Nico Moreno Létrehozva: Május 10, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 10, 2020 Magamról: Sziasztok! Szabi vagyok 16 éves hamarosan 17 leszek. Rómániában élek, azon belül egy falúban Réty a falú neve. Kedvenc hobbyk: Motorozás, Focizás, Biciklizés Nagyon szeretek motorozni van egy Suzuki Eiger 400cc ATV-m. Szeretek focizni. RISKE nevű csapatban játszom Kár hogy a Szezon nem kezdődött meg a korona virus miatt nagyon hiányzik a foci. A barátaimmal sokat szoktam biciklizni járni nagyon szeretem ha csoportba vagyok. Nincs tesóm. De ettől eltekintve megvagyok nagyon jó igy is ha egyedül vagyok. Nagyon sokat szoktam a haverokkal szorakozni buliba járni és a családdal is sokat szoktunk nyaralni. Nagyon sok játékkal játszom: Fifa 20, GTA 5, Gta San Andreas, Farming Simulator 19, Fortnite. Mostonában csak a Next Gaminggal játszom nagyon szeretem nagyon bejön nekem. Már nagyon rég RP-zek voltam már sok szerveren. És utolsó sorban nagyon szeretem az állatokat van 3db kutyám. Naggyából ennyi rólam. Játékba elért eredményeim: Nico Moreno a nevem IC-n. Nagyon tetszik ez a szerver nekem mert főleg hogy jó munkák vannak és rendes a közösség. Nagyon örvendek annak hogy a rendőrség tagfelvételt hirdetett és mentem én is jelentkezni és sikerült fel vettek. Nagyon örvendek annak is hogy a tegnap volt egy felmérés hogy ki hogyan teljesit és én jól teljesitettem és Őrmester tudtam lenni nagyon örülök. Van egy garázsom amiben 2 autómat tartok első Mercedes Benz C63 és a másódik egy BMW M4. Nem a legjobb autók de ezek megteszik nekem. UPC-vel kapcsolatos dolgok https://imgur.com/a/WCwHGdw Adminisztrátor,Adminsegéd feladata: Az Admin feladata a játékos segitése nagyobb bajban, hibák javitás és a szerver rendben tartása. Az Adminsegéd feladata a játékos segitése kissebb kérdések esetén, mivel az Adminsegéd nem tud Jail osztani neki a feladata a kissebb kérdésekre válaszolni. Aktiválási idő: 5-6 orát biztosan fent vagyok mivel rendőr vagyok nagyon aktiv szoktam lenni. Csapatmunka: A csapatmunka szerintem nagyon fontos és nagyon jó, illetve tudok és szeretek csapatban dolgozni. Mivel a rendőrségben is fontos a csapatmunka, ezért ugy érzem hogy nem okoz gondot. Miért pont engem válasszatok? Úgy érzem hogy jó lennék erre a feladatra. És szeretnék segiteni a kezdőken. Tudnám teljesiteni a megadott feladatot. Pozitiv és Negativ tulajdonságaim: Pozitiv: Segitőkész Barátságos Kedves Vicces Negativ: Nem szeretem ha hazudnak Nem szeretem a csúf beszédet Szeretem az Igazságot Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Május 13, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 13, 2020 Kedves jelentkező! Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 2020.05.13.-én 18:00-kor vagy 2020.05.14.-én 17:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com) Megjegyzés: Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések