Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Nico Moreno jelentkezése Adminsegédnek.

Nico Moreno

Ajánlott bejegyzések

Magamról:

Sziasztok! Szabi vagyok 16 éves hamarosan 17 leszek. Rómániában élek, azon belül egy falúban Réty a falú neve.

Kedvenc hobbyk: Motorozás, Focizás, Biciklizés

Nagyon szeretek motorozni van egy Suzuki Eiger 400cc ATV-m. Szeretek focizni. RISKE nevű csapatban játszom Kár hogy a Szezon nem kezdődött meg a korona virus miatt nagyon hiányzik a foci.

A barátaimmal sokat szoktam biciklizni járni nagyon szeretem ha csoportba vagyok.

Nincs tesóm. De ettől eltekintve megvagyok nagyon jó igy is ha egyedül vagyok.

Nagyon sokat szoktam a haverokkal szorakozni buliba járni és a családdal is sokat szoktunk nyaralni.

Nagyon sok játékkal játszom: Fifa 20, GTA 5, Gta San Andreas, Farming Simulator 19, Fortnite.

Mostonában csak a Next Gaminggal játszom nagyon szeretem nagyon bejön nekem.

Már nagyon rég RP-zek voltam már sok szerveren.

És utolsó sorban nagyon szeretem az állatokat van 3db kutyám. Naggyából ennyi rólam.

Játékba elért eredményeim:

Nico Moreno a nevem IC-n. Nagyon tetszik ez a szerver nekem mert főleg hogy jó munkák vannak és rendes a közösség.

Nagyon örvendek annak hogy a rendőrség tagfelvételt hirdetett és mentem én is jelentkezni és sikerült fel vettek.

Nagyon örvendek annak is hogy a tegnap volt egy felmérés hogy ki hogyan teljesit és én jól teljesitettem és Őrmester tudtam lenni nagyon örülök.

Van egy garázsom  amiben 2 autómat tartok első Mercedes Benz C63 és a másódik egy BMW M4. Nem a legjobb autók de ezek megteszik nekem.

UPC-vel kapcsolatos dolgok

https://imgur.com/a/WCwHGdw

Adminisztrátor,Adminsegéd feladata:

Az Admin feladata a játékos segitése nagyobb bajban, hibák javitás és a szerver rendben tartása. Az Adminsegéd feladata a játékos segitése kissebb kérdések esetén, mivel az Adminsegéd nem tud Jail osztani neki a feladata a kissebb kérdésekre válaszolni.

Aktiválási idő:

5-6 orát biztosan fent vagyok mivel rendőr vagyok nagyon aktiv szoktam lenni.

Csapatmunka:

A csapatmunka szerintem nagyon fontos és nagyon jó, illetve tudok és szeretek csapatban dolgozni. Mivel a rendőrségben is fontos a csapatmunka, ezért ugy érzem hogy nem okoz gondot. 

Miért pont engem válasszatok?

Úgy érzem hogy jó lennék erre a feladatra. És szeretnék segiteni a kezdőken. Tudnám teljesiteni a megadott feladatot.

Pozitiv és Negativ tulajdonságaim:

Pozitiv:

Segitőkész

Barátságos

Kedves

Vicces

Negativ:

Nem szeretem ha hazudnak 

Nem szeretem a csúf beszédet

Szeretem az Igazságot

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2020.05.13.-én 18:00-kor vagy  2020.05.14.-én 17:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező.

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.