JohnBoby Létrehozva: Május 10, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 10, 2020 Sziasztok - Magamról: Budapesten élek 23 éves leszek most honap16-án. Szülökkel élő srác vagyok. YouTube-n tevénykedem. Tanulmányim: Informatika programozó és tavaly kezdtem betegszáltói szakon ahol jövő évben végzek. Hobbim: tájfotózás barátokkal, lenni családdal töltött napok kikapcsolás kép A szerveren lassan 1 honapja vagyok jelen. Az rp-zést a SeeMTA v2 és a V3-man kezdtem Kedvenc sportóm a box. Ha már a box a kedvenc sprotom nem rég kezdtem el ismét kondiba járni Vérszerinti testvérem nincs unoka tesóm van és kettö unoka öcsém -Magamról a játékban: A szerveren John Boby Paul karakterét építem fel lassan egy honapja vagyok a városba frakcioba ugyan nem vagyok de állásom van amiből sok eredmény van Pl: Garázs , autok jelenlegi állásom: olajszállÍtó de voltam már favágó és pizza futár -UCP-Vel kapcsolatos dolgok: Nem voltam jail-be nem voltam bannolva -Admin és Adminsegét feladata: Az admin feladata a játékosok segítése ,problémáik bírálása és a szabályzat betartatása a játékosokkal. Az adminsegéd feladata a kisebb kérdések megválaszolása az admin válláról lévő teher levétele vagy csökkentése. -Aktuális idő Egy Átlagos nap nap közben 5-6 óra és van amikor egy teljes éjszaka -Csapatmunka: Egy csapatmunka olyan mint a család ha össze fogunk sok mindent érünk el az életben de ha a csapat szét hullik nem fogunk el érni bizonyos célokat -Miért pont engem?: Nos tisztába vagyok az RP világával gyorsan és maga bisztosan tudok vállaszolni és korigálni az adott eseményt -Jó tulajdonságok: Jó szÍvü Humoros Néha komoly Türelmesség PrecÍzio -Rossz tulajdonságok: Makacs (NÉHOL) Szigorúság Komolytalan (NÉHA) Mereng (NÉHA) UTÓSZÓ: Köszönöm hogy el olvastátok a lapom és meg szeretném veletek osztani a két YouTube csatornámat Kombo Players: https://www.youtube.com/channel/UCAzgk-Ts6nlcd7Dl91MhY8w?view_as=subscriber Dj kombo: https://www.youtube.com/channel/UCvMbhrLRjpdaZWazUJbzZRA/feed?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rocky Hozzászólva: Május 10, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 10, 2020 Egyáltalán nincs megformázva a lap. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pascual Mano Hozzászólva: Május 10, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 10, 2020 Nincsen megformázva. Van benne helyesírási hiba, nem is kevés.. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Május 13, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 13, 2020 Kedves Jelentkező ! Sajnálattal kell közöljük, hogy a vezetőségnek nem tetszett a lapja, ezért elutasításra került ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések