Charlos Thomas Létrehozva: Május 9, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 9, 2020 Panasztevő játékos IC neve: -Charlos Thomas- Panaszra tett játékos IC neve -Ralph Atkinson- Panasz oka: -Vett tőlem hitelbe egy autót és tartozik még 220k-val amit lassan 4 hete nem adott meg szerveren nem is láttam.- Bizonyíték (videó, kép, log): -https://imgur.com/gallery/b7QCoYP- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Május 10, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 10, 2020 Sziasztok! A PK-t én fogom bírálni! Charlos Thomas tőled meg egy olyan logot/képet kérek, ahol ezt megbeszéltétek, mert ilyet én is csinálhatok, hogy odamegyek valakihez, megírom neki, hogy ennyivel tartozik lefotózom és PK-t rakok rá. Ha ez megtörtént, akkor várom Ralph Atkingson aki már Ralph Yang hozzászólását 24 órán belül! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ralph Atkinson Hozzászólva: Május 10, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 10, 2020 Nem neked tartozok hanem a haverodnak akit azóta nem láttam a szerveren Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Május 12, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 12, 2020 Sziasztok! Mivel Charlos Thomastól nem érkezett semmi válasz, így a PK-t jogtalannak tartom. Zárom és helyezem! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések