Jump to content

Dwayne Watson - AdminJelentkezése

Ajánlott bejegyzések

• Magamról: Kovács Zsombornak hívnak,15 éves vagyok,hobbim a foci,és a kosárlabdázás. A focit kb 2-3 éve kezdtem, a kosárlabdát 1-2 éve kezdtem. A kedvenc rapperem : BlueFace,Lil Loaded.A kedvenc tantárgyam a Matek,és a tesi.Szekszárdon lakom.Barna hajú vagyok és barna szemű,Kedvenc filmem nincs, az összeset kedvelem, ugyan így van a könyveknél és a regényeknél is.A valóságban rendőrnek szeretnék tovább tanulni mivel szeretném védeni az országot, és az embereket.
  • Magamról a játékban: Egy 20 éves férfi,néger börű férfi,Lossantosi Korházban született,gyermekkorában anya,apja meghalt ezért úgy döntött,hogy csatlakozik egy bandában,ez még készülőben van elégé jól ál!
  • Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! https://imgur.com/DvqGxLG
  • Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! : 0 https://imgur.com/DvqGxLG
  • Szerinted mi egy adminisztrátor feladata?: Szerintem az az admin feladata hogy : Megodja az ügyeket,amiben nem tud az AdminSegéd segíteni! Pl: DM,PG,MG.
  • Aktivitási idő : 0-24
  • Mi a véleményed a csapatmunkáról? : Szerintem a csapatmunka nagyon jó,híszen jobban tudjuk intézni az ügyeket.
    Miért pont téged válasszunk? : Mert sok szerveren voltam admin,és mindenhol jót mondtak a playerek és az adminok is. Nagyon sokat elérhető lennék 0-24.
  • Miért jelentkeztél adminisztrátornak? : Azért jelentkezek Adminnak mert megtetszett a szerver,és szeretnék admin lenni és szerintem jól teljesitenék.
  • Pozitív tulajdonságok.: -Kedves vagyok,
    -Segítőkész vagyok,
    -Értelmes vagyok.
    -Jól intézek ügyeket.
  • Negatív tulajdonságok.: -Lusta vagyok [folyton gép előtt ülök],
    -Néha döntésképtelen,
    -Válogatós,
    -Gyors haragú vagyok
  • Like 1

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.