könyveknél és a regényeknél is.A valóságban rendőrnek szeretnék tovább tanulni mivel szeretném védeni az országot, és az embereket. Magamról a játékban: Egy 20 éves férfi,néger börű férfi,Lossantosi Korházban született,gyermekkorában anya,apja meghalt ezért úgy döntött,hogy csatlakozik egy bandában,ez még készülőben van elégé jól ál! Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! : https://imgur.com/DvqGxLG Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! : 0 https://imgur.com/DvqGxLG Szerinted mi egy adminisztrátor feladata?: Szerintem az az admin feladata hogy : Megodja az ügyeket,amiben nem tud az AdminSegéd segíteni! Pl: DM,PG,MG. Aktivitási idő : 0-24 Mi a véleményed a csapatmunkáról? : Szerintem a csapatmunka nagyon jó,híszen jobban tudjuk intézni az ügyeket. Miért pont téged válasszunk? : Mert sok szerveren voltam admin,és mindenhol jót mondtak a playerek és az adminok is. Nagyon sokat elérhető lennék 0-24. Miért jelentkeztél adminisztrátornak? : Azért jelentkezek Adminnak mert megtetszett a szerver,és szeretnék admin lenni és szerintem jól teljesitenék. Pozitív tulajdonságok.: -Kedves vagyok, -Segítőkész vagyok, -Értelmes vagyok. -Jól intézek ügyeket. Negatív tulajdonságok.: -Lusta vagyok [folyton gép előtt ülök], -Néha döntésképtelen, -Válogatós, -Gyors haragú vagyok 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rocky Hozzászólva: Május 10, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 10, 2020 Egyáltalán nincs megformázva a lappod, meg rövid az egész egybe folyik és alig lehet elolvasni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pascual Mano Hozzászólva: Május 10, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 10, 2020 (módosított) Hát nem tudom. Ezt ha nem bővíted, formázod meg, nincsen túl sok esélyed. Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy nem támogatom.. Edited Május 10, 2020 by BroLi Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Május 14, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 14, 2020 Kedves jelentkező! Jelentkezési lapja nem nyerte el a vezetőség tetszését, ezért jelen jelentkezését elutasítjuk. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések